oumtt Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε όλους, Προχθές 18/09 στην εφαρμογή της Nova στις ενότητες προσφορές είδα μία προσφορά αναβάθμισεις από Fiber 50 που είμαι εγώ σε Fiber 100 στην ίδια τιμή που πληρώνω για το Fiber 50 (22,99€). Το έκανα αποδοχή και σήμερα 20/09 μου ήρθε SMS ότι η αναβάθμιση είναι σε εξέλιξη κτλ.. και μου ήρθε mail το συμβόλαιο. Επίσης τα SMS που έχει έρθει λέει ότι θα σταλή καινούργιος εξοπλισμός.. από ότι ξέρω στο Fiber 50 και στο Fiber 100 χρησιμοποιούν το ίδιο router.. τελοσπάντων θα το δούμε αν θα σταλή ή όχι. Έχω αφήσει σχόλιο και έχω γράψει ότι αν θα σταλή καινούργιος εξοπλισμός θέλω το συγκεκριμένο router (zte h288a) δεν ξέρω αν αυτό το λόγο στέλνουν καινούργιο. Και έχω μία ερώτηση, πόσες μέρες θα διαρκέσει η αναβάθμιση από 50 σε 100; Επίσης αν έχει κάνει κάποιος πρόσφατα αναβάθμιση ταχύτητας τι διαδικασίες έχει γίνει; τι SMS έχει έρθει μπορεί να με ενημερώσει; και πόσες μέρες διάρκεσε η αναβάθμιση; 1
mphxths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, oumtt said: Και έχω μία ερώτηση, πόσες μέρες θα διαρκέσει η αναβάθμιση από 50 σε 100; Θα ερθει ο νεος εξοπλισμος και μετα θα ολοκληρωθει η αναβαθμιση. Ισως σου στειλουν το huawei που ειναι καλυτερο του Η288Α. Εκανα αντιστοιχη διαδικασια απο 500 σε 1000 πριν καναδυο μερες και η αναβαθμιση εγινε μεσα σε λιγα λεπτα. Δεν χρειαστηκε να μου στειλουν νεο εξοπλισμο. Στην δικη σου περιπτωση θα πρεπει να περιμενεις τον εξοπλισμο και μετα θα προχωρησει η αναβαθμιση.
oumtt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, mphxths είπε Στην δικη σου περιπτωση θα πρεπει να περιμενεις τον εξοπλισμο και μετα θα προχωρησει η αναβαθμιση. Οκ, ευχαριστω. Να δουμε τι θα γινει😄
ReBeLoS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Και εγω εβαλα τα στοιχεια μου μεσω της προσφορας που εμφανισθηκε στο app για αναβαθμιση 24μηνη απο 500 σε 1000 με eon+ στα ιδια χρηματα που το ειχα και τωρα. Για την ιστορια καταχωρησα τα στοιχεια (τηλεφωνο και email)το Σαββατο και αναμενω καποια ενημερωση Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από ReBeLoS
mphxths Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 23 minutes ago, ReBeLoS said: Και εγω εβαλα τα στοιχεια μου μεσω της προσφορας που εμφανισθηκε στο app για αναβαθμιση 24μηνη απο 500 σε 1000 με eon+ στα ιδια χρηματα που το ειχα και τωρα. Για την ιστορια καταχωρησα τα στοιχεια (τηλεφωνο και email)το Σαββατο και αναμενω καποια ενημερωση Τους παιρνει κανα διημερο-τριημερο για να ξεκινησουν την διαδικασια απο την ημερα που "αποδεχτηκες" την προσφορα στο app. 1
ReBeLoS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Για να δουμε σημερα ειναι η τριτη ημερα απο την ημερα που αποδεχθηκα την προσφορα και ουτε φωνη ουτε ακροαση ακομα.
Super Moderators Λύση Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Super Moderators Λύση Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Επίσημα σήμερα. Νova: Αναβάθμιση ταχυτήτων internet χωρίς επιπλέον χρέωση, σε πάνω από μισό εκατομμύριο συνδρομητές, για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου!
adi32 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Ειχα κανει το Μαρτιο την αναβαθμιση ΝΟΒΑ σε 300αρα με το voucher με 26€ Η επιδότηση του voucher ηταν για 2 χρονια Τωρα μου λεει οτι παλι με 26€ μπορω να την κανω 500αρα αλλα η χρεωση των 26€ για ποσους μηνες θα ειναι ? Οταν ληξουν τα 2 χρονια λογικα δεν θα αλλαξουν την τιμη ?
THe_onE10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου https://nova.gr/etairia/deltia-typou/nova-anabathmish-taxythtwn-internet-xwris-epipleon-xrewsh-se-panw-apo-miso-ekatommyrio-syndromhtes-gia-olh-th-diarkeia-tou-symbolaiou Σου ζητά να κάνεις νέο 24μηνο συμβόλαιο. Προφανώς όταν είσαι σε αορίστου χρόνου (χωρίς συμβόλαιο), η τιμή ανεβαίνει όπως πάντα.
adi32 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, THe_onE10 είπε https://nova.gr/etairia/deltia-typou/nova-anabathmish-taxythtwn-internet-xwris-epipleon-xrewsh-se-panw-apo-miso-ekatommyrio-syndromhtes-gia-olh-th-diarkeia-tou-symbolaiou Σου ζητά να κάνεις νέο 24μηνο συμβόλαιο. Προφανώς όταν είσαι σε αορίστου χρόνου (χωρίς συμβόλαιο), η τιμή ανεβαίνει όπως πάντα. Δεν κατάλαβα. Ήμουν σε δύο χρόνια με 26 με το voucher αλλά έχω φάει τους 6 μήνες αν ανανεώσω για άλλους 24 τι γίνεται τους υπόλοιπους 18?
THe_onE10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ανανεώνεις για άλλους 24 με την ίδια τιμή (το 18 δεν υπάρχει πλέον, κάνεις νέο συμβόλαιο). Κλασικά και εικονογραφημένα, όπως κάνουν όλοι οι πάροχοι χροοονια τώρα, μόλις λήξει το συμβόλαιο, ανεβαίνει τιμή μέχρι να ξαναδεσμευτείς, δεν είναι καινούριο αυτό. Εσύ όμως θα έχεις και μία ακόμη αύξηση μόλις ολοκληρωθούν οι 18 μήνες επιδότησης από το Voucher. Άρα 24 - 18= 6. Πράγμα που σημαίνει ότι 6 μήνες πριν τη λήξη του νέου συμβολαίου, θα υπάρχει μία αναμενόμενη άνοδος στο πάγιο λόγω λήξης επιδότησης. Γενικά 26 για 500αρα δεν ειναι κακή τιμή, αλλά αν συγκρίνεις με ΔΕΗ... εγώ θα πίεζα λίγο μήπως δώσουν κάτι καλύτερο Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από THe_onE10
adi32 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Άρα αν μου πουν πχ ότι θα πάει από 26 στα 40 τους τελευταίους 6 μήνες δε συμφέρει
THe_onE10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, adi32 είπε Άρα αν μου πουν πχ ότι θα πάει από 26 στα 40 τους τελευταίους 6 μήνες δε συμφέρει Δεν το κόβω να πηγαίνει 40, αλλά εκτός αυτού, κοντά στη λήξη θα σε πάρουν για προσφορά ή μπορείς να τους πάρεις κι εσύ και να τους πεις ότι θες να σου κάνουν προσφορά για να μη λήξει το voucher κι ανέβει η τιμή
oumtt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Στις 22/9/2025 στις 2:40 ΜΜ, ReBeLoS είπε Και εγω εβαλα τα στοιχεια μου μεσω της προσφορας που εμφανισθηκε στο app για αναβαθμιση 24μηνη απο 500 σε 1000 με eon+ στα ιδια χρηματα που το ειχα και τωρα. Για την ιστορια καταχωρησα τα στοιχεια (τηλεφωνο και email)το Σαββατο και αναμενω καποια ενημερωση Στις 22/9/2025 στις 3:04 ΜΜ, mphxths είπε Τους παιρνει κανα διημερο-τριημερο για να ξεκινησουν την διαδικασια απο την ημερα που "αποδεχτηκες" την προσφορα στο app. Έγω έκανα αποδοχή στις 18/09. Μου ήρθε μήνυμα ότι η αναβάθμιση είναι σε εξέλιξη κτλ στις 20/09. Τη Δευτέρα 22/09 στάλθηκε καινούργιος εξοπλισμός μέσω του ACS, παρέλαβα την Τρίτη 23/09 και μέσα στην ίδια μέρα ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση. Το περίεργο που μου φάνηκε είναι ότι εγώ είχα τον εξοπλισμό/ούς Zyxel VMG8623-T50 και ένα ZTE H288A με λογότυπο της NOVA (Προτιμώ το ZTE αντί για το Zyxel και το Huawei που μου στείλανε).. Που και τα δύο είναι συμβατά για Fiber 100 Μου στείλανε καινούργιο εξοπλισμό(Huawei)😅 Επίσης το Zyxel που είχα για Fiber 50 μου ήρθε SMS και mail ότι πρέπει να επιστρέψω σε ένα κατάστημα της Nova για να μην χρεωθώ😂 Προς το παρόν η τηλεφωνία λειτουργεί και στο ZTE και στο Huawei.. περίεργο. ΑΛΛΑ μετά την αναβάθμιση πιάνο 60-66 Mbps😂😂 δήλωσα βλάβη και μου πήρανε μέσα στην ημέρα ότι θα στείλουν τεχνικό στο σπίτι.. για να δούμε αν θα διορθωθεί. (στο Fiber 50 έπιανα 48-50 Mbps) Λίγο αναλυτικά: Το ZTE συγχρονίζει στα 70000 και κάτι. Το Huawei συγχρονίζει στα 62000 και κάτι. Ευτυχώς δεν ξέρω πώς.. δουλεύει τηλεφωνία και στους δύο γι’ αυτό θα χρησιμοποιήσω το ZTE.
ReBeLoS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 4η ημερα σημερα απο την αποδοχη της προσφορας μεσω του app και συμβολαιο προς υπογραφη δεν εχει ερθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα