Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Η μπορούσες και ‘‘σύ πριν το επέλεγες να το σκεφτόσουν ; Λέω κάτι τρελό εγώ τώρα , από μεγάλη εταιρεία το πήρες όχι από τον πάγκο του μπάρμπα κιτσου να αλλάζει πανεύκολα κάθε τι . Ένα κινητό είναι σιγά πάρε άλλο χρώμα και την επόμενη φορά σκέψου το πιο πολύ . Άκου εκεί καταγγελία . Με τι ανθρώπους μπλέκουν οι υπάλληλοι 

Δεν σου ζητησα κριτικη στο τι επραξα. Και δεν ζητησα τιποτα παρανομο, αλλα να μου πουν τι δικαιωματα εχω, απο καποιους που ισως γνωριζουν. Αφου "Ενα κινητο ειναι σιγα" ελα να το παρεις εσυ να μου δωσεις τα χρηματα και ολα καλα. 

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, James. είπε

Δεν σου ζητησα κριτικη στο τι επραξα. Και δεν ζητησα τιποτα παρανομο, αλλα να μου πουν τι δικαιωματα εχω, απο καποιους που ισως γνωριζουν. Αφου "Ενα κινητο ειναι σιγα" ελα να το παρεις εσυ να μου δωσεις τα χρηματα και ολα καλα. 

Αδερφε εφοσον εχεις πληρωσει λογιστικα δεν γινεται αλλαγη.Πρεπει να σου πιστωσουν τα λεφτα να ακυρωσουν το τιμολογιο και να κανεις εκνεου παραγγελια..

Δημοσ.

Προπληρωμένο iPhone PM 256 orange iStorm . 14.57   17500 αριθμός . Τους πήρα τηλ και δεν ήξεραν τπτ . Τους το ακύρωσα και ήταν και αγενής επιθετικός στο τηλ χωρίς να του πω και τίποτα. Δεν γνωρίζουν τπτ . Είχα παραγγείλει και από amazon στις 19/9 και είναι έτοιμο για dispatched. Έχει κουράσει αυτή η κοροϊδία τους πια . Κάθε χρόνο λέω μόνο από Amazon . Μπορδελο Ελλάδα . Ουστ 

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, PanozX είπε

ανοιξα ενα μονο για Κωτσοβολο γιατι παλι βλεπω ακυρα πραγματα να γραφονται! 

Παιδιά ηρεμήστε λίγο. Ένα θέμα φτάνει. Ψυχραιμία! 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vesouvious είπε

Υποτίθεται έχει προωθητική (PROMO το αναφέρει) 100 ευρώ. Το 16PM το τρενταρει για 836 ευρώ, αν θυμάμαι 834 είχα δει στο flip. Και πέρυσι κάπου τόσο θυμάμαι ήταν.

https://pricing-v2.pandas.io/el-GR/istorm/offer

Εγώ τα δίνω στο flip γιατί θέλω να έχω το κινητό όταν σεταρω το καινούργιο. Από Istorm  πως γίνεται η διαδικασία; Την ίδια ημέρα αφήνεις το παλιό και αμέσως παίρνεις το νέο;

Προσοχή, γιατί το 836€ είναι το μέγιστο και για συγκεκριμένες συσκευές. Για καινούργιο (17,Air,Pro κλπ) είναι 736€…. 

IMG_0860.jpeg

IMG_0859.jpeg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MPQHD είπε

Όσο νωρίτερα κάνεις παραγγελία τόσο νωρίτερα παραλαμβάνεις. Το ότι πήρες το 512gb , πολύ πιθανό να σε βοηθήσει να παραλάβεις νωρίτερα από αρκετούς…. Θα δείξει … όλοι υποθέσεις κάνουμε! 

Μακάρι τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να είχα πάρει με το 1t το οποίο στο public ήταν Ίδια τιμή με το 512 στην istorm σχεδόν. Δεν ξέρω πως. Εκτός και αν είχα πάθει εγκεφαλικό. Τεσπα όποιος έχει καμία ενήμερη από istorm ας κάνει καμία ειδοποίηση 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Magichoom είπε

Προσοχή, γιατί το 836€ είναι το μέγιστο και για συγκεκριμένες συσκευές. Για καινούργιο (17,Air,Pro κλπ) είναι 736€…. 

IMG_0860.jpeg

IMG_0859.jpeg

836 είναι για 16PM. Το ίδιο δίνει και ο Κωτσόβολος 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, anaplas4 είπε

Προπληρωμένο iPhone PM 256 orange iStorm . 14.57   17500 αριθμός . Τους πήρα τηλ και δεν ήξεραν τπτ . Τους το ακύρωσα και ήταν και αγενής επιθετικός στο τηλ χωρίς να του πω και τίποτα. Δεν γνωρίζουν τπτ . Είχα παραγγείλει και από amazon στις 19/9 και είναι έτοιμο για dispatched. Έχει κουράσει αυτή η κοροϊδία τους πια . Κάθε χρόνο λέω μόνο από Amazon . Μπορδελο Ελλάδα . Ουστ 

Προπληρωμενο με τιμολογιο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vesouvious είπε

836 είναι για 16PM. Το ίδιο δίνει και ο Κωτσόβολος 

Ναι για να πάρεις iPhone 16/16pro! Έτσι την πάτησαν πολλοί όταν πήγαν στο κατάστημα! Για 17 σου δινουν 736€. 

Δημοσ.

Πλαίσιο μοιράζουν από την Παρασκευή συσκευές σε κάθε λογής βύσματα και στους φίλους-συγγενείς των βυσμάτων.. Όταν τελειώσουν θα ασχοληθούν και με τις προπαραγγελίες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Magichoom είπε

Ναι για να πάρεις iPhone 16/16pro! Έτσι την πάτησαν πολλοί όταν πήγαν στο κατάστημα! Για 17 σου δινουν 736€. 

Κωτσόβολος σίγουρα 836 για 17

1 λεπτό πριν, equi1908 είπε

Πλαίσιο μοιράζουν από την Παρασκευή συσκευές σε κάθε λογής βύσματα και στους φίλους-συγγενείς των βυσμάτων.. Όταν τελειώσουν θα ασχοληθούν και με τις προπαραγγελίες

Αλήθεια λες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...