Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ringboy είπε

Τελικα μετα απο το τηλεφωνο που πηρα για ακυρωση προσφορας  μου στειλανε με email  το ...... συμβολαιο
για υπογραφη.

Αυτό δεν είναι τίποτα. Εμένα μου στείλανε έτοιμο το συμβόλαιο ανανέωσης με τη νέα ημερομηνία χωρίς καν να μιλήσουμε. Μετά από 5 τηλέφωνα, 8 chat και 3 email, πείστηκαν και το ακύρωσαν. Το συμβόλαιο είχε και Ονομ/μο Πωλητή που μόλις τους το έδωσα λύθηκε το θέμα. Μάλλον ο τύπος λειτουργεί αυθαίρετα για την προμήθεια και ότι κάτσει.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με κωδικό ... ... και μετά από διερεύνηση των στοιχείων σχετικά με την τηλεφωνική σύνδεση ......, σας ενημερώνουμε ότι  ακυρώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου.

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, profile είπε

Αυτό δεν είναι τίποτα. Εμένα μου στείλανε έτοιμο το συμβόλαιο ανανέωσης με τη νέα ημερομηνία χωρίς καν να μιλήσουμε. Μετά από 5 τηλέφωνα, 8 chat και 3 email, πείστηκαν και το ακύρωσαν. Το συμβόλαιο είχε και Ονομ/μο Πωλητή που μόλις τους το έδωσα λύθηκε το θέμα. Μάλλον ο τύπος λειτουργεί αυθαίρετα για την προμήθεια και ότι κάτσει.

Αντε μετα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας, ειδικα αν δεν προλαβεις τις 14 μερες για την υπαναχωρηση.
Δεν φτανει που απο το suport  δεν περιμενουμε πολλα πραγματα   γινονται και μαμουνιες.
Ειδικα με αυτη την επιδημια των  "ανεξαρτητων πωλητων" που προφανως καποιος τους εξουσιοδοτει.

• Like 3
Δημοσ.
14 hours ago, adi32 said:

για το τσιρκο ειναι οι ανθρωποι

Εμένα μου ήρθε ηλεκτρονικά το συμβόλαιο και γράφει ξεκάθαρα τιμή για 24 μήνες 25,44 και μετά την πάροδο 80. 

Οπότε δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει αυτό που λέγαμε όσοι είμαστε με voucher.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, armagedwnn είπε

Εμένα μου ήρθε ηλεκτρονικά το συμβόλαιο και γράφει ξεκάθαρα τιμή για 24 μήνες 25,44 και μετά την πάροδο 80. 

Αν το λεει γραπτα και δεν αναφερει προυποθεση voucher οκ 

Ζητα να το γραφει καθαρα στο συμβολαιο 

Κανε και μια ερωτηση και μια ηχογραφηση 

Δημοσ.
4 minutes ago, adi32 said:

Αν το λεει γραπτα και δεν αναφερει προυποθεση voucher οκ 

Ζητα να το γραφει καθαρα στο συμβολαιο 

Κανε και μια ερωτηση και μια ηχογραφηση 

To διάβασα όλο δεν αναφέρεται πουθενά, το μόνο που αναφέρει είναι σε περίπτωση διακοπής θα έχεις μια έξτρα χρέωση. Την επιδότηση για την σύνδεση στο δ΄ικτυο 237.99 ευρώ. Αλλά οκ δεν θα κάνω διακοπή. 

Νομίζω μια χαρά είναι, αλλά πριν υπογράψω θα πάρω και ένα τηλέφωνο αν και το συμβόλαιο είναι πιο σίγουρο από ένα τηλέφωνο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, armagedwnn είπε

To διάβασα όλο δεν αναφέρεται πουθενά, το μόνο που αναφέρει είναι σε περίπτωση διακοπής θα έχεις μια έξτρα χρέωση. Την επιδότηση για την σύνδεση στο δ΄ικτυο 237.99 ευρώ. Αλλά οκ δεν θα κάνω διακοπή. 

Νομίζω μια χαρά είναι, αλλά πριν υπογράψω θα πάρω και ένα τηλέφωνο αν και το συμβόλαιο είναι πιο σίγουρο από ένα τηλέφωνο.

Ναι οτι γραφει το συμβολαιο ισχυει 

Εμενα στο chat μου ειπαν οτι μολις ληξει το voucher παει με την τρεχουσα τιμη

Μπορει να λενε και βλακειες 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, armagedwnn είπε

Τα 80 προφανως ειναι η τιμη τιμοκαταλαγου για τις 500ρες.   

Και πως γινεται  η αποδοχη? Ζητανε να  απαντησεις στο email   με ενα "ΣΥΝΑΙΝΩ" ?
Μπορεις να ανεβασεις  ενα screenshot απο το σημειο που γραφει για 24 μηνες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, profile είπε

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με κωδικό ... ... και μετά από διερεύνηση των στοιχείων σχετικά με την τηλεφωνική σύνδεση ......, σας ενημερώνουμε ότι  ακυρώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου.

Ακριβώς το ίδιο έγινε και σε εμένα. Τηλεφώνησα στην Nova και μου είπε πότε έγινε το υποτιθέμενο συμβόλαιο. Μου είπε ότι έγινε τηλεφωνικώς. Το έμαθα ότι έγινε ανανέωση συμβολαίου από αντίγραφο που ήρθε στο σπίτι μου. Το αντίγραφο έγραφε για δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών και όλως τυχαίως είχαν περάσει ίσα-ίσα. Ολόκληρο συμβόλαιο και δεν έγραφε πότε υπογράφηκε και από πότε ισχύει. Μόνο τους όρους και τα στοιχεία μου έγραφε. Πουθενά η υπογραφή μου.

Θα έπρεπε να έχουν την υπογραφή μου. Η ΔΕΗ όταν κάνεις τηλεφωνικώς συμβόλαιο στέλνει το έγγραφο σε email να το υπαγράψεις. Ο νόμος πως επιτρέπει χωρίς υπογραφή; Επίσης αν επιτρέπει προφορικά στο τηλέφωνο, τότε οι συνομιλίες καταγράφονται και μπορούμε να ζητήσουμε αντίγραφο.

Το παράκανε η Nova.

Επεξ/σία από Krusty
  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, ringboy said:

Τα 80 προφανως ειναι η τιμη τιμοκαταλαγου για τις 500ρες.   

Και πως γινεται  η αποδοχη? Ζητανε να  απαντησεις στο email   με ενα "ΣΥΝΑΙΝΩ" ?
Μπορεις να ανεβασεις  ενα screenshot απο το σημειο που γραφει για 24 μηνες?

Μα έτσι και αλλιώς από εδώ και πέρα δεν υφίσταται 300άρα. Λέει ξεκάθαρα ότι μετά το πέρας των 24 μηνών η τιμή θα είναι αυτή. Δεν αναφέρει πουθενά το voucher κτλ.

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
58 minutes ago, Krusty said:

Ο νόμος πως επιτρέπει χωρίς υπογραφή;

Νομίζω ότι εδώ και χρόνια προβλέπεται τηλεφωνική ανανέωση/αναβαθμιση χωρίς υπογραφή συμβολαίου. Μόνο αν έρχεσαι από άλλο πάροχο είναι υποχρεωτική η υπογραφή συμβολαίου.

Δημοσ.

@Krusty Τα ίδια. Απατεωνιά μυρίζομαι. Είδες το όνομα του πωλητή; Μήπως ήταν κάπως έτσι;   ΣΟΥΛ......  ΧΡ..... ΤΟΥ ΙΩΑΝ

@Thresh  Την τελευταία φορά που έκανα ανανέωση/αναβάθμιση. Πρώτα μιλήσαμε στο τηλέφωνο, συμφωνήσαμε, ήρθε το συμβόλαιο με mail, και για επικύρωση ζητούσε αυτό:

n.jpg.db2d27214160c6746506aed1b27c3c06.jpg

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, profile said:

Την τελευταία φορά που έκανα ανανέωση/αναβάθμιση. Πρώτα μιλήσαμε στο τηλέφωνο, συμφωνήσαμε, ήρθε το συμβόλαιο με mail, και για επικύρωση ζητούσε αυτό

Ναι δεν λέω ότι δεν μπορεί να το κάνουν, απλά ότι δεν είναι υποχρεωτικό.

Δημοσ.
6 hours ago, armagedwnn said:

Μα έτσι και αλλιώς από εδώ και πέρα δεν υφίσταται 300άρα. Λέει ξεκάθαρα ότι μετά το πέρας των 24 μηνών η τιμή θα είναι αυτή. Δεν αναφέρει πουθενά το voucher κτλ.

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg

Μετά από 24 μήνες, πάλι τιμή προσφοράς θα πάρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...