profile Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, ringboy είπε Τελικα μετα απο το τηλεφωνο που πηρα για ακυρωση προσφορας μου στειλανε με email το ...... συμβολαιο για υπογραφη. Αυτό δεν είναι τίποτα. Εμένα μου στείλανε έτοιμο το συμβόλαιο ανανέωσης με τη νέα ημερομηνία χωρίς καν να μιλήσουμε. Μετά από 5 τηλέφωνα, 8 chat και 3 email, πείστηκαν και το ακύρωσαν. Το συμβόλαιο είχε και Ονομ/μο Πωλητή που μόλις τους το έδωσα λύθηκε το θέμα. Μάλλον ο τύπος λειτουργεί αυθαίρετα για την προμήθεια και ότι κάτσει. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με κωδικό ... ... και μετά από διερεύνηση των στοιχείων σχετικά με την τηλεφωνική σύνδεση ......, σας ενημερώνουμε ότι ακυρώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου. 1 1
ringboy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, profile είπε Αυτό δεν είναι τίποτα. Εμένα μου στείλανε έτοιμο το συμβόλαιο ανανέωσης με τη νέα ημερομηνία χωρίς καν να μιλήσουμε. Μετά από 5 τηλέφωνα, 8 chat και 3 email, πείστηκαν και το ακύρωσαν. Το συμβόλαιο είχε και Ονομ/μο Πωλητή που μόλις τους το έδωσα λύθηκε το θέμα. Μάλλον ο τύπος λειτουργεί αυθαίρετα για την προμήθεια και ότι κάτσει. Αντε μετα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας, ειδικα αν δεν προλαβεις τις 14 μερες για την υπαναχωρηση. Δεν φτανει που απο το suport δεν περιμενουμε πολλα πραγματα γινονται και μαμουνιες. Ειδικα με αυτη την επιδημια των "ανεξαρτητων πωλητων" που προφανως καποιος τους εξουσιοδοτει. 3
armagedwnn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 14 hours ago, adi32 said: για το τσιρκο ειναι οι ανθρωποι Εμένα μου ήρθε ηλεκτρονικά το συμβόλαιο και γράφει ξεκάθαρα τιμή για 24 μήνες 25,44 και μετά την πάροδο 80. Οπότε δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει αυτό που λέγαμε όσοι είμαστε με voucher.
adi32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, armagedwnn είπε Εμένα μου ήρθε ηλεκτρονικά το συμβόλαιο και γράφει ξεκάθαρα τιμή για 24 μήνες 25,44 και μετά την πάροδο 80. Οπότε δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει αυτό που λέγαμε όσοι είμαστε με voucher. Αν το λεει γραπτα και δεν αναφερει προυποθεση voucher οκ Ζητα να το γραφει καθαρα στο συμβολαιο Κανε και μια ερωτηση και μια ηχογραφηση
armagedwnn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, adi32 said: Αν το λεει γραπτα και δεν αναφερει προυποθεση voucher οκ Ζητα να το γραφει καθαρα στο συμβολαιο Κανε και μια ερωτηση και μια ηχογραφηση To διάβασα όλο δεν αναφέρεται πουθενά, το μόνο που αναφέρει είναι σε περίπτωση διακοπής θα έχεις μια έξτρα χρέωση. Την επιδότηση για την σύνδεση στο δ΄ικτυο 237.99 ευρώ. Αλλά οκ δεν θα κάνω διακοπή. Νομίζω μια χαρά είναι, αλλά πριν υπογράψω θα πάρω και ένα τηλέφωνο αν και το συμβόλαιο είναι πιο σίγουρο από ένα τηλέφωνο.
adi32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, armagedwnn είπε To διάβασα όλο δεν αναφέρεται πουθενά, το μόνο που αναφέρει είναι σε περίπτωση διακοπής θα έχεις μια έξτρα χρέωση. Την επιδότηση για την σύνδεση στο δ΄ικτυο 237.99 ευρώ. Αλλά οκ δεν θα κάνω διακοπή. Νομίζω μια χαρά είναι, αλλά πριν υπογράψω θα πάρω και ένα τηλέφωνο αν και το συμβόλαιο είναι πιο σίγουρο από ένα τηλέφωνο. Ναι οτι γραφει το συμβολαιο ισχυει Εμενα στο chat μου ειπαν οτι μολις ληξει το voucher παει με την τρεχουσα τιμη Μπορει να λενε και βλακειες
ringboy Δημοσ. Δευτέρα στις 11:37 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:37 πμ 1 ώρα πριν, armagedwnn είπε Εμένα μου ήρθε ηλεκτρονικά το συμβόλαιο και γράφει ξεκάθαρα τιμή για 24 μήνες 25,44 και μετά την πάροδο 80. Οπότε δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει αυτό που λέγαμε όσοι είμαστε με voucher. Τα 80 προφανως ειναι η τιμη τιμοκαταλαγου για τις 500ρες. Και πως γινεται η αποδοχη? Ζητανε να απαντησεις στο email με ενα "ΣΥΝΑΙΝΩ" ? Μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot απο το σημειο που γραφει για 24 μηνες?
Krusty Δημοσ. Δευτέρα στις 01:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:35 μμ (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, profile είπε Αυτό δεν είναι τίποτα. Εμένα μου στείλανε έτοιμο το συμβόλαιο ανανέωσης με τη νέα ημερομηνία χωρίς καν να μιλήσουμε. Μετά από 5 τηλέφωνα, 8 chat και 3 email, πείστηκαν και το ακύρωσαν. Το συμβόλαιο είχε και Ονομ/μο Πωλητή που μόλις τους το έδωσα λύθηκε το θέμα. Μάλλον ο τύπος λειτουργεί αυθαίρετα για την προμήθεια και ότι κάτσει. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με κωδικό ... ... και μετά από διερεύνηση των στοιχείων σχετικά με την τηλεφωνική σύνδεση ......, σας ενημερώνουμε ότι ακυρώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου. Ακριβώς το ίδιο έγινε και σε εμένα. Τηλεφώνησα στην Nova και μου είπε πότε έγινε το υποτιθέμενο συμβόλαιο. Μου είπε ότι έγινε τηλεφωνικώς. Το έμαθα ότι έγινε ανανέωση συμβολαίου από αντίγραφο που ήρθε στο σπίτι μου. Το αντίγραφο έγραφε για δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών και όλως τυχαίως είχαν περάσει ίσα-ίσα. Ολόκληρο συμβόλαιο και δεν έγραφε πότε υπογράφηκε και από πότε ισχύει. Μόνο τους όρους και τα στοιχεία μου έγραφε. Πουθενά η υπογραφή μου. Θα έπρεπε να έχουν την υπογραφή μου. Η ΔΕΗ όταν κάνεις τηλεφωνικώς συμβόλαιο στέλνει το έγγραφο σε email να το υπαγράψεις. Ο νόμος πως επιτρέπει χωρίς υπογραφή; Επίσης αν επιτρέπει προφορικά στο τηλέφωνο, τότε οι συνομιλίες καταγράφονται και μπορούμε να ζητήσουμε αντίγραφο. Το παράκανε η Nova. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:37 μμ από Krusty 1
armagedwnn Δημοσ. Δευτέρα στις 02:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:30 μμ 2 hours ago, ringboy said: Τα 80 προφανως ειναι η τιμη τιμοκαταλαγου για τις 500ρες. Και πως γινεται η αποδοχη? Ζητανε να απαντησεις στο email με ενα "ΣΥΝΑΙΝΩ" ? Μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot απο το σημειο που γραφει για 24 μηνες? Μα έτσι και αλλιώς από εδώ και πέρα δεν υφίσταται 300άρα. Λέει ξεκάθαρα ότι μετά το πέρας των 24 μηνών η τιμή θα είναι αυτή. Δεν αναφέρει πουθενά το voucher κτλ. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 02:34 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 02:34 μμ 58 minutes ago, Krusty said: Ο νόμος πως επιτρέπει χωρίς υπογραφή; Νομίζω ότι εδώ και χρόνια προβλέπεται τηλεφωνική ανανέωση/αναβαθμιση χωρίς υπογραφή συμβολαίου. Μόνο αν έρχεσαι από άλλο πάροχο είναι υποχρεωτική η υπογραφή συμβολαίου.
armagedwnn Δημοσ. Δευτέρα στις 02:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:42 μμ Εμένα το συγκεκριμένο ήθελε ηλεκτρονική υπογραφή και αφού δεν βλέπω κάτι περίεργο το ανανέωσα
profile Δημοσ. Δευτέρα στις 05:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:13 μμ @Krusty Τα ίδια. Απατεωνιά μυρίζομαι. Είδες το όνομα του πωλητή; Μήπως ήταν κάπως έτσι; ΣΟΥΛ...... ΧΡ..... ΤΟΥ ΙΩΑΝ @Thresh Την τελευταία φορά που έκανα ανανέωση/αναβάθμιση. Πρώτα μιλήσαμε στο τηλέφωνο, συμφωνήσαμε, ήρθε το συμβόλαιο με mail, και για επικύρωση ζητούσε αυτό: 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 05:15 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 05:15 μμ 1 minute ago, profile said: Την τελευταία φορά που έκανα ανανέωση/αναβάθμιση. Πρώτα μιλήσαμε στο τηλέφωνο, συμφωνήσαμε, ήρθε το συμβόλαιο με mail, και για επικύρωση ζητούσε αυτό Ναι δεν λέω ότι δεν μπορεί να το κάνουν, απλά ότι δεν είναι υποχρεωτικό.
armagedwnn Δημοσ. Δευτέρα στις 09:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:05 μμ Εγώ υπέγραψα ηλεκτρονικά πριν κάτι ώρες και τώρα που το τσέκααρα είναι 500αρα
kirileman Δημοσ. Δευτέρα στις 09:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:12 μμ 6 hours ago, armagedwnn said: Μα έτσι και αλλιώς από εδώ και πέρα δεν υφίσταται 300άρα. Λέει ξεκάθαρα ότι μετά το πέρας των 24 μηνών η τιμή θα είναι αυτή. Δεν αναφέρει πουθενά το voucher κτλ. Μετά από 24 μήνες, πάλι τιμή προσφοράς θα πάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα