SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Χάλασε η βασική σκούπα και σκέφτομαι να αγοράσω σκούπα στικ για να είναι πιο εύκολη η διαχείριση της μέσα στο σπίτι . Μπορεί μια σκούπα στικ να είναι η μοναδική σκούπα στο σπίτι ; Υπάρχει και σκούπα ρομπότ αλλά μπορεί να βοηθήσει μόνο το καλοκαίρι λόγω των χαλιών . Ποια είναι η γνώμη σας ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Υπάρχει και σκούπα ρομπότ αλλά μπορεί να βοηθήσει μόνο το καλοκαίρι λόγω των χαλιών . Μία χαρά τα καταφέρνει και με χάλια η xiaomi που έχουμε. Έχουμε και κατοικίδια Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από Γιάννης Platano
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Ποια έχετε ; 22 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μία χαρά τα καταφέρνει και με χάλια η xiaomi που έχουμε. Έχουμε και κατοικίδια Ποια έχετε ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Xiaomi mop home vacuum 2 pro Κάπως έτσι λέγεται Την έχουμε κάπου 2 χρονιά Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από Γιάννης Platano
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 18 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Xiaomi mop home vacuum 2 pro Κάπως έτσι λέγεται Την έχουμε κάπου 2 χρονιά Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ψάχνω λύση στο δίλημμα σκούπα στικ και ηλεκτρική κανονική σκούπα. Σκούπα ρομπότ έχω αλλά βοηθάει μέχρι ένα σημείο 1
andreas-d Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Dyson v12 ακριβή αλλά αξιόπιστη και δυνατή, εναλλακτική σαν ποιο οικονομική την v8.. Εύκολη ελαφριά δυνατή πολύ και με καλή μπαταρία, δύό χρόνια την έχουμε και έχει την ίδια απόδοση..
Voodooman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Και εγώ ήμουν οπαδός των παραδοσιακών σκουπών και τελικά πήραμε την Dyson V8 absolute μετά από πιέσεις της γυναίκας μου. Από τότε που την πήραμε την χρησιμοποιεί συνέχεια και όταν εγώ βάλω την παραδοσικά σκούπα μια φορά στις τρεις βδομάδες ελάχιστα είναι τα πράγματα που μαζεύει. Καθαρίζω την Dyson σχολαστικά μόλις γεμίσει, η μπαταρία της μετά από δύο χρόνια παραμένει άψογη και δεν έχει παρουσιάσει ζημιές ή προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα