Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι ένα από τα επόμενα σκ να κάνω μια επίσκεψη στα λουτρά Πόζαρ. Έχω ακούσει διάφορα αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει.

Έχω σταμπάρει κι ένα ξενοδοχείο σε απόσταση 10 λεπτών (με αυτοκίνητο) από τα λουτρά. Αν και έχει αρκετά σε οκ τιμές απ ότι βλέπω.

Αλλά γενικά θα ήθελα πληροφορίες. Αξίζει η όλη φάση; Και γενικά αλλά και ειδικά αυτή την εποχή. Μήπως να το αφήσω για αργότερα; Μη πάω και βρεθώ με 100 γερόντια. Επίσης δε γουστάρω να γίνεται χαμός από κόσμο. Θέλω την άνεση μου.

Δώστε καμια συμβουλή-πληροφορία

Δημοσ.

Ε αν πας Κυριακή θα έχει πολύ κόσμο. Αξίζει να περπατήσεις και προς τα πίσω όπως έρχεται το ποτάμι. Έχει βαθρες και καταρράκτες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, esertas είπε

Ε αν πας Κυριακή θα έχει πολύ κόσμο. Αξίζει να περπατήσεις και προς τα πίσω όπως έρχεται το ποτάμι. Έχει βαθρες και καταρράκτες. 

Δηλαδή εκτός των άλλων αφού αν πάω θα πάω σκ, καλό είναι να κάνω κράτηση;

Επίσης βλέπω το site https://book.loutrapozar.com.gr,

Μόνο αυτό είναι; Δηλαδή τα λουτρά είναι αποκλειστικά εκεί;

Επεξ/σία από Neptu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λόγω εποχής θα έχει πολύ κόσμο. 

Κατά τα άλλα, για μία Κυριακή εκδρομή, με ωραία μουσική στο αμάξι και καλή παρέα, θα περάσεις όμορφα. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
Δημοσ.

Κράτηση κάνεις για τις εσωτερικές πισίνες. Αξίζουν όμως οι εξωτερικές (προσωπική γνώμη). Γερόντια κτλ θα δεις, όπως και πολλούς νέους. 

Λογικά λουτράκι βρήκες να μείνεις. Μια χαρά είναι. Και καλό φαΐ έχει η περιοχή 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Neptu είπε

Δηλαδή εκτός των άλλων αφού θα αν πάω θα πάω σκ, καλό είναι να κάνω κράτηση;

Επίσης βλέπω το site https://book.loutrapozar.com.gr,

Μόνο αυτό είναι; Δηλαδή τα λουτρά είναι αποκλειστικά εκεί;

Ναι , αυτές είναι οι κλειστές πισίνες , πριβε φάση , υπάρχουν και μικροί καταρράκτες και μια ανοιχτή μεγάλη πισίνα που θέλουν μόνο εισιτήριο εισόδου και πας ότι ώρα θέλεις 
Γενικά το μέρος μαζεύει πολλούς βαλκάνιους , αν θέλεις εσωτερική πισινά προτίμησε βραδινές ώρες και βάλε δυο μισάωρα μαζί , το ένα είναι λίγο , μέχρι να αλλάξεις και να ξαναντυθείς περνάει η ώρα
Διαμονή και φαγητό προτίμησε στην Όρμα 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καθίστε παιδιά για να καταλάβω.

Έχει κάποια πριβέ τα οποία είναι κλειστά και είναι με κράτηση. Και μετά υπάρχουν οι πισίνες σε εξωτερικό χώρο όπου δε χρειάζεται κράτηση και απλά πληρώνεις το αντίτιμο και μπαίνεις.

Είδα τώρα στα πριβέ και βλέπω ότι αρκετά μισαωρα είναι ήδη κλειστά. Κλείνουν για 3-4 σκ μετά.  Μισή ώρα ναι ίσως είναι λίγο. ίσα ίσα να βραχείς. Σωστή η πρόταση για 2 μισάωρα. (Αρκεί να υπάρχει ελεύθερο)

Ναι, Λουτράκι βρήκα. Δεν έκανα ακόμα κράτηση.

Άρα δε ξεκινάω αν δε κάνω κράτηση, εκτός αν θέλω εξωτερική πισίνα.

Υ.Γ Δεν έχω θέμα με τα γερόντια αλλά να μην είναι σαν να βρίσκομαι σε ΚΑΠΗ, όπως δε θα ήθελα φάση σα να βρίσκομαι σε 5θημερη Λυκείου.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Neptu είπε

Καθίστε παιδιά για να καταλάβω.

Έχει κάποια πριβέ τα οποία είναι κλειστά και είναι με κράτηση. Και μετά υπάρχουν οι πισίνες σε εξωτερικό χώρο όπου δε χρειάζεται κράτηση και απλά πληρώνεις το αντίτιμο και μπαίνεις.

Είδα τώρα στα πριβέ και βλέπω ότι αρκετά μισαωρα είναι ήδη κλειστά. Κλείνουν για 3-4 σκ μετά.  Μισή ώρα ναι ίσως είναι λίγο. ίσα ίσα να βραχείς. Σωστή η πρόταση για 2 μισάωρα. (Αρκεί να υπάρχει ελεύθερο)

Ναι, Λουτράκι βρήκα. Δεν έκανα ακόμα κράτηση.

Άρα δε ξεκινάω αν δε κάνω κράτηση, εκτός αν θέλω εξωτερική πισίνα.

Υ.Γ Δεν έχω θέμα με τα γερόντια αλλά να μην είναι σαν να βρίσκομαι σε ΚΑΠΗ, όπως δε θα ήθελα φάση σα να βρίσκομαι σε 5θημερη Λυκείου.

Αν πας χειμώνα έχει πολλά ζευγάρια, τώρα είναι η εποχή των γερόντων

Δημοσ.

Καλημέρα..  εμείς επειδή ήμαστε σχετικά κοντά, πηγαίνουμε συχνά.. τώρα λόγο του μωρού έχουμε να πάμε δυο χρόνια. 

Λοιπόν έχει prive πισίνες και κάθε πισίνα εχει διαφορετική διαμόρφωση και διαφορετικό καταρράκτη μέσα.

Ειναι ανα μισή ώρα οπότε όπως σου είπαν και πιο πάνω καλά ειναι να κλείσεις δύο μισάωρα. 

Έξω έχει μια μεγάλη πισίνα με ζεστό νερό εννοείται.. επίσης Έξω εχει και μικρά κολπάκια που επίσης έχουν ζεστό νερό.. σε αυτά πληρώνεις ενα εισιτήριο και μπαίνεις αλλά δεν θυμάμαι για πόσες ώρες. 

Είναι και το ποτάμι που περνάει και αν θέλεις και αντέχεις το κρύο νερό κάνεις μια βουτιά και εκεί. Επίσης έχει ένα μονοπάτι για περίπατο.. 

Καθημερινές δεν έχει και τοσο κόσμο αλλά τα σκ γίνεται  πάντα χαμός. Εκεί θα δεις όλες τις ηλικίες. Παιδιά μέχρι ηλικιωμένους.  

Έχεις αρκετές ταβέρνες για φαγητό. Επισης μπορείς να πας στην ορμα για καφέ και για φαγητό. 

Προ covid που είχαμε πάει οι τιμές ήταν πολύ κάτω.. μετά covid είχαν ανεβει όλα.. τώρα δεν ξέρω τι γίνετε.

Επίσης μερικά ξενοδοχεία προσφέρουν και μασάζ αν φυσικά το ζητήσεις. Εμείς πάντα όταν πηγαίναμε κάναμε και αξίζει.. μετά απο το μπανάκι στα λουτρα και ενα χαλαρωτικό μασάζ και γίνεσαι άλλος άνθρωπος. 

Δημοσ.

Εγω το συνδυασα με παλαιο αγιο αθανασιο πριν τα χριστουγεννα ομως.κ μ εκατσε πολυ καλα.στα λουτρα θυμαμαι γινοταν χαμος.στον αγιο αθανασιο ψιλονεκρα.αυτα  πριν 2-3 χρονια.

Αξιζε με τα 1000 ομως

Δημοσ.
9 ώρες πριν, cumulus είπε

Η γυφτιά στο μεγαλείο της .Μόνο πριβε αν επιμένεις, αλλα και πάλι δεν ειναι τίποτα το ιδιαίτερο. 

Γυφτιά τι εννοείς; Γιατί τώρα εγώ κάνω εικόνα στο μυαλό μου μια γούρνα και 100 νοματαίους μέσα. Κάτι σε φάση όπως στην Ινδία στον Βραχμαπούτρα. Αν είναι έτσι ας το αφήσουμε

Σε κάθε περίπτωση θα με ενδιέφερε το Prive, που απο ότι καταλαβαίνω αυτό συστήνουν και οι περισσότεροι. Να έχεις την άνεση σου. Αλλά πρέπει να κάνω κράτηση γρήγορα.

Αν δε βρω άλλον προορισμό εκεί γύρω ίσως πάω, αν και θα προτιμούσα χειμώνα όπως αναφέρθηκε

Δημοσ.
51 minutes ago, Neptu said:

Γυφτιά τι εννοείς; Γιατί τώρα εγώ κάνω εικόνα στο μυαλό μου μια γούρνα και 100 νοματαίους μέσα. Κάτι σε φάση όπως στην Ινδία στον Βραχμαπούτρα. Αν είναι έτσι ας το αφήσουμε

Σε κάθε περίπτωση θα με ενδιέφερε το Prive, που απο ότι καταλαβαίνω αυτό συστήνουν και οι περισσότεροι. Να έχεις την άνεση σου. Αλλά πρέπει να κάνω κράτηση γρήγορα.

Αν δε βρω άλλον προορισμό εκεί γύρω ίσως πάω, αν και θα προτιμούσα χειμώνα όπως αναφέρθηκε

Ακριβώς Ινδία. Πριβε οπως είπες γρηγορα .Εγω κατάφερα και έκλεισα, επειδή με έπρηζε η συζυγος ,10 το βραδυ .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Neptu είπε

20211106_152048-1024x575.jpg.b339545dcc4c03ea34e72440b8f90902.jpg

Αυτό είναι γυφτιά δηλαδή;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...