jimmyl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Υπαρχει καποια προταση για εξωτερικη θηκη USB 3.0 για δισκο SAS 3,5 inches;
chvnce Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, jimmyl είπε Υπαρχει καποια προταση για εξωτερικη θηκη USB 3.0 για δισκο SAS 3,5 inches; https://www.skroutz.gr/s/21201499/Ugreen-THiki-gia-Skliro-Disko-3-5-SATA-III-me-syndesi-USB3-0-50422.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
jimmyl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 25 λεπτά πριν, chvnce είπε https://www.skroutz.gr/s/21201499/Ugreen-THiki-gia-Skliro-Disko-3-5-SATA-III-me-syndesi-USB3-0-50422.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Ειναι για SATA , εγω ψαχνω θηκη για δισκο SAS , thanks anyway
chvnce Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, jimmyl είπε Ειναι για SATA , εγω ψαχνω θηκη για δισκο SAS , thanks anyway Και το διάβασα ότι λες για SAS, αλλά η μνήμη μου λειτούργησε ως χρυσόψαρου. 😅 On topic. Με υπομονή, ίσως βρεις κάτι σε ebay, amazon κτλ. Ψάξε εκεί. Θ' ανέβεις και σε τιμή, να ξέρεις. Διαφορετικά, δες για εσωτερική σύνδεση σε PC με κάρτα SAS HBA (χρειάζεσαι ελεύθερη PCIe). 1
HamerZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Τυχαία Blueendless SAS hard drive enclosure USB C to 2.5/3.5 inch SAS/SATA HDD box support max 20GB disk speed 5Gbps external hdd case Στα σχόλεια αναφέρου ότι τους δούλεψε με SAS δίσκους 1
jimmyl Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, HamerZ είπε Τυχαία Blueendless SAS hard drive enclosure USB C to 2.5/3.5 inch SAS/SATA HDD box support max 20GB disk speed 5Gbps external hdd case Στα σχόλεια αναφέρου ότι τους δούλεψε με SAS δίσκους Επεσε η παραγγελια , η δοκιμη θα δειξει
HamerZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Όταν παραλάβεις με το καλό γράψε και σχόλεια αν σου έκανε σαν ποιότητα η εξοπλησμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα