Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε

Μόλις έσκασε αλάνια! Istorm Τσιμισκή αριθμός παραγγελίας 179xx μόλις ήρθε μήνυμα! Παραγγελία 12/09 15:01! Εύχομαι και στα δικά σας σύντομα!

Screenshot_20251020-200339.png

Pro max είναι; Χωρητικότητα ; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε

Μόλις έσκασε αλάνια! Istorm Τσιμισκή αριθμός παραγγελίας 179xx μόλις ήρθε μήνυμα! Παραγγελία 12/09 15:01! Εύχομαι και στα δικά σας σύντομα!

Δεν είπες μοντέλο χρώμα και χωρητικότητα 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε

Μοντέλο χρώμα ;

Δημοσ.

Παιδιά μου έστειλε μήνυμα η istorm, το μεσημέρι στις 3:30. Και λέει έχω μία μέρα να το παραλάβω. Δηλαδή είναι μέχρι αύριο το βράδυ ή μέχρι αύριο στις 3:30?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ANESTIS200 είπε

Παιδιά μου έστειλε μήνυμα η istorm, το μεσημέρι στις 3:30. Και λέει έχω μία μέρα να το παραλάβω. Δηλαδή είναι μέχρι αύριο το βράδυ ή μέχρι αύριο στις 3:30?

Πάρε αύριο το πρωί τηλ και θα σου πουν. Λογικά ολόκληρη η αυριανή μέρα. Αν δεν το πάρεις πάει στον επόμενο που έχει βάλει παραγγελία για το ίδιο μοντέλο. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ANESTIS200 είπε

Μέχρι το κλείσιμο φυσικά λες να έχουν και αντίστροφη μέτρηση 😂

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ANESTIS200 είπε

Μπορείς να μας πεις για ποιο μοντέλο χωρητικότητα και χρώμα; Και αν μπορείς αριθμό παραγγελίας σε μορφή 17XXX για να δούμε περίπου που βρισκόμαστε. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Μέχρι το κλείσιμο φυσικά λες να έχουν και αντίστροφη μέτρηση 😂

Μέχρι αύριο ομως, μλκια ερώτηση σόρρυ αλλά τι μία μέρα μόνο 

12 λεπτά πριν, Aeroporos12 είπε

Μπορείς να μας πεις για ποιο μοντέλο χωρητικότητα και χρώμα; Και αν μπορείς αριθμό παραγγελίας σε μορφή 17XXX για να δούμε περίπου που βρισκόμαστε. 

Απλό 17 μαύρο είχα 256 παραγγελία 2/10 αριθμός 3000300ΧΧΧ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε

Πορτοκαλί προ μαξ 256 είναι παιδιά, το είχε πει λίγα μηνύματα πιο πάνω.

Έρχεται και η σειρά μου. 179ΧΧΧ είμαι και εγώ με παραγγελία 15:02 

Εμένα με προσπέρασαν δλδ ωραία 😂 αύριο θα πάω από εκεί 

Δημοσ.

Σήμερα πήγα στο κατάστημα Κωτσόβολου για μια αγορά που έκανα και επί την ευκαιρία ειπα να ρωτήσω που βρισκόμαστε με την παραγγελία μου. Λοιπόν μου έδειξε την οθονη του υπολογιστή και βρίσκομαι μέσα στην επόμενη παραλαβή τους promax 256gb blue με αρ παρ. 101311xxxxxx πληρωμένη απο 24/10. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tsaksg04 είπε

Το πιστεύουμε;

IMG_2539.jpeg

Ελαβα το ιδιο πριν μια εβδόμαδα.. μας δουλεύουν κανονικά τουλάχιστον στο public. Παρακολουθώ κάθε μέρα τη διαθεσιμότητα σε pro max και pro. Ανά διαστήματα βγάζει διάφορα μοντέλα Αμεσα Διαθεσιμο (πχ σημερα ειχε το pro 256 πορτοκαλι) και λεω θα παω σε καταστημα. Παω Συνταγμα και τι μου λεει ο θεουλης.. ειναι διαθεσιμο για παραγγελια. Του λεω τι εννοείς. Αφου πιο πανω λεει Αναμενεται συντομα, αυτο δεν ειναι διαθεσιμο;;; Μου λεει αν πατησεις να κανεις παραγγελια στο Αμεσα Διαθεσιμο βγαζει στο επομενο σταδιο Αναμενεται συντομα. Στο 512 pro max μπλε που λεει αμεσα διαθεσιμο, οντως βγαζει παραλαβη αυριο. Στο 256 pro οντως εβγαζε Αναμενεται Συντομα. Γενικως οτι ναναι. Αλλά ο τύπος ήτανε κατι ενδιαμεσο στο βλακακος-πρεπει να σου πω κατι να σε ξεφορτωθω-φυγε ρε κακομοιρη που θες και pro max-κουραστηκα. 

Κοινώς, ένα μπουρδέλο, δεν ξέρουν τι τους γίνεται κι απλά μας δουλεύουνε και βασικά καλά να πάθουμε. Αυτό το μνμ ήρθε για να μας καθυσηχασουνε. Τι θα πει εξασφαλισμενο;; Αφου το εχεις πληρωσει;; Ανουσιο εντελως.. 

Εγω πάλι δεν μπορώ να καταλάβω αυτό 👇👇👇

Δλδ όλοι αυτοί οι "μικροί" έχουνε Άμεσα Διαθέσιμα κομμάτια και μάλιστα τα πουλάνε όσο όσο.

Μου φαίνεται αδιανόητο κάποιος να παει να δώσει καπέλο 200-300 ευρώ για να το παρει τωρα και να γλυτωσει το δουλεμα των public/ istorm/ plaisio/ kotso whatever.

Που είναι αυτοί που λένε ότι σε μικρά μαγαζάκια έχει διαθέσιμα. Ας μας πούνε και πόσο τα παίρνουνε.. Είμαστε όλοι για κλωτσιές..χαχαχα

image.png.086f9e3110eafcf7b310e6e753b2ab1f.png

image.png.759cbfc97d32b1c3527aaea39fa87a4f.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...