Προς το περιεχόμενο

PRAGMATA [PC] [2026]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το PRAGMATA είναι ένα βιντεοπαιχνίδι δράσης-περιπέτειας τρίτου προσώπου. Ο παίκτης ελέγχει ταυτόχρονα τον Hugh και την Diana, καθώς αναζητούν έναν τρόπο να ξεφύγουν από έναν σεληνιακό ερευνητικό σταθμό που είναι γεμάτος με εχθρικά ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης.

Ο Hugh είναι εξοπλισμένος με μια σειρά από πυροβόλα όπλα και ένα jetpack που του επιτρέπει να αποφεύγει εχθρικές επιθέσεις και να φτάνει σε απομακρυσμένες περιοχές. Οι σφαίρες δεν μπορούν να διαπεράσουν την πανοπλία ενός ρομπότ, αν και η Diana μπορεί να χακάρει το αμυντικό σύστημα ενός ρομπότ, απενεργοποιώντας το και αποκαλύπτοντας το αδύναμο σημείο του για να επιτεθεί ο Hugh.

Σε κάθε παζλ, ο παίκτης πρέπει να καθοδηγήσει τον κέρσορα στο πλέγμα για να φτάσει στο πλακίδιο-στόχο, αποφεύγοντας εμπόδια και ενεργοποιώντας προαιρετικούς επιπλέον κόμβους που μπορεί να προσφέρουν πρόσθετα πλεονεκτήματα μάχης, όπως αυξημένη ζημιά από όπλα για τον Hugh. Τα παζλ λύνονται σε πραγματικό χρόνο, που σημαίνει ότι ο Hugh πρέπει να αποφεύγει και να αποφεύγει εχθρικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια κάθε ακολουθίας χακαρίσματος.

Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας: 2026
Προγραμματιστής: Capcom
Είδη: Βιντεοπαιχνίδι δράσης περιπέτειας, Παιχνίδι βολών, Βιντεοπαιχνίδι παζλ, Adventure
Πλατφόρμες: PlayStation 5, Microsoft Windows, Xbox Series X/S
Εκδότης: Capcom

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 8
Δημοσ.

Τί πράματα είναι αυτά;
Μικιμάου θα μας δίνουν να παίζουμε στο τέλος! Από τώρα, άπατο λέω θα πάει.
Ωραία μπουφανιά η μικρή! 

Που είναι η bioware να τραβήξει το αφτί; Η στολή είναι σχεδόν ολόιδια με του anthem!

• Haha 2
Δημοσ.
3 hours ago, xtrmsnpr said:

Τί πράματα είναι αυτά;
Μικιμάου θα μας δίνουν να παίζουμε στο τέλος! Από τώρα, άπατο λέω θα πάει.
Ωραία μπουφανιά η μικρή! 

Που είναι η bioware να τραβήξει το αφτί; Η στολή είναι σχεδόν ολόιδια με του anthem!

Θείε Ακη μην τρολλάρεις! Τα σπάει το παιχνιδάκι

(bioware = COOKED ΤΕΖΑ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/9/2025 στις 2:12 ΠΜ, 7nisiotis είπε

Θείε Ακη μην τρολλάρεις! Τα σπάει το παιχνιδάκι

(bioware = COOKED ΤΕΖΑ)

Καλά άντε, θα κρατήσω τη μπουφανιά και τα ηλεκτρονικά μπισκότα της μικρής!

Ωραία πράματα είναι αυτά!
Το παιχνίδι άπατο απλώς θα πάει.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Πολύ ιδιαίτερο το gameplay, πραγματικά δεν ξέρω εάν θέλω την ώρα της μάχης να κάνω Hacking/minigame, συνέχεια, σε ΚΑΘΕ μάχη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 25/09/2025 at 06:42, seithan said:

Πολύ ιδιαίτερο το gameplay, πραγματικά δεν ξέρω εάν θέλω την ώρα της μάχης να κάνω Hacking/minigame, συνέχεια, σε ΚΑΘΕ μάχη.

Ναι, αυτό το σκέφτηκα και εγώ, κατά πόσο θα κουράσει αν σε κάθε encounter πρέπει να  κάνεις hacking. Βέβαια, φαίνονται απλά combinations, τα οποία αντε λίγο να δυσκολεύουν στα πιο ιδιαίτερα robots.

Θα δείξει, μακαρι να το έχουν προσέξει αυτό το κομμάτι και με κάποιον τρόπο θα σου το πλασάρει το ίδιο το game χωρίς να το έχεις σιχαθεί στα πρώτα 10 encounters για παράδειγμα.

Υπάρχουν games που πραγματικά κάνεις το ίδιο πράγμα συνέχεια, ακομα και για δεκάδες ώρες, και με κάποιο τρόπο το έχουν φτιάξει έτσι, να περνάς καλά με κάποιο distraction που σου πετάνε, και μετά γυρνάς σε αυτό που έχεις κάνει 100 φορές. 

Μακάρι να είναι μια τέτοια περίπτωση το PRAGMATA. Μου βγάζει πολύ Kojima vibes το συγκεκριμένο, δηλαδή αν μου έλεγες ότι το έφτιαξε αυτός, θα το πίστευα. 

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Kojima έχει παραξενιές με την καλή έννοια. Θες να μάθεις/δεις περισσότερα...

Αυτό το παιχνίδι είναι παράξενο με την κακή έννοια. Τόσο το gameplay που έδειξαν χθες όσο και το κοριτσάκι/ρομπότ. Όσο περισσότερο το βλέπω τόσο λιγότερο θέλω να το παίξω..

Επεξ/σία από psof

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...