antonis_kr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα ήθελα να αγοράσω κάποια προϊόντα αξίας περίπου 400 ευρώ και είδα ότι το eshop έχει κάτι προσφορές σε αυτά. Διαβάζω όμως ότι πλέον έχει αλλάξει, και δεν είναι το κλασικό μαγαζί που ήταν στανταρ για αγορές. Χρήστες αναφέρουν ότι όλες οι παραγγελίες καθυστερούν πολύ και δεν υπάρχει καμία επικοινωνία από το μαγαζί. Ισχύει όντως αυτό ή είναι παραπληροφόρηση? Έλεγα επειδή έχω point κοντά σε εμένα, να παραγγείλω και να βάλω παραλαβή από εκεί και να πληρώσω εκείνη την ώρα. Και αν απλά αργήσει το προϊόν να το ακυρώσω. Υπάρχει περίπτωση να μου έρθει και ελαττωματικό προϊόν και να έχω θέματα? Η άλλη επιλογή μου ήταν το καλάθι μέσω skroutz, όπου επειδή μπαίνει το skroutz είναι πιο ασφαλές. ευχαριστώ.
verylife78 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου αν νομιζεις οτι το skroutz ειναι ασφαλες προφανως δεν εχεις διαβασει τα αντιστοιχα προβληματα. Αν το eshop το εχει διαθεσιμο και εχει καλυτερη τιμη παρτα απο εκει. Αλλα προσεξε την διαθεσιμοτητα. Αν εχεις χρονο παρε και τηλεφωνο και μπορεις να τα επιβαιωσεις. Το ιδιο μπορεις να κανεις να κανεις και στα καταστηματα που βρηκες μεσω skroutz.
micos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Εγώ θα έλεγα, αν δε βιάζεσαι και τα βρίσκεις σε καλύτερη τιμή πάρτα από το eshop. Αν τα θέλεις το συντομότερο και είναι διαθέσιμα πάρτα από το skroytz. 1
antonis_kr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, verylife78 είπε αν νομιζεις οτι το skroutz ειναι ασφαλες προφανως δεν εχεις διαβασει τα αντιστοιχα προβληματα. Αν το eshop το εχει διαθεσιμο και εχει καλυτερη τιμη παρτα απο εκει. Αλλα προσεξε την διαθεσιμοτητα. Αν εχεις χρονο παρε και τηλεφωνο και μπορεις να τα επιβαιωσεις. Το ιδιο μπορεις να κανεις να κανεις και στα καταστηματα που βρηκες μεσω skroutz. καλημερα, οκ δεν ηξερα οτι και στο σκρουτζ υπαρχουν θεματα. ναι το eshop λεει οτι το εχω διαθεσιμο κατοπιλ παραγγελιας σε 4-7 μερες. αν ειναι θα βαλω παραλαβη απο εκει και θα πληρωσω εκεινη την ωρα. 41 λεπτά πριν, micos000 είπε Εγώ θα έλεγα, αν δε βιάζεσαι και τα βρίσκεις σε καλύτερη τιμή πάρτα από το eshop. Αν τα θέλεις το συντομότερο και είναι διαθέσιμα πάρτα από το skroytz. καλημερα, θα παραγγειλω τοτε απο eshop, και αν δω οτι κανει πανω απο καμια 10αρια μερες (για προιον που λεει 4-7), θα ακυρωσω και θα παρω απο σκρουτζ
dtk-386 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Θεωρώ ότι η εξυπηρέτηση του Σκρουτζ είναι σαφώς ανώτερη του eshop. 2
micos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, antonis_kr είπε και αν δω οτι κανει πανω απο καμια 10αρια μερες (για προιον που λεει 4-7), Πρόσεχε... 4 με 7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ. Υπολόγισε 10 με 14 μέρες εσύ. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από micos000 1
antonis_kr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, micos000 είπε Πρόσεχε... 4 με 7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ. Υπολόγισε 10 με 14 μέρες εσύ. οκ δεν εχω τοσο θεμα για 14. κυριως ηθελα να δω αν ειναι οκ τα προιοντα τους (χαζη ερωτηση) αν ειναι ιδια με σκρουτζ κλπ μηπως εχει ακουστει τιποτα για ελαττωματικά προιοντα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από antonis_kr
jimakos00 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, antonis_kr είπε οκ δεν εχω τοσο θεμα για 14. κυριως ηθελα να δω αν ειναι οκ τα προιοντα τους (χαζη ερωτηση) αν ειναι ιδια με σκρουτζ κλπ μηπως εχει ακουστει τιποτα για ελαττωματικά προιοντα. το e-shop είναι ανώτερο από το 95% των μαγαζιών του σκρουτζ 1
antonis_kr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, jimakos00 είπε το e-shop είναι ανώτερο από το 95% των μαγαζιών του σκρουτζ καλησπερα, και εγω αυτην την εντυπωση ειχα, απλα διαβασα κατι κριτικες και λεω τι φαση ( https://www.reviewit.gr/e-shop/ ) ισως και του σκρουτζ να ειναι ετσι, οπως λες, αλλα υποτιθεται οτι οταν μπαινει στο καλαθι του, εχεις μια καποια σιγουρια
antonis_kr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Στις 20/9/2025 στις 12:44 ΜΜ, micos000 είπε Πρόσεχε... 4 με 7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ. Υπολόγισε 10 με 14 μέρες εσύ. επισης κατι αλλο που αναρωτιεμαι με τις καθυστερησεις: αν παραγγειλω προιον σε εκπτωση, μπορουν οταν ερθει και παω να πληρωσω στο καταστημα, να μου πουν αλλη τιμη, γιατι η προσφορα θα εχει ληξει?
sakisgri Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, antonis_kr είπε επισης κατι αλλο που αναρωτιεμαι με τις καθυστερησεις: αν παραγγειλω προιον σε εκπτωση, μπορουν οταν ερθει και παω να πληρωσω στο καταστημα, να μου πουν αλλη τιμη, γιατι η προσφορα θα εχει ληξει? Όχι, δεν μπορούν να σου αλλάξουν την τιμή επειδή έληξε η προσφορά — η τιμή που ισχύει τη στιγμή της παραγγελίας είναι δεσμευτική. Αντίθετα όμως, αν η τιμή πέσει πριν παραλάβεις το προϊόν, μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα (π.χ. με email) και να ζητήσεις να σου εφαρμοστεί η νέα χαμηλότερη τιμή. Παράδειγμα : https://www.insomnia.gr/forums/topic/688087-e-shopgr/page/67/#findComment-60670945
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα