Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, PanosP28 είπε

Απίστευτο το γεγονός ότι το πλαίσιο δεν ιδέα τι απόθεμα  να περιμένει … 

κανεις δεν ξερει πανο. ειπαμε τα παιδια δεν εχουν επαφη με τετοιες λεπτομερειες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει με το Πλαίσιο και τις προπαραγγελίες;

Έκανα προπαραγγελία στις 12/09, ώρα 19:04.

Στην πορεία παραγγελίας, από τις 15/09, γράφει: «Η προπαραγγελία σου θα ολοκληρωθεί αμέσως μόλις το προϊόν είναι διαθέσιμο από τον προμηθευτή».

Στις 19/09 έλαβα SMS ότι η προπαραγγελία είναι σε σειρά προτεραιότητας και ότι θα παραλάβω σύντομα το iPhone 17 Pro.

Όταν όμως τους πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω για το εκτιμώμενο χρονικό διάστημα αποστολής, μου απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν και απλώς ότι «όσο πιο γρήγορα έγινε η προπαραγγελία, τόσο το καλύτερο».

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MrSnow είπε

Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει με το Πλαίσιο και τις προπαραγγελίες;

Έκανα προπαραγγελία στις 12/09, ώρα 19:04.

Στην πορεία παραγγελίας, από τις 15/09, γράφει: «Η προπαραγγελία σου θα ολοκληρωθεί αμέσως μόλις το προϊόν είναι διαθέσιμο από τον προμηθευτή».

Στις 19/09 έλαβα SMS ότι η προπαραγγελία είναι σε σειρά προτεραιότητας και ότι θα παραλάβω σύντομα το iPhone 17 Pro.

Όταν όμως τους πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω για το εκτιμώμενο χρονικό διάστημα αποστολής, μου απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν και απλώς ότι «όσο πιο γρήγορα έγινε η προπαραγγελία, τόσο το καλύτερο».

Ακριβώς οτι γίνεται με σένα γίνεται με όλους τους υπόλοιπους εδω τα ίδια και σε μενα ..

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, PanosP28 είπε

Απίστευτο το γεγονός ότι το πλαίσιο δεν ιδέα τι απόθεμα  να περιμένει … 

προφανως τις πρωτες εβδομαδες ειναι οτι τους στειλουν

ρε παιδια silver pro max ποσοι εχουν παραλαβει; παντου βλεπω για orange και blue τα silver δεν τα φερανε τι σκ**α γινεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυο pro 256 σε Χαλκιδα (μπλε) και Πειραια(ασημι) πριν λιγο στον Κωτσο.

Επεξ/σία από jonis
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε

προφανως τις πρωτες εβδομαδες ειναι οτι τους στειλουν

ρε παιδια silver pro max ποσοι εχουν παραλαβει; παντου βλεπω για orange και blue τα silver δεν τα φερανε τι σκ**α γινεται

υπηρχε μεγαλη ελειψη.

ελαιστοι πηραν το συγκεκρικμενο χρωμμα. πιστευω ομως θα παραλαβουμε αυτη τη βδμαδα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jonis είπε

Δυο pro σε Χαλκιδα και Πειραια πριν λιγο στον Κωτσο.

τα στελνουν και courier αυτα που βγαζουν στο site η πρεπει να πας μονο εκει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasmath23 είπε

τα στελνουν και courier αυτα που βγαζουν στο site η πρεπει να πας μονο εκει;

Μονο εκει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jonis είπε

Μονο εκει.

Πως βλέπετε διαθεσιμότητα ανα κατάστημα; Εγω βλέπω μόνο: "Μη διαθέσιμο για παραλαβή"

Δημοσ.

Έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος την πρώτη μέρα στον Κωτσόβολο. Την επόμενη μέρα, πριν ξεκινήσουν οι επίσημες προπαραγγελίες, με κάλεσαν και ζήτησαν προκαταβολή 100 ευρώ, ώστε να τρέξουν τις διαδικασίες. Παρότι μου έδωσαν περιθώριο μια μέρα, αλλιώς θα ακύρωναν την παραγγελία, σήμερα έλαβα sms για να παραλάβω κανονικά.

Αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για iPhone 17 Sage 256GB και παραλαβή στο κατάστημα της Ελευσίνας ας επικοινωνήσει. Εγώ παρέλαβα day one από istorm.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, geor92 είπε

Πως βλέπετε διαθεσιμότητα ανα κατάστημα; Εγω βλέπω μόνο: "Μη διαθέσιμο για παραλαβή"

Μπαινεις στην σελιδα του προιοντος που σε ενδιαφερει και λιγο πιο κατω θα δεις τροπος παραδωσης xx καταστημα.

Πατα πανω του να δεις σε ποια καταστηματα.

Επεξ/σία από jonis
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MPQHD είπε

Είχα ακούσει ότι συνήθως νέες παραλαβές γίνονται 1 φορά την εβδομάδα. Οπότε αναγκαστικά περιμένουμε… 

Εγώ παρήγγειλα στις 12/9 15:01 το 17 pro max Silver 256 με εξόφληση και ακόμα τίποτα. Ευελπιστώ (χωρίς λόγο) για παραλαβή μέχρι τέλος εβδομάδας. 

Α τόσο καλά. Δηλαδή εγώ που έκανα το λάθος και μπήκα 11:58 το βράδυ 12 σεπ για iPhone 17 pro max silver 512, να με

κλαινε οι ρέγγες 😅🤌🏽

1 ώρα πριν, MPQHD είπε

Είχα ακούσει ότι συνήθως νέες παραλαβές γίνονται 1 φορά την εβδομάδα. Οπότε αναγκαστικά περιμένουμε… 

Εγώ παρήγγειλα στις 12/9 15:01 το 17 pro max Silver 256 με εξόφληση και ακόμα τίποτα. Ευελπιστώ (χωρίς λόγο) για παραλαβή μέχρι τέλος εβδομάδας. 

1 ώρα πριν, MPQHD είπε

Α τόσο καλά. Δηλαδή εγώ που έκανα το λάθος και μπήκα 11:58 το βράδυ 12 σεπ για iPhone 17 pro max silver 512, να με

κλαινε οι ρέγγες 😅🤌🏽

1 ώρα πριν, MPQHD είπε

Δημοσ.

Γεια σας! Υποψηφιος και εγω για το 17 pro max απο Γερμανο. Παραγγειλα στις 13/9 αλλα ακομα αναμονη. Για Ρεθυμνο-Κρητη. 
Θελω τη βοηθεια σας για κατι. Εχει κοπει σε τιμολογιο και εχει προπληρωθει. Το τιμολογιο γραφει deep blue, αλλα μετανιωσα και θελω το ασημενιο. Τους καλεσα σημερα και τους ειπα οτι θελω να παρω ασημενιο οταν ερθει, και ειπαν οτι δεν γινεται επειδη εχει κοπει ηδη το τιμολογιο. Τους ειπα οτι εφοσον δεν το παραλαβω κ δεν ανοιχτει, πως γινεται να μην μπορω να το αλλαξω; Και ειπαν δεν γινεται. Να παω αυριο απο κοντα να τους πω οτι αν δεν μου το αλλαξουν θα κανω καταγγελια; Εχω δικαιωμα υπαναχωρησης ακομα και αν το ανοιξω, οχι να μου λενε σε συσκευη που δεν εχω παραλαβει, οτι δεν μπορω να αλλαξω χρωμα.

Θα ηθελα να το λυσω με ειρηνικο τροπο, χωρις να κανω φασαρια στο καταστημα, και ζηταω τις συμβουλες σας. 
Ευχαριστω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...