teol20 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Αυτα τα μαγαζακια που λες δεν κοβουν τιμολογιο ομως εχω μιλησει ηδη με δυο Χαζα ειναι να χασουν το κερδος; Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από teol20
newtron Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 λεπτό πριν, teol20 είπε Χαζα ειναι να χασουν το κερδος; Πάει ποσοστιαία, δε χάνουν κέρδος. Αν στο πουλάει πχ αντί για 1500, 1600, θα κάνει αποφορολόγηση στα 1600, θα χάσει 20 ευρώ μεν από την αποφορολόγηση αλλά θα βγάλει 80 παραπάνω. (τυχαία τα νούμερα)
iMystic Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Ήρθε και σε εμένα από istorm 256 pm silver. 12/09 15:26 Στο trade in η τιμή στο κατάστημα αλλάζει; Γιατί αυτή που βγάζει το site δεν είναι καλή 1
thansimo79 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μόλις τώρα, iMystic είπε Ήρθε και σε εμένα από istorm 256 pm silver. 12/09 15:26 Στο trade in η τιμή στο κατάστημα αλλάζει; Γιατί αυτή που βγάζει το site δεν είναι καλή Θα σου βαλουν τα παλιο κινητο στο μηχανημα του trade in και οτι βγαλει αυτο θα σου δωσουν για τιμη
darkman Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Παιδια εχω θεμα πριν λιγο με πηρε ενας φιλος και με ρωτησε αν πηρα το τηλέφωνο και του λεω σημερα και μου λεει προσεξε γιατι στο δικο μου εχω θεμα και περιμενω την apple να μου πει τι θα κανω , του λεω τι εγινε σου εγινε ροζ και μου απαντησε οτι του ξεβαψε , λεω ασε ρε την πλακα και μου εστειλε φωτο . του επαν οτι αυτα που το serial ξεκιναει απο CP εχουν θεμα . o Φιλος ειχε και apple θηκη και του ειπαν οτι θα το εξετασουν το θεμα γιατι λεει αν ειχε αλλη μπορει να το εκανε και η θηκη . Τι κανουμε τωρα που το απογευμα παρέλαμβανω.......
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, darkman είπε Παιδια εχω θεμα πριν λιγο με πηρε ενας φιλος και με ρωτησε αν πηρα το τηλέφωνο και του λεω σημερα και μου λεει προσεξε γιατι στο δικο μου εχω θεμα και περιμενω την apple να μου πει τι θα κανω , του λεω τι εγινε σου εγινε ροζ και μου απαντησε οτι του ξεβαψε , λεω ασε ρε την πλακα και μου εστειλε φωτο . του επαν οτι αυτα που το serial ξεκιναει απο CP εχουν θεμα . o Φιλος ειχε και apple θηκη και του ειπαν οτι θα το εξετασουν το θεμα γιατι λεει αν ειχε αλλη μπορει να το εκανε και η θηκη . Τι κανουμε τωρα που το απογευμα παρέλαμβανω....... το σημαδακι στην γωνια ειναι το σημειο οπου ξεβαψε? Η αληθεια ειναι οτι δεν φαινεται για ξεβαψιμο αλλα χτυπημα η κατι που οντως μπορει να εγινε απο θηκη Edit: Οπως και να εχει, αν ειναι προβλημα της συσκευης, θα εχεις κανονικα αντικατασταση, οπως αντικαθιστουν κι αυτα που γινονται ροζ. Επισης πιστευω οτι τωρα θα εχεις αλλη παρτιδα σε σχεση με τις πρωτες, που συνηθως αυτες βγαζουν προβλημα Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από Dimitrisger 1
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 λεπτά πριν, darkman είπε Παιδια εχω θεμα πριν λιγο με πηρε ενας φιλος και με ρωτησε αν πηρα το τηλέφωνο και του λεω σημερα και μου λεει προσεξε γιατι στο δικο μου εχω θεμα και περιμενω την apple να μου πει τι θα κανω , του λεω τι εγινε σου εγινε ροζ και μου απαντησε οτι του ξεβαψε , λεω ασε ρε την πλακα και μου εστειλε φωτο . του επαν οτι αυτα που το serial ξεκιναει απο CP εχουν θεμα . o Φιλος ειχε και apple θηκη και του ειπαν οτι θα το εξετασουν το θεμα γιατι λεει αν ειχε αλλη μπορει να το εκανε και η θηκη . Τι κανουμε τωρα που το απογευμα παρέλαμβανω....... Τίποτα άστο φίλε μην το παίρνεις πες να πάω να παραλάβω εγώ 😂, τώρα το παίρνεις τι να κάνεις κ βλέπεις τι θα γίνει αν όντως το έχεις μετανιώσει δωστο σε κάποιο παιδί εδώ μέσα 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Super Moderators Δημοσ. πριν από 9 ώρες 4 λεπτά πριν, darkman είπε Παιδια εχω θεμα πριν λιγο με πηρε ενας φιλος και με ρωτησε αν πηρα το τηλέφωνο και του λεω σημερα και μου λεει προσεξε γιατι στο δικο μου εχω θεμα και περιμενω την apple να μου πει τι θα κανω , του λεω τι εγινε σου εγινε ροζ και μου απαντησε οτι του ξεβαψε , λεω ασε ρε την πλακα και μου εστειλε φωτο . του επαν οτι αυτα που το serial ξεκιναει απο CP εχουν θεμα . o Φιλος ειχε και apple θηκη και του ειπαν οτι θα το εξετασουν το θεμα γιατι λεει αν ειχε αλλη μπορει να το εκανε και η θηκη . Τι κανουμε τωρα που το απογευμα παρέλαμβανω....... Ακύρωσε την παραγγελία και άσε μπας και το πάρει κάνας άλλος! 😛 Δεν ξέβαψε, την κοπάνησε κάπου και έκανε σημάδι. Αυτά με το serial ακούγονται παπάτζες. 3 3
newtron Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 3 λεπτά πριν, darkman είπε Παιδια εχω θεμα πριν λιγο με πηρε ενας φιλος και με ρωτησε αν πηρα το τηλέφωνο και του λεω σημερα και μου λεει προσεξε γιατι στο δικο μου εχω θεμα και περιμενω την apple να μου πει τι θα κανω , του λεω τι εγινε σου εγινε ροζ και μου απαντησε οτι του ξεβαψε , λεω ασε ρε την πλακα και μου εστειλε φωτο . του επαν οτι αυτα που το serial ξεκιναει απο CP εχουν θεμα . o Φιλος ειχε και apple θηκη και του ειπαν οτι θα το εξετασουν το θεμα γιατι λεει αν ειχε αλλη μπορει να το εκανε και η θηκη . Τι κανουμε τωρα που το απογευμα παρέλαμβανω....... Είναι ο λόγος που επέλεξα εν τέλει να μείνω με το μπλε που πήρα και να μην το ανταλλάξω.
darkman Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 3 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε το σημαδακι στην γωνια ειναι το σημειο οπου ξεβαψε? Η αληθεια ειναι οτι δεν φαινεται για ξεβαψιμο αλλα χτυπημα η κατι που οντως μπορει να εγινε απο θηκη Απο εκει λεει του ξεκινισε απο το σημαδι 2 λεπτά πριν, newtron είπε Είναι ο λόγος που επέλεξα εν τέλει να μείνω με το μπλε που πήρα και να μην το ανταλλάξω. και το μπλε λεει τα ιδια εχει θεμα μονο το silver δεν εχει
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Super Moderators Δημοσ. πριν από 8 ώρες 5 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε το σημαδακι στην γωνια ειναι το σημειο οπου ξεβαψε? Η αληθεια ειναι οτι δεν φαινεται για ξεβαψιμο αλλα χτυπημα η κατι που οντως μπορει να εγινε απο θηκη Edit: Οπως και να εχει, αν ειναι προβλημα της συσκευης, θα εχεις κανονικα αντικατασταση, οπως αντικαθιστουν κι αυτα που γινονται ροζ. Επισης πιστευω οτι τωρα θα εχεις αλλη παρτιδα σε σχεση με τις πρωτες, που συνηθως αυτες βγαζουν προβλημα Είδες πολλά που έγιναν ροζ???
darkman Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Ακύρωσε την παραγγελία και άσε μπας και το πάρει κάνας άλλος! 😛 Δεν ξέβαψε, την κοπάνησε κάπου και έκανε σημάδι. Αυτά με το serial ακούγονται παπάτζες. To ξερω το παιδι δεν παιζει κατι τετοιο ειναι apple fun χρονια τωρα αλλα και να το χτυπησε εκει γιατι ολο τα αλλο ξεβαψε ?
newtron Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 λεπτό πριν, darkman είπε Απο εκει λεει του ξεκινισε απο το σημαδι και το μπλε λεει τα ιδια εχει θεμα μονο το silver δεν εχει Το πορτοκαλί έχει τα περισσότερα μαζί με τον αποχρωματισμό. Στο πλε απλά φαίνονται τα χτυπήματα.
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μόλις τώρα, darkman είπε Απο εκει λεει του ξεκινισε απο το σημαδι Εγω δεν θα ανησυχουσα στη θεση σου, οπως ειπα, η apple εχει σιγουρα καθε εβδομαδα ( για να μη πω και λιγοτερο) νεα παρτιδα απο το εργοστασιο, οπως και τα ροζ iphone ειναι απο μια παρτιδα. Αν ειναι προβλημα της συσκευης θα εχεις σιγουρα αντικατασταση, βεβαια αυτο ειναι λιγο δυσκολο να το αποδειξει ο φιλος σου γιατι φαινεται σαν χτυπημα ( εκτος κι αν δεν φαινεται καλα στη φωτο) γιατι καλως η κακως το αλουμινιο φετος ειναι αρκετα ευθραστο
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Super Moderators Δημοσ. πριν από 8 ώρες 2 λεπτά πριν, darkman είπε Απο εκει λεει του ξεκινισε απο το σημαδι και το μπλε λεει τα ιδια εχει θεμα μονο το silver δεν εχει Στον ίδιο βαθμό αποκτούν όλα σημάδια αν τα κοπανήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα