Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, HuskerDu είπε

Λειτουργεί εδώ και καιρό, Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας λέγεται, συνδέεσαι με κωδικούς taxisnet.

https://citizen.ehealthrecord.gov.gr/

Εχει και συναταγες και παραπαμπικα μεσα ?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εχει και συναταγες και παραπαμπικα μεσα ?

Αν έκανες τον κόπο πριν γράψεις να μπεις δεν θα ρωτουσες, έχει τα πάντα μέσα, η εφαρμογή του κινητού είναι πιο πρακτική γιατί στέλνει και ενημέρωση όταν λήγει μια συνταγή.

Δημοσ.
2 hours ago, adi32 said:

Οι εξετασεις ειναι ολες μεσα ?

Εμενα εχει μονο 2  

έχει τις εξετάσεις που γίνανε εφόσον ενεργοποιήθηκε ο ψηφιακός φάκελος 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chios είπε

Αν έκανες τον κόπο πριν γράψεις να μπεις δεν θα ρωτουσες, έχει τα πάντα μέσα, η εφαρμογή του κινητού είναι πιο πρακτική γιατί στέλνει και ενημέρωση όταν λήγει μια συνταγή.

Σε andoid τουλαχιστιν σε samsung θελει με καποιο τροπο κλειδωμα οθονης που δεν χρησιμοποιω

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, sdikr είπε

έχει τις εξετάσεις που γίνανε εφόσον ενεργοποιήθηκε ο ψηφιακός φάκελος 

Εμένα έχει μια το 2023 και μια το 2025 ενδιάμεσα έχω κάνει κι άλλες 

Δημοσ.

Νομίζω έχει να κάνει με το αν ο γιατρός τις περνά στον ψηφιακό φάκελο. Σε εμένα θυμάμαι είχε μία του 2015. Υπήρχε και τότε ο ψηφιακός φάκελος υγείας.

Στο διαδικτυακό από Firefox σε GNU/Linux συνδέθηκε κανονικά τώρα. Δεν έκανε time out. Από το κινητό τίποτε...

Δημοσ.
4 hours ago, adi32 said:

Εμένα έχει μια το 2023 και μια το 2025 ενδιάμεσα έχω κάνει κι άλλες 

Δεν ήταν υποχρεωτικό,  είχα και εγώ εξετάσεις απο νοσοκομείο που δεν έχουν περαστεί, πλέον όλα ανεβαίνουν υποχρεωτικά

https://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/13365-enarksh-katholikhs-efarmoghs-ths-neas-pshfiakhs-platformas-toy-esy-gia-ton-ethniko-hlektroniko-fakelo-ygeias-ehfy

Δημοσ.
Στις 24/9/2025 στις 10:27 ΜΜ, sdikr είπε

Δεν ήταν υποχρεωτικό,  είχα και εγώ εξετάσεις απο νοσοκομείο που δεν έχουν περαστεί, πλέον όλα ανεβαίνουν υποχρεωτικά

https://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/13365-enarksh-katholikhs-efarmoghs-ths-neas-pshfiakhs-platformas-toy-esy-gia-ton-ethniko-hlektroniko-fakelo-ygeias-ehfy

Εχω την εντύπωση ότι δεν περνάνε όλα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, lucanis είπε

Έτσι... Βλέπω παλιές εξετάσεις, βλέπω τις τελευταίες πριν ένα μήνα αλλά λείπουν ενδιάμεσες. 

Όπως και στις νοσηλείας. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Έτσι... Βλέπω παλιές εξετάσεις, βλέπω τις τελευταίες πριν ένα μήνα αλλά λείπουν ενδιάμεσες. 

Όπως και στις νοσηλείας. 

Α δηλαδή κάνουν ένα μήνα να περαστούν;

Δημοσ.
17 hours ago, lucanis said:

Εξετάσεις αίματος  απο δημόσιο νοσοκομείο καθώς και διαγνωστικό κέντρο  ιδιωτικό έχουν ανέβει κανονικά απο το 2024  και μετά, οι προηγούμενες που είχα ήταν απο το 2022 και δεν έχουν ανέβει.

Μάλιστα μια απο αυτές έγινε χωρίς παραπεμπτικό αλλά έχει ανέβει κανονικά.

Κάτι ακτίνες και υπέρηχοι δεν έχουν ανέβει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...