Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε

4η ημερα σημερα απο την αποδοχη της προσφορας μεσω του app και συμβολαιο προς υπογραφη δεν εχει ερθει.

Από όσο θυμάμαι αυτό που πατάς στο app είναι η αποδοχή της προσφοράς, το επόμενο βήμα είναι να σε πάρουν τηλέφωνο να αποδεχτείς εκεί την προσφορά της νοβα και μετά σου στέλνουν το συμβόλαιο στο email, τουλάχιστον σε εμένα έτσι έγινε. Οπότε πρέπει να περιμένεις πρώτα να μιλήσεις στο τηλέφωνο με την νοβα και μετά τα υπόλοιπα.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Kostas Savvidis είπε

Από όσο θυμάμαι αυτό που πατάς στο app είναι η αποδοχή της προσφοράς, το επόμενο βήμα είναι να σε πάρουν τηλέφωνο να αποδεχτείς εκεί την προσφορά της νοβα και μετά σου στέλνουν το συμβόλαιο στο email, τουλάχιστον σε εμένα έτσι έγινε. Οπότε πρέπει να περιμένεις πρώτα να μιλήσεις στο τηλέφωνο με την νοβα και μετά τα υπόλοιπα.

οχι δεν σε καλει κανεις πρεπει να σου ερθει sms και μετα email με το συμβολαιο.

Επεξ/σία από ReBeLoS
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ReBeLoS είπε

4η ημερα σημερα απο την αποδοχη της προσφορας μεσω του app και συμβολαιο προς υπογραφη δεν εχει ερθει.

Σε εμενα μου ήρθε μεσω μαιλ για υπογραφη

4 ώρες πριν, ReBeLoS είπε

οχι δεν σε καλει κανεις πρεπει να σου ερθει sms και μετα email με το συμβολαιο.

Ναι σωστα, σε εμενα ετσι εγινε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, oumtt said:

Έγω έκανα αποδοχή στις 18/09. Μου ήρθε μήνυμα ότι η αναβάθμιση είναι σε εξέλιξη κτλ στις 20/09. Τη Δευτέρα 22/09 στάλθηκε καινούργιος εξοπλισμός μέσω του ACS, παρέλαβα την Τρίτη 23/09 και μέσα στην ίδια μέρα ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση. 

Το περίεργο που μου φάνηκε είναι ότι εγώ είχα τον εξοπλισμό/ούς Zyxel VMG8623-T50 και ένα ZTE H288A με λογότυπο της NOVA (Προτιμώ το ZTE αντί για το Zyxel και το Huawei που μου στείλανε).. Που και τα δύο είναι συμβατά για Fiber 100 Μου στείλανε καινούργιο εξοπλισμό(Huawei)😅

Επίσης το Zyxel που είχα για Fiber 50 μου ήρθε SMS και mail ότι πρέπει να επιστρέψω σε ένα κατάστημα της Nova για να μην χρεωθώ😂

Προς το παρόν η τηλεφωνία λειτουργεί και στο ZTE και στο Huawei.. περίεργο.

ΑΛΛΑ μετά την αναβάθμιση πιάνο 60-66 Mbps😂😂 δήλωσα βλάβη και μου πήρανε μέσα στην ημέρα ότι θα στείλουν τεχνικό στο σπίτι.. για να δούμε αν θα διορθωθεί. (στο Fiber 50 έπιανα 48-50 Mbps)

Λίγο αναλυτικά:

Το ZTE συγχρονίζει στα 70000 και κάτι.

Το Huawei συγχρονίζει στα 62000 και κάτι.

Ευτυχώς δεν ξέρω πώς.. δουλεύει τηλεφωνία και στους δύο γι’ αυτό θα χρησιμοποιήσω το ZTE.

Εχω αποριες :)

1. Ποιο huawei σου στειλανε ? Αν μιλαμε για το HG8145X6-10 τοτε ειναι κλασεις ανωτερο του Η288Α και του VMG8623-T50. Ασε που ειναι πανευκολο να παρεις τα credentials (admin/voip/κλπ) απο το huawei.
2. Tι εννοεις συγχρονιζει ? Για οπτικες δεν μιλαμε ? Δεν υπαρχει η εννοια του συγχρονισμου στις οπτικες.

Τις δοκιμες θα τις κανεις με το ρουτερ που σου στειλανε και με καλωδιο. Το "παλιο" μπορει να δουλευει ακομα , αλλα πολυ πιθανο να μην πιανει την "καινουργια" ταχυτητα. Ειναι θεμα register/unregister των σειριακων των συσκευων , θεμα προφιλς κλπ. 

Επισης αν εχει ανοιχτει ticket για βλαβη , για να περασει ο τεχνικος , σε συμβουλευω να βγαλεις off τελειως τα ρουτερς , ωστε να φαινεται στο συστημα οτι δεν εχεις "υπηρεσιες". Γιατι σε αναλογη περιπτωση , οπου ειχα κανει πριν μηνες αναβαθμιση στην ταχυτητα και το καινουργιο ρουτερ δεν δουλευε (δεν το ειχανε κανει σωστα register στο συστημα) , ανοιχτηκε ticket για να περασει ο τεχνικος και στο τηλεφωνο μου ειπε ο τυπος "ε βαλε το παλιο ρουτερ που δουλευει ακομα , πανω , να κανεις την δουλεια σου ωσπου να ερθει ο τεχνικος". Ε εβαλα το παλιο , ειδε η επομενη βαρδια οτι εχω υπηρεσιες και θεωρησε οτι το προβλημα λυθηκε και ακυρωσανε το ραντεβου του τεχνικου.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mphxths είπε

Εχω αποριες :)

1. Ποιο huawei σου στειλανε ? Αν μιλαμε για το HG8145X6-10 τοτε ειναι κλασεις ανωτερο του Η288Α και του VMG8623-T50. Ασε που ειναι πανευκολο να παρεις τα credentials (admin/voip/κλπ) απο το huawei.
2. Tι εννοεις συγχρονιζει ? Για οπτικες δεν μιλαμε ? Δεν υπαρχει η εννοια του συγχρονισμου στις οπτικες.

Τις δοκιμες θα τις κανεις με το ρουτερ που σου στειλανε και με καλωδιο. Το "παλιο" μπορει να δουλευει ακομα , αλλα πολυ πιθανο να μην πιανει την "καινουργια" ταχυτητα. Ειναι θεμα register/unregister των σειριακων των συσκευων , θεμα προφιλς κλπ. 

Επισης αν εχει ανοιχτει ticket για βλαβη , για να περασει ο τεχνικος , σε συμβουλευω να βγαλεις off τελειως τα ρουτερς , ωστε να φαινεται στο συστημα οτι δεν εχεις "υπηρεσιες". Γιατι σε αναλογη περιπτωση , οπου ειχα κανει πριν μηνες αναβαθμιση στην ταχυτητα και το καινουργιο ρουτερ δεν δουλευε (δεν το ειχανε κανει σωστα register στο συστημα) , ανοιχτηκε ticket για να περασει ο τεχνικος και στο τηλεφωνο μου ειπε ο τυπος "ε βαλε το παλιο ρουτερ που δουλευει ακομα , πανω , να κανεις την δουλεια σου ωσπου να ερθει ο τεχνικος". Ε εβαλα το παλιο , ειδε η επομενη βαρδια οτι εχω υπηρεσιες και θεωρησε οτι το προβλημα λυθηκε και ακυρωσανε το ραντεβου του τεχνικου.

1. Δεν εχω FTTH, εχω VDSL μου στείλαν το Huawei DN8245V-70.

2. για VDSL μιλάμε στη δικη μου περίπτωση. Σε χωριο μενω δεν εχει ακομα FTTH.

Και για το ticket που είπες για την βλάβη δε νομίζω να χρειαστώ να βγάλω το router να φαίνεται ότι δεν έχω υπηρεσία, γιατί η βλάβη είναι για χαμηλό συγχρονισμό και δεν είναι για χωρίς υπηρεσία κτλ.

Θα το δούμε 3/10 που είναι ραντεβου με το τεχνικο.

Έγω ξέρω περίπου και γνωρίζω τι πρόβλημα έχει γραμμή μου.. είναι από τους εξωτερικούς κολώνες σίγουρα, παίρνω από πιο μακριά κολόνα που είναι στο σπίτι. Ευτυχώς είμαι σχεδόν κοντά με την καμπίνα που έρχεται η γραμμή. 400 μέτρα και κατι αν δε κανω λαθος.

Δημοσ.
1 hour ago, oumtt said:

1. Δεν εχω FTTH, εχω VDSL μου στείλαν το Huawei DN8245V-70.

2. για VDSL μιλάμε στη δικη μου περίπτωση. Σε χωριο μενω δεν εχει ακομα FTTH.

Στο πρωτο ποστ σου στην πρωτη φραση σου δεν μιλας για fiber 50 σε fiber 100 ? Θα μας τρελανεις ? :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mphxths είπε

Στο πρωτο ποστ σου στην πρωτη φραση σου δεν μιλας για fiber 50 σε fiber 100 ? Θα μας τρελανεις ? :)

Τα προγράμματα Fiber 50 και Fiber 100 της NOVA είναι VDSL, τα Fiber 200 και άνω είναι FTTH.

IMG_0877.jpeg.f7528e7742e667576a23265494b1a131.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε τοτε τι το λενε "fiber" οι τρομπες ?! Τεσπα , αντε τωρα , κανε αναβαθμιση σε οπτικες :) Ωπ ξεχασα , ειπες δεν εχεις καλυψη.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, ringboy είπε

Παιδια αν ζητησω αναβαθμιση απο τα 300 σε 500 μηπως ξερουμε αν μου αλλαξουν
το ρουτερ που ειναι Huawei   hg8145v5 ?

Νομίζω θα σε στείλουν αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος πάρε τηλ και ρώτα ή στείλε μήνυμα. 

Huawei XGSPON HN8255X6s-8X

IMG_0881.jpeg.750d04bcfd9d4b84076e50119e018838.jpegIMG_0882.png.40e15817b427668811533ee58e565949.png

Δημοσ.

Μιλησα μαζι τους και ειπαν οτι μολις ληξει το voucher μετα πας στην κανονικη τιμη του αναβαθμισμενου πακετου

Οποτε απο 26 που ειμαι τωρα θα παει 40,31 

Οποτε θα τους πω ευχαριστω αλλα οχι 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, adi32 είπε

Μιλησα μαζι τους και ειπαν οτι μολις ληξει το voucher μετα πας στην κανονικη τιμη του αναβαθμισμενου πακετου

Οποτε απο 26 που ειμαι τωρα θα παει 40,31 

Οποτε θα τους πω ευχαριστω αλλα οχι 

Μετα θα παμε αλλου 😄

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ringboy είπε

Μετα θα παμε αλλου 😄

Μετα ναι 

Εγω ομως εχω φαει 8 μηνες απο το voucher οποτε για τους 8 τελευταιους μηνες θα πρεπει να δινω 14ε επιπλεον και δε θα μπορω να φυγω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...