didimimimi Δημοσ. Πέμπτη στις 02:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:53 μμ 'Ισως να πρέπει να χαίρομαι που το καημένο το XR μου δεν παίρνει το 26 😂 1
Leonking76 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:03 μμ 18 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε Τελικά τι έγιναν όλα τα inside infos από υπαλλήλους της istorm ότι θα ερχόταν μεγάλη παραγγελία μέχρι τέλος της εβδομάδας αυτής και θα παραλάβουν όλοι μέχρι 16/10 που έχουν κάνει προ παραγγελία από 12/09; Δεν χλευάζω τα παιδιά που μας το έγραψαν εδω αλλά τον επίσημο εισαγωγέα Apple στην Ελλάδα που είναι για γέλια! Δεν είναι δυνατόν ακόμα να μην έχουν ιδέα τι τους γίνεται και φυσικά δεν φταίνε οι υπάλληλοι! Σκεφτείτε τι πίεση και σπαμ πέφτει από όλους όσους έχουν pre order από εδώ και ενα μήνα καθημερινά στα τηλέφωνα και στα καταστήματα και η εταιρεία στην ουσία να μην έχει ιδέα τι γίνεται στην Apple! Τι σκ@τ@ επίσημος εισαγωγέας είναι; Μου λέει ο υπάλληλος ότι δεν τους στέλνει η Apple συσκευές και δεν ξέρουν πότε, και τον απαντάω είναι δυνατόν να μην ξέρετε πότε θα σας στείλουν τα κινητά, ότι να ναι η κατάσταση. 1
Mitsaras29 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:18 μμ 7 λεπτά πριν, Leonking76 είπε Μου λέει ο υπάλληλος ότι δεν τους στέλνει η Apple συσκευές και δεν ξέρουν πότε, και τον απαντάω είναι δυνατόν να μην ξέρετε πότε θα σας στείλουν τα κινητά, ότι να ναι η κατάσταση. Δεν γίνεται να κάνουν παραγγελία για παράδειγμα 1000 συσκευές και η Apple να στέλνει 10 και να μην τους έχει ενημερώσει, ότι έχει σταλεί πακέτο με 10 συσκευές έτσι ώστε όταν παραλάβει ο αποθηκάριος να βάλει την υπογραφή του ότι όλα είναι οκ ή λείπουν κάποιες. Η όλη αυτή κατάσταση δείχνει ή ότι δεν ξέρουν που τους πανε τα πέντε ή ότι ακόμα δεν έχει στείλει πακέτα με συσκευές η Apple οπότε αν υπολογίσουμε τους χρόνους μεταφοράς θα πάνε τουλάχιστον 15 ημέρες μετά την αποστολή για παραλαβή. Γιατί θα κάνουν 3-4 εργάσιμες να έρθουν και άλλες τόσες να γίνει η διανομή από τις κεντρικές αποθήκες της istorm σε όλη την Ελλάδα, γιατί είναι και μλκς, δεν στέλνουν απευθείας από την αποθήκη την παραγγελία του πελάτη, πρέπει να πάει η συσκευή στο κατάστημα και από εκεί να φύγει με την κούριερ για τον χώρο του πελάτη! 2 2
Mr.kostas Δημοσ. Πέμπτη στις 03:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:34 μμ Στις 8/10/2025 στις 12:41 ΜΜ, Mr.kostas είπε Καλησπέρα έχουμε κανα νέο τι γίνεται με τον Κωτσόβολο; Έχουμε κάποια νέα ενημέρωση με τις παραλαβές???
bilzark26 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ ΠροΠαραγγελία απο Κωτσόβολο 13/09/2025 11:48 , IPHONE 17 PRO MAX 256GB SILVER. Από 19-09-25 το status παραμένει το ίδιο, "Σε διαδικασία αποστολής σε κατάστημα." Όταν (και αν 🤣 ) μου αλλάξει το status, θα σας ενημερώσω, ώστε να υπολογίσετε και τους δικούς σας χρόνους παράδοσης!
harris231 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:40 μμ (επεξεργασμένο) Τελικά μάλλον κάτι προχωράει. Με παραγγελία σε Public από 23.9 βασική συσκευή μαύρη 256, με ενημέρωσαν πως μάλλον (δεν μπορώ να το τονίσω περισσότερο) ,την επόμενη εβδομάδα παραλαμβάνω. Άντε να δούμε.... Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:41 μμ από harris231
defodio Δημοσ. Πέμπτη στις 03:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:42 μμ 17 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε γιατί είναι και μλκς, δεν στέλνουν απευθείας από την αποθήκη την παραγγελία του πελάτη, πρέπει να πάει η συσκευή στο κατάστημα και από εκεί να φύγει με την κούριερ για τον χώρο του πελάτη! Αυτή ακριβώς ήταν και η δική μου απορία, όταν μίλησα μαζί τους και μου είπαν πως θα με ενημερώσει το κατάστημα. Και τους είπα: δηλαδή, συγγνώμη, θα εξυπηρετηθώ από το πλησιέστερο κατάστημα βάσει ταχυδρομικού κώδικα; Γιατί να μη φύγει η παραγγελία κατευθείαν από την αποθήκη; Έτσι εξασφαλίζεται ότι θα εξυπηρετηθώ βάσει σειράς προτεραιότητας, όχι ανάλογα με το πότε θα παραλάβει το κάθε κατάστημα που είναι πιο κοντά σε εμένα. 1
farcry33 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:03 μμ 19 λεπτά πριν, defodio είπε Αυτή ακριβώς ήταν και η δική μου απορία, όταν μίλησα μαζί τους και μου είπαν πως θα με ενημερώσει το κατάστημα. Και τους είπα: δηλαδή, συγγνώμη, θα εξυπηρετηθώ από το πλησιέστερο κατάστημα βάσει ταχυδρομικού κώδικα; Γιατί να μη φύγει η παραγγελία κατευθείαν από την αποθήκη; Έτσι εξασφαλίζεται ότι θα εξυπηρετηθώ βάσει σειράς προτεραιότητας, όχι ανάλογα με το πότε θα παραλάβει το κάθε κατάστημα που είναι πιο κοντά σε εμένα. Γιατί είναι μεγαλύτερο κόστος να στο φέρει σπίτι απευθείας απλά logistics.
Ilias992 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:43 μμ Στις 22/9/2025 στις 11:58 ΠΜ, spyros66666 είπε Έχει παραγγείλει κανείς απο κατάστηματα Nova ?? Γνωρίζετε εκεί τι παραλαβές έχουν σε σχέση με τα υπόλοιπα μαγαζιά?? Εγώ αλλά δν έχω καμία ενημέρωση.. εσένα σου ήρθε η παραγγελία σου; Έμαθες κάτι;
zavrasdj Δημοσ. Πέμπτη στις 05:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:03 μμ (επεξεργασμένο) Εμείς που περιμένουμε ένα μήνα σχεδόν για προπληρωμένο κινητό. Meanwhile τα PUBLIC: Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:06 μμ από zavrasdj 6
SkenaDena Δημοσ. Πέμπτη στις 05:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:29 μμ Εγω είμαι αυτος που έκανε 280χλμ πήγαινε ελα απο Χανιά για Ηράκλειο και συσκευή δεν πήρα λόγω συστημικού λάθους του Κωτσοβολου. (Την Τρίτη 07/10) Επόμενη μέρα ο Κωτσόβολος με πήρε τηλέφωνο , ζήτησε συγγνωμη και μου έδωσε μια δωροεπιταγή 70€ για την ταλαιπωρία. (Τετάρτη 08/10) Στα καπάκια σκάει μήνυμα απο Πλαίσιο , η προπαραγγελία σας είναι έτοιμη μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε. Κατάστημα Χανίων Κρήτης - iPhone 17 Pro Max Silver 512GB (Αριθμός προπαραγγελίας ΧΧΧΧΧΧΧ12150028) Ευτυχής πλέον κάτοχος , θα παρακολουθω το νήμα απο περιέργεια. Μακάρι να παραλάβετε όλοι το συντομότερο ! 14 1
Giorikas138 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:32 μμ 1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε Καλησπέρα έχουμε κανα νέο τι γίνεται με τον Κωτσόβολο; Έχουμε κάποια νέα ενημέρωση με τις παραλαβές??? Εμένα αλλαξε η κατάσταση σε "θα επικοινωνήσουμε για ορισμό ημερομηνίας παράδοσης" εχω βάλει παράδοση σπίτι. 17pm 512 12/9 1
panosfyd Δημοσ. Πέμπτη στις 05:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:32 μμ 2 λεπτά πριν, SkenaDena είπε Εγω είμαι αυτος που έκανε 280χλμ πήγαινε ελα απο Χανιά για Ηράκλειο και συσκευή δεν πήρα λόγω συστημικού λάθους του Κωτσοβολου. (Την Τρίτη 07/10) Επόμενη μέρα ο Κωτσόβολος με πήρε τηλέφωνο , ζήτησε συγγνωμη και μου έδωσε μια δωροεπιταγή 70€ για την ταλαιπωρία. (Τετάρτη 08/10) Στα καπάκια σκάει μήνυμα απο Πλαίσιο , η προπαραγγελία σας είναι έτοιμη μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε. Κατάστημα Χανίων Κρήτης - iPhone 17 Pro Max Silver 512GB (Αριθμός προπαραγγελίας ΧΧΧΧΧΧΧ12150028) Ευτυχής πλέον κάτοχος , θα παρακολουθω το νήμα απο περιέργεια. Μακάρι να παραλάβετε όλοι το συντομότερο ! τυχερος το καρμα δουλεψε,μεγειες φιλε 1
Mexicanos97 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:51 μμ Ενημέρωση Σκρουτζ , επι της ουσίας μην αγχώνεσαι , θα περιμένεις πολύ ακόμα 😂 1
Hik Δημοσ. Πέμπτη στις 05:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:53 μμ Μόλις έφτασε το δικό μου από Amazon.de (Pro 256 blue). Παραγγελία 12/09, και σήμερα έγινε η παράδοση. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα