ekkli Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Χαίρεται, πάω επιτέλους για νέο μηχάνημα και έχω καταλήξει στον συνδυασμό: mb: MSI B850 GAMING PLUS WIFI Motherboard ATX με AMD AM5 Socket 7E56-001R cpu: AMD Ryzen 5 8600G ram: Patriot Viper Venom DDR5 2x16GB (PVV532G600C30K) στο σάιτ της MSI, βλέπω ότι υποστηρίζει τον επεξεργαστή και λογικά είμαι μια χαρά. Στην λίστα με τις συμβατές μνήμες όμως δεν υπάρχει το σετάκι που σκέφτομαι να αγοράσω. Επίσης βλέπω ότι η μητρική δίνει σαν υποστηριζόμενες ταχύτητες 4800, 5600, 5600OC, 8000OC και δεν έχει τις 6000 της ram. Λέτε να έχω πρόβλημα; Αν ναι, έχετε να προτείνετε άλλο σετ μνήμες, αντίστοιχων προδιαγραφών και τιμής;
MSSB Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Όλα μια χαρά. Οι μνημες θα παίζουν χωρίς θέμα πιστεύω. Στο μεγαλύτερο μέρος των περιπτώσεων οι μνήμες παίζουν γενικά, χωρίς πρόβλημα. Οι καταστευαστες έχουν ενδεικτικά μερικές. Στο site της G.Skill που σου δίνω κάτω, αναφέρονται ως συμβατές της μητρικής σου πάντως. Στα 120€. https://www.skroutz.gr/s/38503320/G-Skill-Trident-Z5-Neo-RGB-DDR5-32GB-RAM-me-2x16GB-Modules-kai-Tachytita-6000-gia-Desktop-F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR.html Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από MSSB 1
sattack Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Εγώ έχω πάρει MSI B650 Tomahawk και τις ιδιες μνημες σε 64GB. Παίζουν κανονικά, παρότι δεν ηταν στη λίστα. Μόνο στην αρχή πήρε λίγο χρόνο να κάνουν train και να κάνει boot.. Οπότε και σε αυτήν την MSI πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα. ΥΓ. 8700g εχω. Πολυ παρόμοιο σύστημα λοιπόν! 1
ekkli Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Παρήγγειλα και θα ενημερώσω για το πώς θα πάει. Αν δεν πάει, ελπίζω να δεχθούν τις μνήμες πίσω στο Σκρουτζ. 1
aks Δημοσ. Πέμπτη στις 01:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:39 μμ καλημερα επειδη σκεφτομαι και εγω παρομοια συστηματα.Εχω χρονια να ασχοληθω ομως με pc builds γιατι υπαρχει ασυμβατοτητα μητρικης μνημων?
ekkli Δημοσ. Πέμπτη στις 01:49 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:49 μμ 8 λεπτά πριν, aks είπε καλημερα επειδη σκεφτομαι και εγω παρομοια συστηματα.Εχω χρονια να ασχοληθω ομως με pc builds γιατι υπαρχει ασυμβατοτητα μητρικης μνημων? Καλή ερώτηση. Δεν ξέρω γιατί αλλά δυστυχώς συμβαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα