ScorpioX777 Δημοσ. χθες στις 12:58 μμ Δημοσ. χθες στις 12:58 μμ (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Αν έχεις μείνει με κινητό poco των 90€ τοτε μην κλαίγεσαι Εχω ξεχασει ποτε εκανα το τελευταιο(πανω απο 12 χρονια σιγουρα), δεκαδες Upgrades και Updates χωρις σχεδον κανενα προβλημα στο λειτουργικο(καμια εφαρμογη μπορει να ειχε θεματακια) που διορθωνοταν με επανεγκατασταση... Ειναι αυτονοητο οτι αν καποιος εχει σαβουρα των 100 ευρω δεν μπορει να περιμενει και πολλα... Επεξ/σία χθες στις 01:06 μμ από ScorpioX777 1
SeaLion Δημοσ. χθες στις 01:10 μμ Δημοσ. χθες στις 01:10 μμ 3 ώρες πριν, digitalarchive είπε σε ποιο iPhone ειχε ριξει ρε συ τις συχνοτητες και κωλλουσαν τα κινητα και εγινε σουσουρο; μαλλον και αυτο καποιος ταξιτζης θα το αναπραγαγε Σε αυτά που η μπαταρία τους τα είχε φτύσει. Αν έχεις επαφή με ηλεκτρονικά, υπολογιστές, engineering, etc έστω και χομπίστικα, μπορεί να το καταλάβεις και να το εκτιμήσεις. Αν είσαι ταξιτζής, παίζει και όχι. 3
digitalarchive Δημοσ. χθες στις 01:12 μμ Δημοσ. χθες στις 01:12 μμ (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, SeaLion είπε Σε αυτά που η μπαταρία τους τα είχε φτύσει. Αν έχεις επαφή με ηλεκτρονικά, υπολογιστές, engineering, etc έστω και χομπίστικα, μπορεί να το καταλάβεις και να το εκτιμήσεις. Αν είσαι ταξιτζής, παίζει και όχι. γιαυτο εφαγε lawsuits γιατι ειμαστε ταξιτζήδες. ασε ρε πονηρέ. εκανε κάτι κρυφα ερημην των χρηστών. χωρις διευκρινησεις χωρίς τίποτα. αλλος ενας ταξιτζης καταλανωτης. και οχι φιλε δεν ειμαι engineer απλως καθημερινος ανθρωπος ειμαι που δεν γουσταρου να μου αποκρυπτουν τακτικές. Επεξ/σία χθες στις 01:12 μμ από digitalarchive
SeaLion Δημοσ. χθες στις 01:13 μμ Δημοσ. χθες στις 01:13 μμ Μόλις τώρα, digitalarchive είπε γιαυτο εφαγε lawsuits γιατι ειμαστε ταξιτζήδες. ασε ρε πονηρέ. εκανε κάτι κρυφα ερημην των χρηστών. χωρις διευκρινησεις χωρίς τίποτα. αλλος ενας ταξιτζης καταλανωτης. Μάλλον (κάνεις πως) δεν ξέρεις τι κάνουν στην Αμερική γενικώς.
digitalarchive Δημοσ. χθες στις 01:13 μμ Δημοσ. χθες στις 01:13 μμ Μόλις τώρα, SeaLion είπε Μάλλον (κάνεις πως) δεν ξέρεις τι κάνουν στην Αμερική γενικώς. δεν με ενδιαφερει ρε φιλε τι κανουν στην αμερικη με ενδιαφερουν τα φακτς.
SeaLion Δημοσ. χθες στις 01:23 μμ Δημοσ. χθες στις 01:23 μμ Μόλις τώρα, digitalarchive είπε δεν με ενδιαφερει ρε φιλε τι κανουν στην αμερικη με ενδιαφερουν τα φακτς. Fact: οι ίδιοι αλγόριθμοι υπάρχουν ακόμα στο iOS. Αν η μπαταρία σου τα έχει παίξει η απόδοση του τηλεφώνου θα πέσει. Fact: υπήρξε αδιαφάνεια από την Apple και οι μαλακίες πληρώνονται Fact: δεν έχεις τι να πεις -μάλλον δεν έχεις καν iPhone- αλλά έρχεσαι εδώ να μανουριάσεις για μια ιστορία του 2017. Πες μας και για τον Steve Jobs που είχε πει πως "το κρατάμε λάθος"... Oh, wait... 5 1
YngwieMalmsteen Δημοσ. χθες στις 01:26 μμ Δημοσ. χθες στις 01:26 μμ (επεξεργασμένο) iPhone 13 Pro Max εδώ, και κανένα πρόβλημα με την μπαταρία (παρά μόνο το 1ο 24ωρο που κάνει και το indexing). Μπαταρία ίδια με πριν, αρκετά bugs που τα περίμενα λυμένα και γενικότερα μικτά συναισθήματα. Δε μου άρεσε το "Liquid Glass" σαν φιλοσοφία, στα μάτια μου βγάζει κάτι πολύ "φθηνό". Δε μου άρεσαν τα τεράστια toggles, δε μου αρέσει το τόσο glare που έχει σα λειτουργικό. Από bugs έχω πετύχει τα παρακάτω: 1) Έχει bug και κάθε φορά που κατεβάζεις το notification center και το ανεβάζεις ξανά, δείχνει το εφέ του ξεκλειδώματος. 2) Το πληκτρολόγιο εμφανίζεται πάνω από το typing area και δε βλέπεις τι γράφεις μέχρι να κλείσεις το πληκτρολόγιο και να το ξανανοίξεις (μπορεί και να είναι bug των εφαρμογών και να μη φταίει το iOS 26, καθώς δεν παρατήρησα αυτή την συμπεριφορά στα "Messages"). 3) Lag στην αρχική οθόνη και στο scroll (ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ). 4) Κάποιες φορές μετά το ξεκλείδωμα κάνει 2 δευτερόλεπτα να εμφανίσει τις εφαρμογές της αρχικής οθόνης (ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΕΠΙΣΗΣ). Γενικότερα φαίνεται ότι έγινε κακή δουλειά στη beta. Ξέρω ότι λογικά με το 26.0.1, το 90% των όλων προβλημάτων θα διορθωθεί. Αλλά και πάλι, δε θέλω να τη δικαιολογήσω. Θα έπρεπε τα απλά, να είναι λυμένα. Στα υπέρ τώρα, μου άρεσε πολύ η νέα εφαρμογή των κλήσεων (ιστορικό, αγαπημένα, κτλ), η εφαρμογή της κάμερας, και κάποιες αλλαγές των ρυθμίσεων. Τίποτα περισσότερο. Στο δια ταύτα, αδιάφορο προς κακό το update για τα δικά μου γούστα. Εξακολουθώ να προτιμώ κατά πολύ το iOS από το Android, so... Ό,τι έγινε, έγινε. Σε MacBook Air M1, πολύ καλό το update. Σε iPad 11th Gen, τρομερό το update. Καταπληκτικές αλλαγές, από τα καλύτερα updates ever (αν όχι το καλύτερο). Σε Apple Watch, απλά γελάω... Κανένα νόημα το update. Όλο το μενού ίδιο με πριν, αλλά το πληκτρολόγιο ξεκλειδώματος και το notification center με "Liquid Glass". Μέχρι και τα εικονίδια των εφαρμογών, είναι ίδια με πριν. Ό,τι να 'ναι... Επεξ/σία χθες στις 01:32 μμ από YngwieMalmsteen 5
Dimitris_1981 Δημοσ. χθες στις 01:29 μμ Δημοσ. χθες στις 01:29 μμ (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, SeaLion είπε Σε αυτά που η μπαταρία τους τα είχε φτύσει. Αν έχεις επαφή με ηλεκτρονικά, υπολογιστές, engineering, etc έστω και χομπίστικα, μπορεί να το καταλάβεις και να το εκτιμήσεις. Αν είσαι ταξιτζής, παίζει και όχι. Ποιος νομίζεις απαντάει όταν ρωτάς το AI;;;; Αναφορά σε κείμενο Αναφορά σε κείμενο Επεξ/σία χθες στις 01:34 μμ από Dimitris_1981 5
Shyn Δημοσ. χθες στις 01:34 μμ Δημοσ. χθες στις 01:34 μμ Και η ίδια η Apple προειδοποιεί για φαινόμενα battery drain ύστερα από μεγάλες αναβαθμίσεις. Συνήθως η διαδικασία indexing διαρκεί έως 2 ημέρες. Προσωπικά την πέρασα από την πρώτη μέρα σε iPhone 12 Pro και θα έλεγα πως είναι ελάχιστα πιο γρήγορο. Κινητό που αγοράστηκε αρχές του 2020 και τρέχει απροβλημάτιστα σαν να αγοράστηκε χθες χωρίς ίχνος lag ή stuttering. 3
SeaLion Δημοσ. χθες στις 01:37 μμ Δημοσ. χθες στις 01:37 μμ Πάντως εντάξει, version X.0.0 εγώ δεν περνάω στο κινητό μου πια, και το iPhone 16 να είχα... Πήγα σε 18.7 για τα security updates (και όχι, δεν σου δίνει RCS στην Cosmote) Το 26 δεν μου το έχει προτείνει καν από μόνο του και φέτος ήταν η χρονιά που δεν έβαλα καν το beta. Όσοι παλιοί βάζουν νέο iOS την πρώτη μέρα πρέπει να ξέρουν τι τους περιμένει. 3 λεπτά πριν, Shyn είπε Συνήθως η διαδικασία indexing διαρκεί έως 2 ημέρες. Απορία το χω τι κάνει 2-3-4 μέρες πάντως! Στο Mac αν σβήσεις το spotlight index το ξαναφτιάχνει σε λεπτά. 1
Tlykog Δημοσ. χθες στις 01:40 μμ Δημοσ. χθες στις 01:40 μμ (επεξεργασμένο) Στις 20/9/2025 στις 9:47 ΠΜ, digitalarchive είπε σε ποιο iPhone ειχε ριξει ρε συ τις συχνοτητες και κωλλουσαν τα κινητα και εγινε σουσουρο; μαλλον και αυτο καποιος ταξιτζης θα το αναπραγαγε Ο λόγος που έφαγε πρόστιμο ήταν όχι γιατί το έκανε, αλλά γιατί δεν ειδοποίησε τους χρήστες ότι το έκανε. Το ότι το έκανε ήταν γιατί σε κινητά με χαμηλή υγεία μπαταρίας (κάτω από 80%), όπου έριχνε τον επεξεργαστή σε χαμηλότερη κατανάλωση μέχρι να αντικαταστήσουν τη μπαταρία με κάποια άλλη χωρίς πρόβλημα. Όχι σε όλα. Κακώς δεν ειδοποίησε και καλώς έφαγε το πρόστιμο. Τουλάχιστον οι μπαταρίες δεν έπαιρναν φωτιά... Ένας "ταξιτζής", δε διαβάζει τί πραγματικά έγινε και απλά διαδίδει ράδιο αρβύλα ό,τι καταλαβαίνει. όχι ότι έγινε. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Tlykog 2 1
Dimitris_1981 Δημοσ. χθες στις 01:45 μμ Δημοσ. χθες στις 01:45 μμ Μόλις τώρα, SeaLion είπε Πάντως εντάξει, version X.0.0 εγώ δεν περνάω στο κινητό μου πια, και το iPhone 16 να είχα... Πήγα σε 18.7 για τα security updates (και όχι, δεν σου δίνει RCS στην Cosmote) Το 26 δεν μου το έχει προτείνει καν από μόνο του και φέτος ήταν η χρονιά που δεν έβαλα καν το beta. Όσοι παλιοί βάζουν νέο iOS την πρώτη μέρα πρέπει να ξέρουν τι τους περιμένει. Σήμερα να μην το ματιάσω μέχρι τώρα πάει μια χαρά η μπαταρία. Το είχα βάλει με το που βγήκε (15 Pro). Μέχρι χτες κάθε μέρα έμοιαζε να πηγαίνει καλύτερα αλλά είναι σχεδόν 5 ημέρες και το συνηθισμένο ήταν το πολύ την πρώτη μέρα να έχω πιο υψηλό battery consumption. σ.σ. Είχε πάντα περίπου ένα 10ωρο το πρώτο βράδυ του update σε charging. Σίγουρα είναι καλύτερα να περιμένεις αν δεν είσαι ανυπόμονος όπως εγώ. Πάντα όταν γίνεται το release ανακαλύπτουν bugs που δεν είναι ευκολο να βρεθούν σε internal και Beta Testing. 2
Tlykog Δημοσ. χθες στις 01:49 μμ Δημοσ. χθες στις 01:49 μμ (επεξεργασμένο) Στις 20/9/2025 στις 10:13 ΠΜ, adi32 είπε Οφειλει (η οποιαδηποτε μαρκα) να ενημερωσει τους χρηστες των παλιων αυτων συσκευων για αυτο? Οφειλει αν τους μειωσει την αποδοση και καταστησει αχρηστο αυτο που αγορασαν ή τους εχει αφαιρεσει δυνατοτητες για τις οποιες ειχαν πληρωσει πριν καποια χρονια, να τους το επαναφερει αν θελουν στην αρχικη κατασταση ? ή πρεπει να μην δινει την επιλογη αναβαθμισης για μοντελα που επηρεαζονται αρνητικα ? Ναι οφείλει. Αλλά εδώ δεν έγινε αυτό. Μόλις πριν λίγο κοιτούσα το iphone 14 (ίδιο SOC με το 13), που έκανε την αναβάθμιση πριν μέρες. Μια χαρά παέι. Εννοώ ότι δεν κολλάει και δεν έχει πρόβλημα. Θα διαφωνίσω με τον @billdanos σε αυτό. Δεν είναι εξήγηση το ότι "το κάνουν όλοι", παρόλο που είναι αλήθεια. Από τους υπολογιστές, μέχρι όλες τις android συσκευές. Εδώ δεν έχουμε τέτοια περίπτωση. Μια χαρά είναι το λειτουργικό και γρήγορο. Απλά η αναβάθμιση δεν τελειώνει όταν γίνει η εγκατάσταση και μπεις για πρώτη φορά να το δουλέψεις. Θέλει χρόνο. Πραγματικά αυτό γίνονταν πάντα σε κάθε αναβάθμιση. Απορώ γιατί κάποιοι χρήστες διαμαρτύρονται γι αυτό. Σήμερα έκανα την αναβάθμιση και στο κουμπάρο μου , που έχει το 11. Θα του δώσω 2-3 μέρες για να δω πως πάει και εκεί. Στις 20/9/2025 στις 10:18 ΠΜ, adi32 είπε και για τα windows το λεω Αλλα στα windows μπορεις σε μιση ωρα να τα επαναφερεις Στα κινητα οχι Τα επαναφέρεις και μετά από λίγο καιρό που λήγει η υποστήριξη, τί κάνεις; Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Tlykog 1
HateMe Δημοσ. χθες στις 01:51 μμ Δημοσ. χθες στις 01:51 μμ Κανένα θέμα εδώ με 14 pro max. Ούτε σε θέμα μπαταρίας αλλά ούτε κολλήματα. Χρησιμοποιώ iOS 26 απ την πρώτη κιόλας beta και απλά έκανα ένα reset όταν έβαλα την stable. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. χθες στις 01:52 μμ Δημοσ. χθες στις 01:52 μμ 15 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Τουλάχιστον δεν χρειάζεται σαν το android να κάνουμε επαναφορά κάθε φορά που θ αναβαθμίσεις !!! Από 14 πήγα 15 και τώρα 16 έκδοση android δεν έκανα τίποτα απολύτως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα