Tlykog Δημοσ. χθες στις 01:56 πμ Δημοσ. χθες στις 01:56 πμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cpc464 είπε Δεν διαφωνώ δημοκρατία έχουμε.και μπορώ να γράφω ότι θέλω,επίσης δεν με νοιάζει με τι βαρύτητα λαμβανει ο καθένας το τί γράφω.αλλά υπάρχουν προηγούμενα με αναβαθμίσεις iOS (πχ 18.4)και έχουν γραφτεί και στο insomnia,ο καθένας ας καταλάβει ότι θέλει. Αναφορά σε κείμενο Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει, αλλά και ο άλλος που διαβάζει έχει δικαίωμα να λαμβάνει υπόψη τα γραφόμενα του πρώτου με την ανάλογη βαρύτητα. Να το έχετε υπόψη και αυτό πριν γράψετε δημόσια. Το έγραψα. Αν όντως σε νοιάζει η αναβάθμιση, μοιράσου την εμπειρία σου από το δικό σου iPhone. Έτσι βοηθάς τους υπόλοιπους. Δεκτό. 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Ωραίο το gif, αλλά δε λύνει κανένα θέμα στο iOS 26. Το χιούμορ καλό είναι, αλλά εδώ μιλάμε για update που επηρεάζει χρήση συσκευών. Αν θες να κάνεις stand-up, υπάρχουν άλλα threads. Κάποιοι άνθρωποι εκφράζουν ειλικρινείς απορίες και προβληματισμούς και κάποιοι άλλοι κάνουν χιούμορ μαζί τους. 25 λεπτά πριν, nat10 είπε Εγώ το 16 προ μαξ 😂 κ πέφτει η μπαταρία λες κ έχω 13 μινι Πότε την έβαλες; Εμένα έστρωσε μετά από 2 μέρες περίπου. Σήμερα είναι μία χαρά. Επεξ/σία χθες στις 02:10 πμ από Tlykog
Wheysted Δημοσ. χθες στις 02:12 πμ Δημοσ. χθες στις 02:12 πμ Εγώ πάντως με iPhone 11 100% μπαταρία καινούργιο είδα διπλάσια απόδοση μπαταρίας μετά την ενημέρωση απίστευτη διαφορά
Tlykog Δημοσ. χθες στις 02:16 πμ Δημοσ. χθες στις 02:16 πμ (επεξεργασμένο) Στις 20/9/2025 στις 12:50 ΠΜ, PLHROPPP είπε Μια φορά ρε Apple δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλά να χαρούμε χωρίς να χρειαστεί να μας π..δ..ξεις την χαρά μετα; Έχεις βγάλει 9 betas πριν την κανονική και λέμε δεν μπορεί η σταθερή είναι ρυθμισμένη σωστά και τα κάνεις σκ..τα και μας λες περιμένετε λίγο καιρό να σιαξει το λειτουργικό.......αλλά δεν φταις εσύ αλλά όλοι εμείς που πάμε στα τυφλά και κάθε Σεπτέμβρη αγοράζουμε ότι μας σερβίρεις φρου φρου εντυπωσιακές παρουσιάσεις καροτί τηλέφωνα διασταύρωση Poco με iphone και ουσία μηδέν. Θα πρέπει να αφήσεις λίγες μέρες, ανάλογα το μοντέλο, να στρώσει η κατανάλωση μπαταρίας. Με το που περνάς νέα μεγάλη αναβάθμιση αυτό συμβαίνει κάθε φορά. Αυτό συναίβει και στο 18, 17 κτλ δε το θυμάσαι; Εσύ ποιο iphone έχεις; Update: Μετά από μακρά σιωπή, υποθέτω κανένα. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Tlykog
KPNY Δημοσ. χθες στις 02:34 πμ Δημοσ. χθες στις 02:34 πμ 4 ώρες πριν, xpinux είπε Εγώ πάντως έχω σε 15 pro max. Τρελό drain Κι Εμένα μετά από τόσες μέρες σήμερα φαίνεται πως στρώνει
Volga Δημοσ. χθες στις 06:31 πμ Δημοσ. χθες στις 06:31 πμ Πώς στο καλό γίνεται μια τόσο μεγαλη εταιρία, που βγάζει ένα λειτουργικό που παίζει σε ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ. Να καταφέρνει να έχει προβλήματα είναι απορίας άξιο. 1 2
Lazmour Δημοσ. χθες στις 06:47 πμ Δημοσ. χθες στις 06:47 πμ Εγώ άλλη απορία έχω… Αν δεν έχετε iPhone 17, γιατί να κάνετε αναβάθμιση στο iOS 26? 3 gb για γυάλινα εικονίδια δεν είναι πάρα πολλά; (Αφού πρακτικά μόνο αυτό σου προσφέρει στην ΕΕ - άντε και να ρυθμίσεις εσύ πόσο χρόνο θες το snooze 😅)
Super Moderators billdanos Δημοσ. χθες στις 07:28 πμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 07:28 πμ 41 λεπτά πριν, Lazmour είπε Εγώ άλλη απορία έχω… Αν δεν έχετε iPhone 17, γιατί να κάνετε αναβάθμιση στο iOS 26? 3 gb για γυάλινα εικονίδια δεν είναι πάρα πολλά; (Αφού πρακτικά μόνο αυτό σου προσφέρει στην ΕΕ - άντε και να ρυθμίσεις εσύ πόσο χρόνο θες το snooze 😅) https://www.apple.com/os/pdf/All_New_Features_iOS_26_Sept_2025.pdf https://www.macstories.net/stories/ios-and-ipados-26-the-macstories-review/# 2 2
adi32 Δημοσ. χθες στις 07:35 πμ Δημοσ. χθες στις 07:35 πμ (επεξεργασμένο) Σε iPhone 12 μπορείς να τη βγάλεις και να γύρισεις πίσω? Νομίζω πως όχι. Όταν μια εταιρεία σου αχρηστεύει το κινητό ή πρέπει να μπορεί να στο επαναφέρει όπως το αγόρασες ή να σε αποζημιώνει Επεξ/σία χθες στις 08:28 πμ από adi32 2
papanikos1 Δημοσ. χθες στις 07:59 πμ Δημοσ. χθες στις 07:59 πμ 10 ώρες πριν, Titos301 είπε 1η φορά ξανασυμβαίνει 🤣 Η ίδια τακτική τόοοοσα χρόνια --> Αναβάθμιση --> εξάντληση μπαταρίας --> Μείωση χρονισμού επεξεργαστή --> Προώθηση σε αγορά νέου iphone ... 2 1 2
Lazmour Δημοσ. χθες στις 08:17 πμ Δημοσ. χθες στις 08:17 πμ 45 λεπτά πριν, billdanos είπε https://www.apple.com/os/pdf/All_New_Features_iOS_26_Sept_2025.pdf https://www.macstories.net/stories/ios-and-ipados-26-the-macstories-review/# Αυτό λέω και εγώ. Τα άρθρα αναφέρονται στα χαρακτηριστικά του iOS 26 σε όλο τον κόσμο πλην ΕΕ. Να δούμε κάτι ανάλογο εντός ΕΕ δεν παίζει, γιατί δεν έχουν να γράψουν κάτι. Και όχι, δεν θεωρώ τα tabs σε στυλ Mac ούτε χρήσιμα ούτε σε πρακτικά σε τόσο μικρή συσκευή όσο το iPhone. Βασικά ούτε στο MacBook τα χρησιμοποιώ, να είναι καλά τα keyboard shortcuts.
atsddd Δημοσ. χθες στις 08:19 πμ Δημοσ. χθες στις 08:19 πμ Σε 14 pro η μπαταρία πέφτει εμφανώς πιο γρήγορα. Μετά το σοκ της πρώτης μέρας που έπεσε απ το 100 στο 64% μέσα σε μιάμιση ώρα, πλέον έχει ψιλό συνέλθει. Αλλά και πάλι ένα 15-20% σε κατανάλωση το έχει σε σχέση με το προηγούμενο iOS. Σε καθημερινή χρήση, την ώρα που έφευγα από το γραφείο ήταν γύρω στο 48-54%, πλέον είναι κάπου στο 34-36. 1
gamer73 Δημοσ. χθες στις 09:07 πμ Δημοσ. χθες στις 09:07 πμ Δεν είδα διαφορά! Είναι τα καλύτερα τηλέφωνα! Τέλεια η αναβάθμιση iOS 26 ποτέ ξανά android! Kai na μου το χαρίζανε! 1 2
atypicalcoder Δημοσ. χθες στις 09:14 πμ Δημοσ. χθες στις 09:14 πμ Αυτό είναι μάρκετινγκ. Ποτέ δεν είχαν την καλύτερη κάμερα σύμφωνα με αξιόλογες έρευνες/benchmarks και όχι απόψεις randomαδων -> αλλά οι χρήστες πάντα νόμιζαν ότι έχει... Η μπαταρία ήταν για τα μπάζα, κάπως βελτιώθηκε στα τελευταία μοντέλα αλλά και πάλι πρέπει να κουβαλάς powerbank μαζί σου -> ο κόσμος όμως νομίζει ότι πλέον έχει από τις καλύτερες μπαταρίες προσωρπικά έχω πάψει να ασχολούμαι με τα iPhones αλλά βλέποντας κάθε 2-3 μήνες και ένα σοβαρό πρόβλημα/άρθρο δεν μπορώ να μην πω ότι δικαιωθηκαμε όσοι λέγαμε τα αυτονόητα... 1 2 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. χθες στις 09:42 πμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 09:42 πμ ΚΑΘΕ φορά που περνάς μια μεγάλη έκδοση του λειτουργικού στο iPhone συμβαίνουν τα έξης: το τηλέφωνο μετά το restart εκτελεί πολλές διαδικασίες όπως indexing, syncs, φέρνει αρχεία από backup αν κάποιος έκανε και επαναφορά ή το στήνει από την αρχή, κατεβάζει εφαρμογές και updates, κλπ κλπ. Ταυτόχρονα ο χρήστης «σκαλίζει» περισσότερο τη συσκευή μιας και θέλει να δει νέα χαρακτηριστικά που έχει το νέο λειτουργικό, με αποτέλεσμα τον πρώτο καιρό να έχει διαφορετική κατανάλωση και κατά συνέπεια μειωμένη αυτονομία. Αλλά όχι! Αυτές οι λογικές σκέψεις δεν περνάνε από το μυαλό ενός «ταξιτζή», που είναι σίγουρος πως η Apple το κάνει επίτηδες για να σπρώξει τον κόσμο στις νέες συσκευές… Και δεν μπορεί επίσης να καταλάβει πως ένα νέο λειτουργικό, προφανώς και θα έχει και επιπλέον χαρακτηριστικά που θα εκμεταλλεύονται τα νέα μοντέλα με τους νέους επεξεργαστές και τα καλύτερα specs, τα οποία είναι πιθανόν σε κάποιες παλιές συσκευές να ζορίσουν περισσότερο το hardware. Σαφώς υπάρχουν και περιπτώσεις που κάτι μπορεί να πάει στραβά κατά το update, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας εδώ μέσα… Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό βέβαια μιας και συμβαίνει το ίδιο κάθε χρόνο μετά την κυκλοφορία νέων συσκευών και λειτουργικού. Μόλις ξεχαστεί το συγκεκριμένο και κάνουν όλοι «το κομμάτι τους», θα ακολουθήσουν φυσικά και τα επόμενα «σκάνδαλα» όπως «πρόβλημα με τις κάμερες, γρατζουνιές στο αλουμίνιο αν το πετάξεις κάτω στο τσιμέντο, σπάσιμο της οθόνης αν περάσεις από πάνω με το αμάξι» κλπ κλπ κλπ. 😛 15 3 1
ethereum Δημοσ. χθες στις 09:42 πμ Δημοσ. χθες στις 09:42 πμ 22 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε ο κόσμος όμως νομίζει ότι πλέον έχει από τις καλύτερες μπαταρίες είναι τέτοιο το momentum το brand loyalty και η λατρεία που έχει ο κόσμος για τα iphone που πραγματικά πολλές φορές σε κάνει να χαμογελάς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα