IcemanGr71 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, Malthador είπε Ωραία, θέλω ένα για τον μικρό για να μην καταλαμβάνει τον υπολογιστή μου όταν κάνει μαθήματα Roblox Studio. Γενικά μέχρι τι games να υπολογίζω ότι θα μπορεί να σηκώσει; H AMD Radeon 780M είναι σχεδόν εφάμιλλη με την GTX 1650, οπότε μπορείς άνετα να παίζει σχεδόν τα πάντα σε 1080p. Όπως αναφέρθηκε ήδη υπάρχουν πολλά βιντεο στο YouTube....
mr.boor Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Καλημέρα παιδιά, Dota 2 μπορεί να παίξει αυτό το εργαλείο; Με βάση τα system requirements, εγώ καταλαβαίνω ότι μπορεί να το τρέξει. Δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο για αυτή την κάρτα γραφικών για dota 2. Θα ήταν ευπρόσδεκτο κάποιο σχόλιο από κάποιον πιο ειδικό με καλύτερη γνώση από εμένα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. 👍
aks Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Καλησπερα κρατανε πανω απο δυο χρονια αυτα?Στο reddit γραφουν για αντοχη 2 χρονων σε αυτα τα κινεζοειδη.
zacharis1955 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, mr.boor είπε Καλημέρα παιδιά, Dota 2 μπορεί να παίξει αυτό το εργαλείο; Με βάση τα system requirements, εγώ καταλαβαίνω ότι μπορεί να το τρέξει. Δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο για αυτή την κάρτα γραφικών για dota 2. Θα ήταν ευπρόσδεκτο κάποιο σχόλιο από κάποιον πιο ειδικό με καλύτερη γνώση από εμένα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. 👍 https://tinyurl.com/728n4k65 3 ώρες πριν, aks είπε Καλησπερα κρατανε πανω απο δυο χρονια αυτα?Στο reddit γραφουν για αντοχη 2 χρονων σε αυτα τα κινεζοειδη. Μια χαρα κρατανε για χρόνια όταν τα μεταχειρίζεσαι όπως πρέπει δηλαδή για τη δουλειά που είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα. 1
aks Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Με no name μητρικες?Και το acemagic(αν δεν κανω λαθως ) ενος φιλου παρεδωσε πνευμα στην διετια
zacharis1955 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, aks είπε Με no name μητρικες?Και το acemagic(αν δεν κανω λαθως ) ενος φιλου παρεδωσε πνευμα στην διετια Ένα δικό μου είναι πενταετίας+, είναι από τα πρώτα που βγήκαν.
aks Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου το συγκεκριμενο βεβαια μου φαινεται πολυ καλο και εχει και μεγαλο ανεμιστηρα.Ξερουμε thermals? ο 780m θελει dual channel ram ιδανικα με ταχυτητα 6000mhz.Να προτεινουμε με το μηχανημα και μνημες για να δουμε αν συμφερει η αγορα του?
aks Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 8 hours ago, mr.boor said: Καλημέρα παιδιά, Dota 2 μπορεί να παίξει αυτό το εργαλείο; Με βάση τα system requirements, εγώ καταλαβαίνω ότι μπορεί να το τρέξει. Δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο για αυτή την κάρτα γραφικών για dota 2. Θα ήταν ευπρόσδεκτο κάποιο σχόλιο από κάποιον πιο ειδικό με καλύτερη γνώση από εμένα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. 👍 ευκολα
zacharis1955 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, aks είπε το συγκεκριμενο βεβαια μου φαινεται πολυ καλο και εχει και μεγαλο ανεμιστηρα.Ξερουμε thermals? ο 780m θελει dual channel ram ιδανικα με ταχυτητα 6000mhz.Να προτεινουμε με το μηχανημα και μνημες για να δουμε αν συμφερει η αγορα του? Μια χαρά συμφερει η αγορα του, έτσι όπως είναι. Δεν χρειάζεται να προσθέσεις / αλλάξεις τίποτα για τη δουλειά που είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα.
aks Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, zacharis1955 said: Μια χαρά συμφερει η αγορα του, έτσι όπως είναι. Δεν χρειάζεται να προσθέσεις / αλλάξεις τίποτα για τη δουλειά που είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα. Τα 16gm ram ειναι λιγα και κοβουν σημαντικα τον επεξεργαστη ο οποιος ειναι παρα πολυ δυνατος.Το κουτι αυτο ειναι εξαιρετικο για προγραμματιστες που θελουν 2-3 οθονες ,και ενα μηχανημα να σε βγαλει 5ετια.Και κανα παιχνιδακι περιστασιακο.Τα 16 ram ειναι παρα πολυ λιγα για αυτο το μηχανημα
SciManiac Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Μιας και είμαι ψιλοασχετος από μάρκες, η Firebat θεωρείται αξιόπιστη από Κίνα μεριά σε Mini pcs;
zacharis1955 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, aks είπε Τα 16gm ram ειναι λιγα και κοβουν σημαντικα τον επεξεργαστη ο οποιος ειναι παρα πολυ δυνατος....Τα 16 ram ειναι παρα πολυ λιγα για αυτο το μηχανημα Στο reddit το διάβασες και αυτά?
aks Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 24 minutes ago, zacharis1955 said: Στο reddit το διάβασες και αυτά? στο utube .Εχει πολλα benchmarks στα παιχνιδια με 16 gb ram και μικρες ταχυτητες .Και συγκριτικα test.Επιπλεον το εγραψε και αλλο ατομο εδω σε προηγουμενες σελιδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα