lucanis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Εγώ πάντως σίγουρα δε βλέπω εξετάσεις από μέσα-τέλη Σεπτεμβρίου της μητέρας μου από δημόσιο νοσοκομείο. Ισως αργουν να περαστούν γιατί βλέπω κάποιες εξετάσεις που έκανε από τις αρχές Σεπτεμβρίου.
ekrepali Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μιας που αναφέρθηκαν εξετάσεις αίματος... στη πλατφόρμα ραντεβού finddoctors πλέον αντί για "αιμοληψίες" ψάξτε για "μικροβιολόγο". Εννοείται στα νοσοκομεία γίνονται περισσότερες εξετάσεις απ'ότι στα Κέντρα Υγείας που κάνουν μόνο τις βασικές. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από ekrepali
firewalker Δημοσ. Κυριακή στις 09:25 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 09:25 πμ Ούτε η τελευταία έκδοση μου λειτουργεί. Παρατήρησα επίσης πως σταμάτησε να λειτουργεί το Gov.gr Wallet. Όταν έρχεται sms με τον κωδικό δεν τον δέχεται ποτέ. "Το κλειδί ψηφιακής υπογραφής χρησιμοποιείται ήδη".
Γιάννης Platano Δημοσ. Κυριακή στις 09:48 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:48 πμ (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, firewalker είπε Ούτε η τελευταία έκδοση μου λειτουργεί. Παρατήρησα επίσης πως σταμάτησε να λειτουργεί το Gov.gr Wallet. Όταν έρχεται sms με τον κωδικό δεν τον δέχεται ποτέ. "Το κλειδί ψηφιακής υπογραφής χρησιμοποιείται ήδη". Μολις το δοκιμασα και λειτουργει από υπολογιστή με Chrome Επεξ/σία Κυριακή στις 10:00 πμ από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα