Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Εσύ βλέπω τραβάς το ζόρι,εγώ μια χαρά είμαι.

βρες καναν φιλο να πιεις εναν καφε και ασε τα φορουμ το χεις καψει 

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

δεν θελω να παιξουν ταυτοχρωνα.

θελω απλα να την αλλαξω με μια που θα μπορω να ελεγχω την φωτεινωτητα και το κρυο ζεστο φως.

Οπως και να εχει υσχυει οτι σου ειπα, αρκει το τροφοδοτικο να αντέχει.

Να ξερεις μονο οτι οι rgb δεν εχουν το πολυ ασπρο φως εκτος αν ειαι rgb και white, με τέσσερα χρώματα δηλαδή 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Βρες ένα φίλο να σου συνδέσει το καλώδιο.

σε παρακαλω πολυ ασχωλησου με κανενα αλλο thread. εξυπναδες απο κοντα. 

Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Οπως και να εχει υσχυει οτι σου ειπα, αρκει το τροφοδοτικο να αντέχει.

Να ξερεις μονο οτι οι rgb δεν εχουν το πολυ ασπρο φως εκτος αν ειαι rgb και white, με τέσσερα χρώματα δηλαδή 

ναι το γνωριζω απο εμπειρια αυτο με τις λεντοταινιες και το θερμο λευκο. 

η πας σε dimmer (πχ ειχα ενα της Vtac) ή πας σε RGB και καπως μπασταραδευεις το χρωμμα.

• Haha 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

φυσικα θα κλεισω το γενικο. παμε καλα;

ξηλωνω παλιο τροφοδοτικο. και την υπαρχουσα καλωδιαση.

βαζω το καλωδιο της κουζινας σε ενα φις θηλικο με προτιμηση να εχει και γιεωση.

και απλα συνδεω το καινουργειο led συστημα με το υπαρχων τροφοδοτικο.

δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο

Αχταρμα τα έχεις κάνει, εγώ σου είπα αν υπάρχει και γείωση να πάρεις σουκο αλλιώς απλό φις, το πιο πιθανό να μην έχει γείωση οπότε με ένα απλό φις θηλυκό θα κάνεις δουλειά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chios είπε

Αχταρμα τα έχεις κάνει, εγώ σου είπα αν υπάρχει και γείωση να πάρεις σουκο αλλιώς απλό φις, το πιο πιθανό να μην έχει γείωση οπότε με ένα απλό φις θηλυκό θα κάνεις δουλειά.

θα σου στειλω φωτο αρχοντα απο τη χιο

Δημοσ.

Μην ταράζεσαι...

Καταλαβαίνω την αντίδραση στηη ειρωνία, ωστόσο φαίνεται οτι αγνοείς βασικότατα πράγματα και αρχές οπότε καλά κάνουν και σε αποτρέπουν.

Άλλο πράγμα αυτό που είχες μέχρι σήμερα, άλλο πράγμα αυτό που θες να βάλεις.

Το πρώτο είναι για μόνιμη και κρυφή εγκατάσταση (έχουν περαστεί αναμονές από ηλέκτρολόγο κατά την εγκατάσταση για τροφοδοτικό και σύνδεση με την ταινία) ενώ το δεύτερο είναι Plug n play kit για να το βάλεις στην πρίζα και να παίξει κατευθείαν.

Αν δεν γνωρίζεις πως να βγάλεις μια πρίζα από μια παροχή τροφοδοτικού, τότε άσε καλύτερα κάποιον που γνωρίζει να το κάνει.

Ξαναλέω οτι μιλάμε για πολύ βασικά πράγματα, σε κάποιον που κατανοεί και γνωρίζει ελάχιστα πως λειτουργεί μια ηλεκτρολογική εγκατάσταση...

• Like 2
Δημοσ.

@digitalarchive Το ένα που μπορείς να κάνεις είναι να ενώσεις στα 2 καλώδια που έρχονται από τον τοίχο και καταλήγουν στο L και Ν του τροφοδοτικού, ένα θηλυκό βύσμα ρεύματος και πάνω σε αυτό το μπριζάκι της ledοταινίας όπως σου είπαν.

Το άλλο που μπορείς να κάνεις, αφού είναι 12v και η παλιά και η καινούργια, είναι να κόψεις το καλώδιο του ενσωματωμένου τροφοδοτικού image.png.7a9c37ed42c2ca93cc3648e3da68ab82.pngκαι να συνδέσεις τα καλώδια που μόλις έκοψες πάνω στο παλιό τροφοδοτικό σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, digitalarchive είπε

τι εννωεις με αυτο ρε συ; πως να βαλω πρηζακι σε ενα καλωδιο ετσι χυμα; πρωτη φορα το βλεπω υτο.

δειξε φωτογραφιες να καταλαβαινω

Χρειάστηκε να διαβάσω 3 σελίδες για να είμαι σίγουρος ότι τους τρολάρεις. 

Σε αντίθεση περίπτωση είσαι τραγικά άσχετος και σου συνιστώ να φέρεις ηλεκτρολόγο,  γιατι θα σκοτωθείς .

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, John_Fistikis είπε

@digitalarchive Το ένα που μπορείς να κάνεις είναι να ενώσεις στα 2 καλώδια που έρχονται από τον τοίχο και καταλήγουν στο L και Ν του τροφοδοτικού, ένα θηλυκό βύσμα ρεύματος και πάνω σε αυτό το μπριζάκι της ledοταινίας όπως σου είπαν.

Το άλλο που μπορείς να κάνεις, αφού είναι 12v και η παλιά και η καινούργια, είναι να κόψεις το καλώδιο του ενσωματωμένου τροφοδοτικού image.png.7a9c37ed42c2ca93cc3648e3da68ab82.pngκαι να συνδέσεις τα καλώδια που μόλις έκοψες πάνω στο παλιό τροφοδοτικό σου.

το σκεφτηκα και αυτο απλα σκεφτομαι τσάμπα το καινουργειο τροφοδοτικο.

αυτη η σιδερένια μαουνα δεν μου γεμηζει και πολυ το ματι .

θα περασω ενα φις και θα το συνδεσω απλα και όμορφα.

θα ρωτησω και το καταστημα ηλεκτρικων να με καταπισει πληρως.

Επεξ/σία από digitalarchive

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...