chios Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε ok το καταλαβα αυτο. μπριζα εκει πανω δεν εχει. μονο καλωδιο ρευματος πως θα συνδεσω την υπαρχουσα κατασταση με το μπριζακι. εδω ειναι το ερωτημα που καιει Θα πάρεις πριζακι και να βάλεις, το άλλο δηλαδή να κάνεις;
digitalarchive Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, chios είπε Θα πάρεις πριζακι και να βάλεις, το άλλο δηλαδή να κάνεις; τι εννωεις με αυτο ρε συ; πως να βαλω πρηζακι σε ενα καλωδιο ετσι χυμα; πρωτη φορα το βλεπω υτο. δειξε φωτογραφιες να καταλαβαινω
chios Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 5 λεπτά πριν, ulb είπε Στην παλιά ledοτανία το τροφοδοτικό είναι εξωτερικό ενώ στην καινούργια είναι μετασχηματιστής και τροφοδοτικό μαζί. Απλά τη συνδέεις σε μία πρίζα και παίζει, δε χρειάζεται κάποια έξτρα εργασία. Τώρα αν θέλεις να διατηρήσεις το παλιό τροφοδοτικό, θα πρέπει να συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά του παλιού με του νέου, να δεις ότι επαρκεί το παλιό τροφοδοτικό, ότι είναι ίδιας τάσης και τα συναφή και εφόσον συμβαδίζουν, κόβεις σε κάποιο σημείο που σε βολεύει το καλώδιο που φεύγει από την πρίζα της καινούργιας ledοτανίας και το συνδέεις στο παλιό τροφοδοτικό στην έξοδο που πάει στην υφιστάμενη ledοτανιία. Καλό θα ήταν όμως αν δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις να μην κάνεις καμία επέμβαση! Γίνεται και αυτό λογικά δίνει 1Α που χρειάζεται, αλλά εδώ έχει κολλήσει στα εύκολα πως θα το κάνει αυτό θέλει πολύμετρο να βρει σωστή πολικότητα.
ulb Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, digitalarchive είπε ok το καταλαβα αυτο. μπριζα εκει πανω δεν εχει. μονο καλωδιο ρευματος πως θα συνδεσω την υπαρχουσα κατασταση με το μπριζακι. εδω ειναι το ερωτημα που καιει Η κρατάς το παλιό τροφοδοτικό εφόσον σε καλύπτει (ίδια τάση, σε watt κλπ) όπως σου έγραψα παραπάνω ή αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το νέο που θα ήταν και το ιδανικότερο εφόσον είναι μελετημένο για τη συγκεκριμένη ledοτανία, αγοράζεις ένα θηλυκό φις σούκο και τερματίζεις τα καλώδια που φέρνουν τα 220V/AC σε αυτό και συνδέεις κανονικά την πρίζα της νέας σε αυτό μετέπειτα. Ξανατονίζω όμως πως αν δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις να μην επέμβεις και να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον ειδικό! Δεν «παίζουμε» με το ρεύμα και ιδίως υψηλής τάσης! Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από ulb
chios Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε τι εννωεις με αυτο ρε συ; πως να βαλω πρηζακι σε ενα καλωδιο ετσι χυμα; πρωτη φορα το βλεπω υτο. δειξε φωτογραφιες να καταλαβαινω Φέρε ηλεκτρολόγο αν δεν ξέρεις πως να βάλεις ένα απλό φις σε ένα καλώδιο είναι επικίνδυνο να ασχοληθείς. 3
digitalarchive Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, chios είπε Φέρε ηλεκτρολόγο αν δεν ξέρεις πως να βάλεις ένα απλό φις σε ένα καλώδιο είναι επικίνδυνο να ασχοληθείς. συνδεση σε φις Φις σούκο θηλυκό? φιλε μια χαρα μπορω να το κανω αν βγαλουμε ακρη στο εγγυωμαι. απλα βοηθα λιγο χαχαχαχα εκτιμω το χρονο σου πολυ Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από digitalarchive
chios Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, digitalarchive είπε συνδεση σε φις Φις σούκο θηλυκό? Αν υπάρχει και γείωση σουκο αλλιώς απλό. 1 1
digitalarchive Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, chios είπε Αν υπάρχει και γείωση σουκο αλλιώς απλό. οκ θα παρω ενα με γειωση σουκο. ειδες βγαλαμε ακρη... φυσικα θα ρωτησω και το καταστημα απο κοντα. απλα ηθελα να εχω μια ιδεα. ευχαριστω ολους σας.
ulb Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε συνδεση σε φις Φις σούκο θηλυκό? φιλε μια χαρα μπορω να το κανω αν βγαλουμε ακρη στο εγγυωμαι. απλα βοηθα λιγο χαχαχαχα εκτιμω το χρονο σου πολυ Με όλο τον σεβασμό αλλά για να ρωτάς μάλλον δε γνωρίζεις. Σε κάθε περίπτωση, πριν κάνεις οτιδήποτε, κλείσε τον γενικό και βεβαιώσου πως δεν υπάρχει ρεύμα πριν προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια! 1
digitalarchive Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, ulb είπε Με όλο τον σεβασμό αλλά για να ρωτάς μάλλον δε γνωρίζεις. Σε κάθε περίπτωση, πριν κάνεις οτιδήποτε, κλείσε τον γενικό και βεβαιώσου πως δεν υπάρχει ρεύμα πριν προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια! φυσικα θα κλεισω το γενικο. παμε καλα; ξηλωνω παλιο τροφοδοτικο. και την υπαρχουσα καλωδιαση. βαζω το καλωδιο της κουζινας σε ενα φις θηλικο με προτιμηση να εχει και γιεωση. και απλα συνδεω το καινουργειο led συστημα με το υπαρχων τροφοδοτικο. δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο 1
georgiouu Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μεταφέρεις ασαφείς πληροφορίες γιαυτό δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε άλλο.Εγω αν ήμουν άσχετος με το θέμα θα έβγαζα φώτο όλα τα εξαρτήματα και θα έλεγα πως διαόλο τα συνδέω τα ρημαδια;καλή συνεχεια
digitalarchive Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, georgiouu είπε Μεταφέρεις ασαφείς πληροφορίες γιαυτό δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε άλλο.Εγω αν ήμουν άσχετος με το θέμα θα έβγαζα φώτο όλα τα εξαρτήματα και θα έλεγα πως διαόλο τα συνδέω τα ρημαδια;καλή συνεχεια νομιζω εγινα κατανωητος τι εχω. απλα μπερδευτηκαμε στα πολλα posts. οπως ξαναειπα θα τα ξηλωσω ολα και θα τα δειξω και στο καταστημα που θα μου δωσει το φις σουκο.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε νομιζω εγινα κατανωητος τι εχω. απλα μπερδευτηκαμε στα πολλα posts. οπως ξαναειπα θα τα ξηλωσω ολα και θα τα δειξω και στο καταστημα που θα μου δωσει το φις σουκο. aφου το τροφοδοτικό δεν έχει γείωση.
digitalarchive Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε ρε φιλε τοε χω απορια ολη μερα εδω μεσα εισαι και πετάς εξυπναδες 10χρονου. γιατι τοσο στεναχωρια; γιατι δεν πας μια βολτα να περπατησεις με ενα/μια συντροφο να φας ενα ωραιο κυριακατικο γευμα; Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από digitalarchive
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, digitalarchive είπε ρε φιλε τοε χω απορια ολη μερα εδω μεσα εισαι και πετάς παπαριές. γιατι τοσο στεναχωρια; γιατι δεν πας μια βολτα να περπατησεις με ενα/μια συντροφο να φας ενα ωραιο κυριακατικο γευμα; Εσύ βλέπω τραβάς το ζόρι,εγώ μια χαρά είμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα