freegr Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Να το λέω από προχθές ότι σίγουρα θα ετοιμάσουν την 26.0.1 και τότε θα την εγκαταστήσουν περισσότεροι χρήστες
KPNY Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 33 λεπτά πριν, Eloy είπε Offtopic, και με κίνδυνο να παρεξηγηθώ,... Τι κόλλημα έχει φάει η Apple με τους μαύρους ? Στις 10 διαφημίσεις της οι 8 θα έχουν απαραίτητα μαύρους μέσα, οι 3 λευκούς και οι 4 ασιάτες... Εχουν ανοιχτό συμβόλαιο με το community ? Και γιατί να μην έχουν, άλλωστε σε όλη την υφήλιο απευθύνεται η εταιρεία, άσε που οι λευκοί είμαστε λιγότεροι.
nat10 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 3 ώρες πριν, xpinux είπε Εγώ πάντως έχω σε 15 pro max. Τρελό drain Εγώ το 16 προ μαξ 😂 κ πέφτει η μπαταρία λες κ έχω 13 μινι
Arkin Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 ώρες πριν, Tlykog είπε Εσείς τώρα στα σοβαρά μπήκατε να σχολιάσετε αν και γιατί κολλάει το νέο iOS στο iPhone σας;... Καταλαβαίνετε ότι το θέμα είναι κυριολεκτικά για όσους αναβάθμισαν στο νέο iOS και μόνο. Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει, αλλά και ο άλλος που διαβάζει έχει δικαίωμα να λαμβάνει υπόψη τα γραφόμενα του πρώτου με την ανάλογη βαρύτητα. Να το έχετε υπόψη και αυτό πριν γράψετε δημόσια. Στο iPhone 16 pro max όντως είχα θέμα τα πρώτα 2 24ωρα. Στη συνέχεια διορθώθηκε η κατάσταση. Τώρα είναι όπως πριν με τη δική μου χρήση. Αυτό έγινε και στις προηγούμενες συσκευές την Apple που είχα, οπότε δε μου έκανε έκπληξη. Προσωπικά μου αρέσει πολύ το νέο iOS. Νοιώθεις σαν να άλλαξες συσκευή. Δε βελτιώθηκε μόνο η εμφάνιση, αλλά και η λειτουργικότητα σε κάποια πράγματα.
Tlykog Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cpc464 είπε Δεν διαφωνώ δημοκρατία έχουμε.και μπορώ να γράφω ότι θέλω,επίσης δεν με νοιάζει με τι βαρύτητα λαμβανει ο καθένας το τί γράφω.αλλά υπάρχουν προηγούμενα με αναβαθμίσεις iOS (πχ 18.4)και έχουν γραφτεί και στο insomnia,ο καθένας ας καταλάβει ότι θέλει. Αναφορά σε κείμενο Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει, αλλά και ο άλλος που διαβάζει έχει δικαίωμα να λαμβάνει υπόψη τα γραφόμενα του πρώτου με την ανάλογη βαρύτητα. Να το έχετε υπόψη και αυτό πριν γράψετε δημόσια. Το έγραψα. Αν όντως σε νοιάζει η αναβάθμιση, μοιράσου την εμπειρία σου από το δικό σου iPhone. Έτσι βοηθάς τους υπόλοιπους. Δεκτό. 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Ωραίο το gif, αλλά δε λύνει κανένα θέμα στο iOS 26. Το χιούμορ καλό είναι, αλλά εδώ μιλάμε για update που επηρεάζει χρήση συσκευών. Αν θες να κάνεις stand-up, υπάρχουν άλλα threads. Κάποιοι άνθρωποι εκφράζουν ειλικρινείς απορίες και προβληματισμούς και κάποιοι άλλοι κάνουν χιούμορ μαζί τους. 25 λεπτά πριν, nat10 είπε Εγώ το 16 προ μαξ 😂 κ πέφτει η μπαταρία λες κ έχω 13 μινι Πότε την έβαλες; Εμένα έστρωσε μετά από 2 μέρες περίπου. Σήμερα είναι μία χαρά. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Tlykog
Wheysted Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Εγώ πάντως με iPhone 11 100% μπαταρία καινούργιο είδα διπλάσια απόδοση μπαταρίας μετά την ενημέρωση απίστευτη διαφορά
Tlykog Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PLHROPPP είπε Μια φορά ρε Apple δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλά να χαρούμε χωρίς να χρειαστεί να μας π..δ..ξεις την χαρά μετα; Έχεις βγάλει 9 betas πριν την κανονική και λέμε δεν μπορεί η σταθερή είναι ρυθμισμένη σωστά και τα κάνεις σκ..τα και μας λες περιμένετε λίγο καιρό να σιαξει το λειτουργικό.......αλλά δεν φταις εσύ αλλά όλοι εμείς που πάμε στα τυφλά και κάθε Σεπτέμβρη αγοράζουμε ότι μας σερβίρεις φρου φρου εντυπωσιακές παρουσιάσεις καροτί τηλέφωνα διασταύρωση Poco με iphone και ουσία μηδέν. Θα πρέπει να αφήσεις λίγες μέρες, ανάλογα το μοντέλο, να στρώσει η κατανάλωση μπαταρίας. Με το που περνάς νέα μεγάλη αναβάθμιση αυτό συμβαίνει κάθε φορά. Αυτό συναίβει και στο 18, 17 κτλ δε το θυμάσαι; Εσύ ποιο iphone έχεις; Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Tlykog
KPNY Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 ώρες πριν, xpinux είπε Εγώ πάντως έχω σε 15 pro max. Τρελό drain Κι Εμένα μετά από τόσες μέρες σήμερα φαίνεται πως στρώνει
Volga Δημοσ. πριν από 35 λεπτά Δημοσ. πριν από 35 λεπτά Πώς στο καλό γίνεται μια τόσο μεγαλη εταιρία, που βγάζει ένα λειτουργικό που παίζει σε ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ. Να καταφέρνει να έχει προβλήματα είναι απορίας άξιο.
Lazmour Δημοσ. πριν από 20 λεπτά Δημοσ. πριν από 20 λεπτά Εγώ άλλη απορία έχω… Αν δεν έχετε iPhone 17, γιατί να κάνετε αναβάθμιση στο iOS 26? 3 gb για γυάλινα εικονίδια δεν είναι πάρα πολλά; (Αφού πρακτικά μόνο αυτό σου προσφέρει στην ΕΕ - άντε και να ρυθμίσεις εσύ πόσο χρόνο θες το snooze 😅)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα