armagedwnn Δημοσ. Δευτέρα στις 09:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:21 μμ 7 minutes ago, kirileman said: Μετά από 24 μήνες, πάλι τιμή προσφοράς θα πάρεις. Αυτό κατάλαβα και εγώ γι αυτό το έκανα
Krusty Δημοσ. Τρίτη στις 02:02 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:02 πμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, profile είπε @Krusty Τα ίδια. Απατεωνιά μυρίζομαι. Είδες το όνομα του πωλητή; Μήπως ήταν κάπως έτσι; ΣΟΥΛ...... ΧΡ..... ΤΟΥ ΙΩΑΝ @Thresh Την τελευταία φορά που έκανα ανανέωση/αναβάθμιση. Πρώτα μιλήσαμε στο τηλέφωνο, συμφωνήσαμε, ήρθε το συμβόλαιο με mail, και για επικύρωση ζητούσε αυτό: Στο τηλέφωνο που πήρα για διευκρινίσεις δεν το ρώτησα. Το χαρτί που μου στείλαν ήταν τελείως γενικό, εκτός από τα στοιχεία πελάτη. Ούτε την περίοδο ισχύος έγραφε. Πριν εβδομάδες μου είχαν στείλει μύνημα στο κινητό ότι αν δεν ανανεώσω θα πληρώνω αυξημένο πάγιο. Πήγα σε κατάστημα της Nova και μου είπαν ότι λήγει το συμβόλαιο μου τον Δεκέμβρη. Πολύ παράνομο αυτό μου έκαναν. Ήταν να μείνω, οπότε δεν το έκανα θέμα. Μάλιστα μου είπαν δεν υπάρχει θέμα αν θέλω σε δύο μήνες να πάρω το πρόγραμμα fiber 300mbps. Μάλλον αν θα άλλαζα εταιρεία θα με χρέωναν ρήτρα αποχώρησης ή αν ήθελα downgrade. Επεξ/σία Τρίτη στις 02:07 πμ από Krusty
vill_la Δημοσ. Τρίτη στις 07:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:08 μμ Ισχύει και για νέες συνδέσεις άραγε αυτό ? Δηλ να παω σε 500αρα αντί για 1Gbps με την ελπίδα μπας και στο μέλλον ?
oumtt Δημοσ. Παρασκευή στις 09:26 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:26 πμ Στις 25/9/2025 στις 12:36 ΠΜ, mphxths είπε Ε τοτε τι το λενε "fiber" οι τρομπες ?! Τεσπα , αντε τωρα , κανε αναβαθμιση σε οπτικες Ωπ ξεχασα , ειπες δεν εχεις καλυψη. Σήμερα επίσκεψη τεχνικού..
oumtt Δημοσ. Παρασκευή στις 09:14 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:14 μμ Στις 30/9/2025 στις 7:08 ΜΜ, vill_la είπε Ισχύει και για νέες συνδέσεις άραγε αυτό ? Δηλ να παω σε 500αρα αντί για 1Gbps με την ελπίδα μπας και στο μέλλον ? Από ότι ξέρω δεν ισχύει σε νέες σύνδεσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα