Προς το περιεχόμενο

Mini PC FIREBAT MN56 | AMD Ryzen 7 8745HS | AMD Radeon 780M | 319 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το πήρα στα 300 πριν μια βδομάδα στο προηγούμενο sales με κάτι κουπόνια που είχε και περιμένω αύριο να μου έρθει από ότι λέει η ups.  Το πήρα με σκοπό να το χρησιμοποιήσω σχεδόν αποκλειστικά με geforce now σε 4k 120hz τηλεόραση που έχω λόγω το hdmi 2.1 που διαθέτει(εδώ και ένα μήνα που παίζω fps παιχνίδια με 300αρα γραμμή σε 1080p-120hz (18ms ping μέσο όρο) είναι λες και παίζω τοπικά) και αν παίζει και local παιχνίδια σε 1080 που δεν υπάρχουν στο geforce now καλοδεχουμενο. 

Δημοσ.
On 23/09/2025 at 01:08, aks said:

στο utube .Εχει πολλα benchmarks στα παιχνιδια με 16 gb ram και μικρες ταχυτητες .Και συγκριτικα test.Επιπλεον το εγραψε και αλλο ατομο εδω σε προηγουμενες σελιδες.

Δεν ειναι κολλημενα τα 16 πανω του. Και ουτε το μαξ οριο της μητρικης.
Ανα πασα στιγμη τα κανεις 32.
Η αν δεν θελεις να προσθεσεις εσυ, περιμενεις προσφορα με εξαρχης 32, συνεχεια βγαινουν mini pc προσφορες και με 32.
Εχει και barebone προσφορες χωρις μνημη/δισκο, εχει και μηχανακια που σου δινουν επιλογη κατα την αγορα 0/16/32.
Για τον πολυ κοσμο, και γενικη χρηση, τα 16 ειναι μια χαρα παντως.

Δημοσ.

Μια χαρα δεν ειναι για emulation PS3 ,xbox κτλ?Ειδα καποια βιντεακια και ανταποκρινεται οκ.Το θελω για το υπνοδωματιο μας γιατι τα μικρα εχουν τα pc στα δωματια τους και δεν με αφηνουν να παιζω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ τώρα βγαίνει στα 345€. Ανέβασαν την αρχική τιμή με το που ξεκίνησε το νέο κύμα εκπτώσεων. Δεν ξέρω αν το κατεβάσουν πάλι μετά.

Επεξ/σία από SciManiac
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα, το έβαλα στο δωμάτιο του μικρού είναι πολύ γλυκούλικο. Επιτέλους θα πάψει η κατάληψη στο γραφείο μου.

Ερώτηση: κάνω επιτόπου format και περνάω φρέσκα Windows 11; Ισχύει ότι στις λοιπές κινεζιές;

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση σχετικα με την αγορα; προχωρατε μεσω πιστωτικης η μεσω paypal;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Παρέλαβα σήμερα, το έβαλα στο δωμάτιο του μικρού είναι πολύ γλυκούλικο. Επιτέλους θα πάψει η κατάληψη στο γραφείο μου.

Ερώτηση: κάνω επιτόπου format και περνάω φρέσκα Windows 11; Ισχύει ότι στις λοιπές κινεζιές;

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης εγκατάστασης των Windows, κάνεις αυτά που είπαμε.

• Moderators
Δημοσ.
Just now, zacharis1955 said:

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης εγκατάστασης των Windows, κάνεις αυτά που είπαμε.

Έκανα clean install και δεν μου δουλεύουν ορισμένοι drivers που έχει στο site. Επίσης δεν βγάζει ήχο από την Dell soundbar που έχω, αλλά θα τα ψάξω αύριο πιο αναλυτικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...