digitalarchive Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Καλησπερα εχω μια ledoταινια στ κουζινα που δεν εχει καποια ρυθμιση για χρωμματα και brightness. Συνδεεται με καλώδιο ρευματος (μαυρο κοκκινο) Εχω καλη εμπειρια με αυτες τις ledoταινιες αλλα εχουν οπως βλεπω κανονικο τροφοδοτικο; μπορουν να παιξουν με το καλωδιο που εχουν; (δλδ να τις ενωσω)? https://www.skroutz.gr/s/25028560/Gosund-Smart-Tainia-LED-NiteBird-SL2-Wi-Fi-Tileorasis-12V-RGB-Fos-5m-Typou-SMD5050-me-Trofodotiko.html?product_id=140850709&sponsored=listing η εχετε να πρωτεινεται καποια αλλη smart που συνδεεται με το καλωδιο ρευματος που εχω;
nickol-us Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Κάθε ταινία led έχει συγκεκριμένη τάσης λειτουργίας. Πιο σύνηθες 12vDC, 24vDC και πιο σπάνια 230vAC. Για να έχεις μαύρο - κόκκινο καλώδιο, κατά πάσα πιθανότητα(όχι όμως 100%) οτι έχεις κάποια Dc ταινία το οποίο καταλήγει σε κάποιο τροφοδοτικό. Πρέπει να μας πεις τι ακριβώς έχεις, τι είναι το μαύρο - κόκκινο καλώδιο, που καταλήγει, ποια ταινία led είχες μέχρι πρότινος και ποια θες να βάλεις.
digitalarchive Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε Κάθε ταινία led έχει συγκεκριμένη τάσης λειτουργίας. Πιο σύνηθες 12vDC, 24vDC και πιο σπάνια 230vAC. Για να έχεις μαύρο - κόκκινο καλώδιο, κατά πάσα πιθανότητα(όχι όμως 100%) οτι έχεις κάποια Dc ταινία το οποίο καταλήγει σε κάποιο τροφοδοτικό. Πρέπει να μας πεις τι ακριβώς έχεις, τι είναι το μαύρο - κόκκινο καλώδιο, που καταλήγει, ποια ταινία led είχες μέχρι πρότινος και ποια θες να βάλεις. https://www.skroutz.gr/s/35451867/V-TAC-Tainia-LED-12V-Fysiko-Leyko-Fos-5m-Typou-SMD3528-212041.html αυτη τη ledoταινια εχω πανω τωρα. δυστηχως δεν βλεπω καποιο τροφοδοτικο καπου. (λες να ειναι πανω απο τα ντουλάπια;) παρα μονο το καλωδιο που βγαινει απο το ντουλπάι Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από digitalarchive
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ναι μπορουν να παιξουν ταυτοχρονα αρκεί το τροφοδοτικο που δινει στην ασπρη να επαρκεί. Αλλοως θα καει
digitalarchive Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Ναι μπορουν να παιξουν ταυτοχρονα αρκεί το τροφοδοτικο που δινει στην ασπρη να επαρκεί. Αλλοως θα καει δεν θελω να παιξουν ταυτοχρωνα. θελω απλα να την αλλαξω με μια που θα μπορω να ελεγχω την φωτεινωτητα και το κρυο ζεστο φως.
chios Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Αυτήν που θα πάρεις θα βάλεις το δικό της τροφοδοτικό, είναι υπολογισμένο στα ρεύματα που θέλεις. 4 λεπτά πριν, digitalarchive είπε λες να ειναι πανω απο τα ντουλάπια;) Εμάς ρωτάς; Λες να μπορούμε να δούμε πάνω στα ντουλάπια σου. Σίγουρα κάπου έχει τροφοδοτικό.
digitalarchive Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) αυτεςς που κοιταω εχουν βισμα να μπουν σε μπριζα καταλαβες; δεν ξερω τι εχω καταλαβει λαθος μπορεις μηπως να με κατευθηνεις; παω να κοιταξω σε λιγο πανω απο τα ντουλάπια εχει οντως τρφοδοτικο πανω απο τα ντουλάπια. σε μια εξοδο μπαινει ενα χοντρο καλωδιο ρευματος και μετα βγαζει τα λεπτα για τη ledοταινια Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από digitalarchive
georgiouu Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες θα πεταξεις ολα τα παλια και με τον ιδιο τροπο θα τοποθετησεις ολα τα καινουρια απο το πρωτο λινκ που βαλες
digitalarchive Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, georgiouu είπε θα πεταξεις ολα τα παλια και με τον ιδιο τροπο θα τοποθετησεις ολα τα καινουρια γινε λιγο ποιο συγκεκριμενος.... βοηθηστε λιγο ρε παιδια ολοκρηρα pc εχουμε στησει χαχαχαχα γινεται λιγο συγκεκριμενοι. η λεντοταινια τωρα συνδεεται σε αυτο τροφοδοτικο μεσω ενως απλου καλωδιου. η λεντοταινιες που κοιτα εγω και εχουν ρυθμιστει εχουν κανονικο μπριζακι. τι κανω για να τις συνδεσω σε αυτο το τροφοδοτικο; κωβω το μπριζακι και επιμεικηνω το καλωδιο να το βαλω στο τροφοδοτικο; Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από digitalarchive
Haldol Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Oι "smart" ταινίες, είτε μιλάμε για RGB/RGBW, ή για ρύθμιση θερμό - ψυχρό, περιλαμβάνουν ελεγκτή. Το ρεύμα δηλαδή πάει στον ελεγκτή, και όχι απευθείας στη LED-ο-ταινία. Αν είναι συμβατό το τροφοδοτικό (τάση - ισχύς) μπορείς να κρατήσεις το ίδιο. Συνήθως όμως επειδή τις πουλάνε για ετοιματζίδικες εγκαταστάσεις, και όχι για DIY, έχουν βύσμα και όχι χύμα καλώδια.
digitalarchive Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 λεπτά πριν, Haldol είπε Oι "smart" ταινίες, είτε μιλάμε για RGB/RGBW, ή για ρύθμιση θερμό - ψυχρό, περιλαμβάνουν ελεγκτή. Το ρεύμα δηλαδή πάει στον ελεγκτή, και όχι απευθείας στη LED-ο-ταινία. Αν είναι συμβατό το τροφοδοτικό (τάση - ισχύς) μπορείς να κρατήσεις το ίδιο. Συνήθως όμως επειδή τις πουλάνε για ετοιματζίδικες εγκαταστάσεις, και όχι για DIY, έχουν βύσμα και όχι χύμα καλώδια. επειδη εχω τη σγκεκριμενη ledoταινια ο ελενκτης λογικα ειναι το στρογγυλο πραγμα 4o στη σειρα σωστα;
georgiouu Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 6 λεπτά πριν, digitalarchive είπε γινε λιγο ποιο συγκεκριμενος.... ρευμα τοιχου 220V-τροφοδοτικο στα 12V-λεντοταινια ειναι η σειρα.τα συνδεεις με τα καλωδια που εχει μεσα αυτο που αγορασες
digitalarchive Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μόλις τώρα, georgiouu είπε ρευμα τοιχου 220V-τροφοδοτικο στα 12V-λεντοταινια ειναι η σειρα.τα συνδεεις με τα καλωδια που εχει μεσα αυτο που αγορασες νομιζω δεν εχεις παρατηρησει τοθεμα μου η αυτα που εχω διαθεσιμα, αν ηταν τοσο απλο θα το ειχα κανει είδη. υπαρχει και ελεκντης. δεν μιλαμε για απλη ledοταινια που απλα συνδεεις. η εγκατασταση αυτη υπαρχει είδη.
chios Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Οδηγίες δεν έχει αυτή που πήρες, απλά πράγματα είναι που μπέρδεψες;
georgiouu Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 5 λεπτά πριν, digitalarchive είπε νομιζω δεν εχεις παρατηρησει τοθεμα μου η αυτα που εχω διαθεσιμα, αν ηταν τοσο απλο θα το ειχα κανει είδη. υπαρχει και ελεκντης. δεν μιλαμε για απλη ledοταινια που απλα συνδεεις. η εγκατασταση αυτη υπαρχει είδη. Θα τα πεταξεις ειπαμε τα παλια,αστο εισαι μπερδεμενος φωναξε καλυτερα ηλεκτρολογο γιατι θα το κανεις το μπαμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα