aris170 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Καλησπερα σας , τον Ιούνιο έδωσα πανελληνιες και περασα στο τμήμα ηλεκτρολογων μηχανικων στο παδα ( 17300 μορια ) . Έχω στοχο να ασχοληθώ με βιοϊατρική τεχνολογια η γενικα σήματα/ τηλεπικοινωνιες. Αξιζει να ξαναδώσω πανελληνιες μήπως πιάσω την αντίστοιχη σχολη στο ΕΜΠ η να κάτσω στο παδα και να ασχοληθώ με το αντικείμενο από εκεί; Σας ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση.
julypickles Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Γιατί δεν δήλωσες το αντίστοιχο τμήμα του παδα? Μηχανικών βιοϊατρικής
aris170 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, julypickles είπε Γιατί δεν δήλωσες το αντίστοιχο τμήμα του παδα? Μηχανικών βιοϊατρικής Θέλω να έχω επιλογές στο μέλλον για να το γυρίσω στις τηλεπικοινωνιες. Το έκανα για να μην περιοριστώ σε ένα αντικείμενο
tzitzikas2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Στις 19/9/2025 στις 1:56 ΜΜ, aris170 είπε Καλησπερα σας , τον Ιούνιο έδωσα πανελληνιες και περασα στο τμήμα ηλεκτρολογων μηχανικων στο παδα ( 17300 μορια ) . Έχω στοχο να ασχοληθώ με βιοϊατρική τεχνολογια η γενικα σήματα/ τηλεπικοινωνιες. Αξιζει να ξαναδώσω πανελληνιες μήπως πιάσω την αντίστοιχη σχολη στο ΕΜΠ η να κάτσω στο παδα και να ασχοληθώ με το αντικείμενο από εκεί; Σας ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση. Σε άλλη πόλη δεν είχες δυνατότητα να πας? Με αυτά τα μόρια περνούσες ηλεκτρολόγων μηχανικών και τεχνολογίας υπολογιστών Πάτρας που είναι παλιό και δυνατό τμήμα. Αν δεν μπορείς να πας σε άλλη πόλη αν έχεις όρεξη για διάβασμα μπορείς να ξανά δώσεις για εμπ. Αν δεν τα καταφέρεις πας πάδα. Των Πατρών το παλιό τμήμα όχι το 2ο που προέκυψε από το ΤΕΙ είναι πολύ πιο δυνατό από του παδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα