dimitrissa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε όλους, δε βρήκα αντίστοιχο θέμα οπότε δημιούργησα. Ήρθε η ώρα να αλλάξω τα airpods 3 και είμαι σε δίλημμα. Να πάρω airpods 4 ή τα νέα Pro 3 ? Μέχρι στιγμής δεν είχα ποτέ Pro σειρά και έχω μια ανησυχία για τα μαξιλαράκια. Έχω πάρα πολλά χρονιά να φορέσω τέτοια ακουστικά και φοβάμαι μήπως δώσω τα λεφτά για το pro και δε με βολέψει. Όσοι έχετε pro σειρά, είναι βολικά ; Διατηρούνται στο αυτί για αρκετή ώρα χωρίς να βγαίνει ενώ μιλάτε κλπ; Απο εκεί και πέρα, αν καταλήξω στα απλά 4 (σχήμα το οποίο με έχει βολέψει πολλά χρονιά τώρα με τα παλιότερα airpods), να πάω στα Noise cancellation ή στα απλά;; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 1
arxontas2323 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, dimitrissa είπε Καλησπέρα σε όλους, δε βρήκα αντίστοιχο θέμα οπότε δημιούργησα. Ήρθε η ώρα να αλλάξω τα airpods 3 και είμαι σε δίλημμα. Να πάρω airpods 4 ή τα νέα Pro 3 ? Μέχρι στιγμής δεν είχα ποτέ Pro σειρά και έχω μια ανησυχία για τα μαξιλαράκια. Έχω πάρα πολλά χρονιά να φορέσω τέτοια ακουστικά και φοβάμαι μήπως δώσω τα λεφτά για το pro και δε με βολέψει. Όσοι έχετε pro σειρά, είναι βολικά ; Διατηρούνται στο αυτί για αρκετή ώρα χωρίς να βγαίνει ενώ μιλάτε κλπ; Απο εκεί και πέρα, αν καταλήξω στα απλά 4 (σχήμα το οποίο με έχει βολέψει πολλά χρονιά τώρα με τα παλιότερα airpods), να πάω στα Noise cancellation ή στα απλά;; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Εννοείται πως πας για noise cancelation... Εδω και τα airpods pro 2 και τα 3...κανένα πρόβλημα ως τώρα (ειδικαμε τα 2 που τα εχω 2 χρόνια) να μου πέσει ακουστικό...ακομα και διαλειμματικη τρέξιμο τίποτα... Για τα απλα δεν ξέρω καθώς δεν τ εχω χρησιμοποιήσει ποτέ
M A T R I X Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Θα πρότεινα και εγώ τα pro. Έχω τα 2 και δεν είχα κανένα πρόβλημα με το ακουστικό - δεν μου έχει πέσει ποτέ. Επίσης τα 3, νομίζω ότι είναι με 5 μεγέθη.
panoszavra Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Έχω τα 4. Εάν έχεις “ευρύχωρα ” αυτιά σαν εμένα , έχε υπόψιν σου ότι τα AirPods 4 είναι μικρότερα από τα 3. Αισθητά μικρότερα. Εγώ φορώντας τα στην αρχή νόμιζα ότι θα μου πέσουν. Η αίσθηση ότι θα πέσουν υπάρχει ακόμη. Βέβαια δεν πέφτουν. Επίσης λόγο μικρού μεγέθους θα δυσκολευτείς στην αρχή να βρεις εύκολο τρόπο να τα βγάζεις από την θήκη. Θα το βρείς όμως. Και εννοείται πως θα πάρεις τα noise cancelling εάν επιλέξεις τελικά τα 4αρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα