manthos_27 Δημοσ. χθες στις 05:03 μμ Δημοσ. χθες στις 05:03 μμ (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Είναι χάλια με τη μείωση της διαφάνειας! Για αυτό και αυτή η ρύθμιση είναι στην «προσβασιμότητα»… Το ξερω αλλά κρατάει λίγο παραπάνω η μπαταρία και ειναι γιακάποιον που θέλει ποιο απλό interface Επεξ/σία χθες στις 05:03 μμ από manthos_27
Super Moderators billdanos Δημοσ. χθες στις 05:33 μμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 05:33 μμ 29 λεπτά πριν, manthos_27 είπε Το ξερω αλλά κρατάει λίγο παραπάνω η μπαταρία και ειναι γιακάποιον που θέλει ποιο απλό interface Πόση διαφορά είδες στην κατανάλωση με αυτή τη ρύθμιση ενεργή;
manthos_27 Δημοσ. χθες στις 05:37 μμ Δημοσ. χθες στις 05:37 μμ 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Πόση διαφορά είδες στην κατανάλωση με αυτή τη ρύθμιση ενεργή; Ελάχιστη αλλά είδα
gmirtzakis Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Εγώ να πω ότι το ταπεινό iPhone 16e, πάει ακόμη πιο σφαίρα και βγάζει όπως και πριν 1,5 μέρα με την μπαταρία. Αυτά! 1
HateMe Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 5 hours ago, Just_travel_everywhere said: Αδερφέ έπαιρνα ναυαρχίδες android από τότε που βγήκε το πρώτο έως και το Xiaomi 14 ultra Samsung s24 ultra οπότε χαλάρωσε !!! Εάν μπεις σε αντίστοιχα ελληνικά φόρουμ για Samsung s25 ultra ακόμα τα ίδια λένε οπότε σε μένα μην !!! Το τελευταίο μου android ήταν το Galaxy S9 που το κράτησα 2 χρόνια ακριβώς. Ήταν το ΜΟΝΟ android κινητό που δεν μου κολλούσε και δεν χρειάστηκε ΠΟΤΕ να βάλω custom rom, ποιος εγώ που ήμουν στο XDA 24/7 από τότε που βγήκε το πρώτο Galaxy S. Όταν πήγα σε iPhone ήταν τότε που βγήκε το 11 Pro Max και απλά ήθελα να δω αν το συνηθίσω και από τότε δεν ψήνω να γυρίσω σε Android.
geopel Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) iPhone 15 Pro Max.... Ήταν που ήταν μακράν το χειρότερο μοντέλο apple που έχω αγοράσει μέχρι τώρα, ήρθε και το 26 και το αποτελείωσε! Μαύρο χάλι! Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από geopel
ardi21 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Just_travel_everywhere said: Αδερφέ έπαιρνα ναυαρχίδες android από τότε που βγήκε το πρώτο έως και το Xiaomi 14 ultra Samsung s24 ultra οπότε χαλάρωσε !!! Εάν μπεις σε αντίστοιχα ελληνικά φόρουμ για Samsung s25 ultra ακόμα τα ίδια λένε οπότε σε μένα μην !!! Επαιρνες τετοια κινητα και σε καθε μεγαλο update εκανες επαναφορα, λογω προβληματων, θες να μου πεις? Μιλας σοβαρα τωρα η κανουμε χαβαλε? Γιατι αν μιλας σοβαρα πρεπει να εισαι ο μεγαλυτερος γκαντεμης ολων των εποχων. Το τι λεγεται στα forum ειναι αδιαφορο διοτι ποσταρουν σχεδον μονο οσοι εχουν προβλημα. Στα αντιστοιχα της Apple τα ιδια λεγονται για τα update και για προβληματα. Ακομα και εδω στο insomnia. Αυτο δεν ειναι κριτηριο για το συνολο των συσκευων. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από ardi21 1
johnmayson Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, markos9 είπε IPhone 15 pro, αντίγραφο ασφαλείας -> επαναφορά λογισμικού για να μπει καθαρά το ios 26 -> πέρασμα το αντίγραφο και μετά από 2 ημέρες, όλα είναι μια χαρά. Κανένα θέμα με την μπαταρία και κανένα κολλήματακι. Δευτέρα βράδυ, την πέρασα την ενημέρωση. Windows pc. Καλησπερα εγω εκανα τη 18,7 με wifi την 26 μεσω itunes δε τη εβγαζε ουτε restore. Αναγκαστικα ios 26 με wifi και μετα εκανε restore κανονικα μεσω itunes. 5 ώρες πριν, manthos_27 είπε Παιδιά πηγαίνετε ρυθμίσεις προσβασιμοτητα οθόνη και μέγεθος κειμένου και ενεργοποιηστε την επιλογή μείωση διαφάνειας και θα με θυμηθείτε. Μιλάω πάντα όσοι εχουν κάνει το μεγάλο update Ναι αλλα το πλαισιο γινεται γκρι (γυρω απο τα εικονιδια mail κλησεις safari.) Μειωνουνε τη διαφανεια δημιουργειται αλλο προβλημα ( το γκρι). Δε μ αρεσει καθολου αυτο το διαφανες.τωρα γενικως μειωση μπαταριας δ εχω δει. ( φορτιζω απο 35 σε 80 συνηθως λιγες φορες παω στο 100) Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από johnmayson
floba Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Στις 19/9/2025 στις 10:21 ΜΜ, ardi21 είπε Απο ποτε εχεις να χρησιμοποιησεις σοβαρη συσκευη android? Εκτος αν συγκρινεις κινητα των 200 ευρω με iPhone. Και για να σου λυσω την απορια, εχω να κανω επαναφορα σε android τουλαχιστον 7 χρονια. Και δεν εχω καν συσκευες των 1.200 ευρω. Για πες μασ μια σοβαρη συσκευη ανδροιντ?
Barbattilas Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Έστω κι ένας στους 100 να πεισθεί ότι η συσκευή του πάλι σε και ότι πρέπει να αναβαθμίσει το συντομότερο σε νεότερο iPhone είναι κέρδος για την εταιρεία.
Just_travel_everywhere Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 2 ώρες πριν, ardi21 είπε Επαιρνες τετοια κινητα και σε καθε μεγαλο update εκανες επαναφορα, λογω προβληματων, θες να μου πεις? Μιλας σοβαρα τωρα η κανουμε χαβαλε? Γιατι αν μιλας σοβαρα πρεπει να εισαι ο μεγαλυτερος γκαντεμης ολων των εποχων. Το τι λεγεται στα forum ειναι αδιαφορο διοτι ποσταρουν σχεδον μονο οσοι εχουν προβλημα. Στα αντιστοιχα της Apple τα ιδια λεγονται για τα update και για προβληματα. Ακομα και εδω στο insomnia. Αυτο δεν ειναι κριτηριο για το συνολο των συσκευων. Δεν σου είπα ότι τ έκανα εγώ !!! Σου λέω τ συζητάνε ακόμα οι ιδιοκτήτες αυτών !! Και απλά είναι τ θέλω του καθένα
poulinos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες On 19/09/2025 at 23:08, Tlykog said: Εσείς τώρα στα σοβαρά μπήκατε να σχολιάσετε αν και γιατί κολλάει το νέο iOS στο iPhone σας;... μα φυσικα δεν μπηκαμε να σχολιασουμε σοβαρα.εσυ το πηρες σοβαρα. On 19/09/2025 at 22:42, TrialKid said: Δεν έχει ingore... δυστυχώς. για ποιο? 12 hours ago, Shyn said: Και η ίδια η Apple προειδοποιεί για φαινόμενα battery drain ύστερα από μεγάλες αναβαθμίσεις. Συνήθως η διαδικασία indexing διαρκεί έως 2 ημέρες. Προσωπικά την πέρασα από την πρώτη μέρα σε iPhone 12 Pro και θα έλεγα πως είναι ελάχιστα πιο γρήγορο. Κινητό που αγοράστηκε αρχές του 2020 και τρέχει απροβλημάτιστα σαν να αγοράστηκε χθες χωρίς ίχνος lag ή stuttering. παντως θα μπορουσαν (εκτος αν το κανουν και δεν το διαβαζει κανεις) να το αναφερουν μετα το Update οτι μπορει να παρατηρηθει αυτο και αυτο και αυτο.και καλο θα ηταν να το εβγαζε με μεγαλα γραμματα και σε φαση να πρεπει να πατησεις οκ.
TrialKid Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 7 ώρες πριν, poulinos είπε μα φυσικα δεν μπηκαμε να σχολιασουμε σοβαρα.εσυ το πηρες σοβαρα. για ποιο? παντως θα μπορουσαν (εκτος αν το κανουν και δεν το διαβαζει κανεις) να το αναφερουν μετα το Update οτι μπορει να παρατηρηθει αυτο και αυτο και αυτο.και καλο θα ηταν να το εβγαζε με μεγαλα γραμματα και σε φαση να πρεπει να πατησεις οκ. Δεν έχει καταντήσει λίγο βαρετό να σπαμάρετε όλη την ώρα ? 1
ardi21 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Just_travel_everywhere said: Δεν σου είπα ότι τ έκανα εγώ !!! Σου λέω τ συζητάνε ακόμα οι ιδιοκτήτες αυτών !! Και απλά είναι τ θέλω του καθένα Α τελικα δεν το εκανες εσυ, δεν ειχες κανενα προβλημα, αλλα τα εχεις διαβασει απο αλλους... Ελα να σου δειξω και γω σελιδες επι σελιδων απο προβληματα χρηστων Apple. Οποτε, οπως ειπες και συ, αυτες τις μπουρδες οχι σε μενα. 11 hours ago, floba said: Για πες μασ μια σοβαρη συσκευη ανδροιντ? Καμια, μονο Apple. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από ardi21
Tsavi1092 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Στο τιμιο - σαπιο iphone 11 που χρησιμοποιω τωρα δεν εχω καποιο drain. ισα ισα. αλλα τα frame drops ειναι εκει για να μου πουνε ξηλωσου🫠
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα