armagedwnn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 47 minutes ago, adi32 said: Μετα ναι Εγω ομως εχω φαει 8 μηνες απο το voucher οποτε για τους 8 τελευταιους μηνες θα πρεπει να δινω 14ε επιπλεον και δε θα μπορω να φυγω Ώπα ρε φίλε είμαι στην ίδια περίπτωση και παίζει να έχω φάει και ένα χρόνο. Οπότε αν είναι όπως τα λες δεν ψήνομαι να παγιδευτώ για ένα χρόνο με 40 ευρώ. Και τα 300 με καλυπτουν.
adi32 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Ώπα ρε φίλε είμαι στην ίδια περίπτωση και παίζει να έχω φάει και ένα χρόνο. Οπότε αν είναι όπως τα λες δεν ψήνομαι να παγιδευτώ για ένα χρόνο με 40 ευρώ. Και τα 300 με καλυπτουν. Ναι δεν υπαρχει λογος Μην πεσουμε στη φακα Εγω εβαλα και ΕΟΝ αυτο τον μηνα με 18ε οποτε παλι δεν ξερω τι θα γινει μολις ληξουν τα 2 χρονια
ringboy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, adi32 είπε Μετα ναι Εγω ομως εχω φαει 8 μηνες απο το voucher οποτε για τους 8 τελευταιους μηνες θα πρεπει να δινω 14ε επιπλεον και δε θα μπορω να φυγω Σωστο και αυτο, δεν το σκεφτηκα. Εγω εχω φαει μονο δυο μηνες απο το voucher αλλα δεν θελω να τους δωσω ουτε μια δραχμη παραπανω, εφ' οσον δεν υπαρχει λογος. Εχω κανει εκδηλωση ενδιαφεροντος μεσω του site της NOVA και αν ειναι ετσι τελικα δεν θα αποδεχθω. Μαλλον πρεπει να ενημερωσουν σωστοτερα τον κοσμο τι ακριβως παιζει με το voucher.
adi32 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, ringboy είπε Εχω κανει εκδηλωση ενδιαφεροντος μεσω του site της NOVA και αν ειναι ετσι τελικα δεν θα αποδεχθω. Μαλλον πρεπει να ενημερωσουν σωστοτερα τον κοσμο τι ακριβως παιζει με το voucher. Δεν προκειται να ενημερωσουν για να την πατησεις Κι εγω ειχα κανει πριν 5 μερες κα κανεις δε με πηρε Ελπιζω να μην το κανουν μονοι τους χωρις να υπογραψω κατι
ringboy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, adi32 είπε Ελπιζω να μην το κανουν μονοι τους χωρις να υπογραψω κατι Πολυ δυσκολο μου φαινεται με μια απλη εκδηλωση ενδιαφεροντος χωρις συναινεση στο νεο συμβολαιο. Ακομα και τοτε υπαρχει αιτηση υπαναχωρησης. Εγω ηδη πηρα τηλεφωνο να ακυρωσω αλλα δεν ειχαν καταχωρησει ακομα τιποτα. Μου ειπαν οτι θα φανει αυριο και να ξαναπαρω για να αρχειοθετηθει. Ιδωμεν. 1
jackal22 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου αρα οσοι ειμαστε με 500αρα Και εχουμε περασει 7 μήνες έχοντας το voucher να μην το κάνουμε? Αν καταλαβαινω καλα αν κανω σημερα την ανανεωση για τους επομενους 17 μηνες θα έχω την ιδια τιμη και για τους υπολοιπους 7 μηνες απο τους 24 που προέρχονται απο το νεο συμβολαιο που θα υπογραψω θα πληρωνω 100 ευρω το μήνα που ειναι ο επίσημος τιμοκατόλογος?
adi32 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, jackal22 είπε αρα οσοι ειμαστε με 500αρα Και εχουμε περασει 7 μήνες έχοντας το voucher να μην το κάνουμε? Αν καταλαβαινω καλα αν κανω σημερα την ανανεωση για τους επομενους 17 μηνες θα έχω την ιδια τιμη και για τους υπολοιπους 7 μηνες απο τους 24 που προέρχονται απο το νεο συμβολαιο που θα υπογραψω θα πληρωνω 100 ευρω το μήνα που ειναι ο επίσημος τιμοκατόλογος? Εμενα ετσι μου ειπαν. Κανε μια ερωτηση ομως
oumtt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Λοιπόν Θα βάλω στοιχεία από 3 router που εχω (2 απο NOVA και 1 απο T-Mobile). 1. ZTE H288A (που είχα για Fiber 50) 2. Huawei DN8245v-70 (που έχω παραλάβει για Fiber 100) 3. Speedport Smart 4 (απο γερμανικο t-mobile) Με τα στοιχεία που βλέπω ο νικητής είναι zte h288a μετά έρχεται το speedport smart 4 και ο τελευταίος είναι huawei dn8245v-70. Βλέπω η NOVA στέλνει χειρότερο router από τα προηγούμενα έτη😅 Τώρα περιμένουμε τον τεχνικό να έρθει στις 3/10 να δεί για ποιο λόγο συγχρονίζει χαμηλά.
oumtt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, jackal22 είπε αρα οσοι ειμαστε με 500αρα Και εχουμε περασει 7 μήνες έχοντας το voucher να μην το κάνουμε? Αν καταλαβαινω καλα αν κανω σημερα την ανανεωση για τους επομενους 17 μηνες θα έχω την ιδια τιμη και για τους υπολοιπους 7 μηνες απο τους 24 που προέρχονται απο το νεο συμβολαιο που θα υπογραψω θα πληρωνω 100 ευρω το μήνα που ειναι ο επίσημος τιμοκατόλογος? Θα πληρώσεις γύρω στα 40-50€, δεν είμαι σίγουρος ρώτα καλύτερα. Γιατί στον τιμοκατάλογο οι τιμές είναι για αορίστου χρόνου δλδ μετα τη ληξη του συμβολαιο 24μηνες. 1
ringboy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εγω εκανα μια προσπαθεια ακυρωσης της αιτησης αναβαθμισης τηλεφωνικως. Μου ειπαν οτι σε δυο μερες θα μου ερθει SMS ακυρωσης. Ελπιζω να γινει ετσι. Ουτως η αλλως 300 φτανουν και περισευουν. Τι θελουμε και μπλεκουμε? Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από ringboy 1
adi32 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, ringboy είπε Εγω εκανα μια προσπαθεια ακυρωσης της αιτησης αναβαθμισης τηλεφωνικως. Μου ειπαν οτι σε δυο μερες θα μου ερθει SMS ακυρωσης. Ελπιζω να γινει ετσι. Ουτως η αλλως 300 φτανουν και περισευουν. Τι θελουμε και μπλεκουμε? Σε ειχαν παρει τηλ για επιβεβαιωση ? Εμενα κανεις δε με εχει παρει και απο τις προσφορες μου το εχει αφαιρεσει Ελπιζω να μην το προχωρησουν Σε ποιο τηλ πηρες ?
ringboy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, adi32 είπε Σε ειχαν παρει τηλ για επιβεβαιωση ? Εμενα κανεις δε με εχει παρει και απο τις προσφορες μου το εχει αφαιρεσει Ελπιζω να μην το προχωρησουν Σε ποιο τηλ πηρες ? Και εμενα το ειχαν αφαιρεσει απο τις προσφορες. Μια εκδοχη βεβαια ειναι οτι το αφαιρεσαν επειδη ηδη ειχαμε κανει εκδηλωση ενδιαφεροντος και δεν ειχε λογο υπαρξης. Παντως κανεις δεν με πηρε τηλεφωνο. Πηρα προληπτικα στο 13800 μηπως προλαβω τη στραβη. (δλδ οσο καταφερα να συννενοηθω με την τηλεφωνητρια) Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από ringboy
namenick Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τι να πω, εγώ vdsl 50 με τηλεόραση, έχω το voucher για οπτική που δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν έχει εμφανιστεί καμιά προσφορά στο app. Πήρα και τηλέφωνο και μου λένε δώσε μας 5-6€ παραπάνω πάγιο και το voucher να σε αναβαθμίσουμε. Τώρα τι και ποιους αφορά η δωρεαν αναβάθμιση, "χωρίς επιπλέον χρέωση", δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από namenick
ringboy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 26/9/2025 στις 2:40 ΜΜ, adi32 είπε Ελπιζω να μην το προχωρησουν Τελικα μετα απο το τηλεφωνο που πηρα για ακυρωση προσφορας μου στειλανε με email το ...... συμβολαιο για υπογραφη. 😄 Ευτυχως αναφερεται στο email οτι υπαρχει συγκεκριμενο χρονικο οριο για την δυνατοτητα υπογραφης του συμβολαιου (25 μερες) οποτε μετα απο την ληξη αυτης της προθεσμιας παυει να ισχυει αυτη η προσφορα. Εκει τελειωνει το θεμα. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από ringboy 1
adi32 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 41 λεπτά πριν, ringboy είπε Τελικα μετα απο το τηλεφωνο που πηρα για ακυρωση προσφορας μου στειλανε με email το ...... συμβολαιο για υπογραφη. 😄 Ευτυχως αναφερεται στο email οτι υπαρχει συγκεκριμενο χρονικο οριο για την δυνατοτητα υπογραφης του συμβολαιου (25 μερες) οποτε μετα απο την ληξη αυτης της προθεσμιας παυει να ισχυει αυτη η προσφορα. Εκει τελειωνει το θεμα. για το τσιρκο ειναι οι ανθρωποι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα