James. Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μόλις τώρα, Aeroporos12 είπε 17 pro max 256 blue Μπες γερμανο κ παραγγειλε το. Τι λεμε τοση ωρα;
Giorikas138 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 32 λεπτά πριν, Giannis_nteko είπε Από πότε είχες την παραγγελία και πιο μοντέλο ; 17 Pm 512 orange απο 12/9 kotso 10128*****
NickPatou Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Πηρα ενα τηλ σε ενα Γερμανο στη γειτονια, δεν βλεπουν καποια διαθεσιμοτητα μου ειπαν και οτι μαλλον ειναι συστημικο λαθος εαν εμφανιζει διαθεσιμα στο site. Στο site βεβαια απεξω το εμφανιζει ως "μη διαθεσιμο" και εαν πατησεις στο προιον λεει "διαθεσιμο". Τι να πω. Επισης μου ειπαν οτι απο αρχες Νοεμβρη γενικα θα εχουν στοκ στα ραφια Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από NickPatou
James. Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 λεπτό πριν, NickPatou είπε Πηρα ενα τηλ σε ενα Γερμανο στη γειτονια, δεν βλεπουν καποια διαθεσιμοτητα μου ειπαν και οτι μαλλον ειναι συστημικο λαθος εαν εμφανιζει διαθεσιμα στο site. Στο site βεβαια απεξω το εμφανιζει ως "μη διαθεσιμο" και εαν πατησεις στο προιον λεει "διαθεσιμο". Τι να πω. Επισης μου ειπαν οτι απο αρχες Νοεμβρη γενικα θα εχουν στοκ στα ραφια Eμενα παντως ακομα διαθεσιμα τα γραφει ολα.
farcry33 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μόλις τώρα, James. είπε Eμενα παντως ακομα διαθεσιμα τα γραφει ολα. Σαν λάθος μου φαίνεται επίσης δεν έχει επιλογή αντικαταβολή άρα δεν την πατάω.
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Εμένα το έγραφε διαθέσιμο μόλις έμπαινες μέσα ενώ έξω έλεγε μη διαθέσιμο έκανα παραγγελία για να δούμε , παράδοση 24/10 έλεγε Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Mexicanos97
farcry33 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 22 λεπτά πριν, darkman είπε πριν απο λιγο μου εστειλε και αλλη φωτο πριν πεσετε να με φατε να πω οτι ειμαι σε προχωριμενη ηλικια και πρεπει να μου φερθειτε με ευγενια ξεβαμα ελεγε αυτος το ξεφλουδισμα και εγω καταλαβα αλλο , να και η αλλη φωτο που εστειλε εκανα google search δεν υπαρχει στο ιντερνετ . ηρεμαααα λεωωωωω Αυτό μπορεί να γίνει και μέσα σε θήκη ειδικά με την clear της apple που είναι ένα απόλυτο σκουπίδι 😂
NickPatou Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μόλις τώρα, James. είπε Eμενα παντως ακομα διαθεσιμα τα γραφει ολα. Εαν πατησεις κλικ να μπεις στο καθε προιον ναι, απεξω τα λεει "μη διαθεσιμα". Επισης εαν τα λεει διαθεσιμα ολα, τοτε κατα 99% ειναι συστημικο λαθος, εαν ελεγε ενα χρωμα πχ ισως να επαιζε. Μακαρι να βγω λαθος και να παρετε οσοι παραγγειλατε, αληθεια σας το ευχομαι γιατι πολυ ταλαιπωρια εχουμε φαει
Billxx Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 28 λεπτά πριν, James. είπε Επισης το botακι που εφτιαξε ο φιλος στο Telegram δεν εμφανισε κατι, ουτε εχει εμφανισει ακομα για τη διαθεσιμοτητα που υπαρχει εδω κ μιση ωρα στη συγκεκριμενη αλυσιδα. To bot του φίλου ειδοποιεί σε περίπτωση άμεσης διαθεσιμότητας σε κατάστημα. Πέτυχες κάποιο στο Γερμανό με τέτοια διαθεσιμότητα;
James. Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, NickPatou είπε Εαν πατησεις κλικ να μπεις στο καθε προιον ναι, απεξω τα λεει "μη διαθεσιμα". Επισης εαν τα λεει διαθεσιμα ολα, τοτε κατα 99% ειναι συστημικο λαθος, εαν ελεγε ενα χρωμα πχ ισως να επαιζε. Μακαρι να βγω λαθος και να παρετε οσοι παραγγειλατε, αληθεια σας το ευχομαι γιατι πολυ ταλαιπωρια εχουμε φαει Με βαζεις σε σκεψεις. Μυριζομαι φαγαμε ταπα. Θα δειξει τις επομενες ημερες. Παντως και απ´εξω διαθεσιμα τα γραφει εμενα. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από James.
NickPatou Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Επισης να πω οτι απο προπαραγγελιες ιδεα δεν εχω, η πρωτη που ριχνω ειναι και η τελευταια, αλλα αν καταλαβα κατι απο αυτα που διαβαζω εδω (εκτος του οτι η σειρα προτεραιοτητας ειναι η μεγαλυτερη παπατζα) ειναι οτι το μεγαλυτερο ποσοστο του κοσμου πηγε και εριξε παραγγελιες σε καταστηματα τυπου Κωτσοβολος, istorm, public, πλαισιο, skroutz με αποτελεσμα να εχουν φρακαρει απο παραγγελιες αυτοι και να εχουν χασει τη μπαλα και οσοι πηγαν και πατησαν παραγγελια απο Γερμανους κλπ παιζει να εχουν ηδη εξυπηρετηθει και να διαβαζουν εμας και να γελανε. Μόλις τώρα, James. είπε Με βαζεις σε σκεψεις. Μυριζομαι φαγαμε ταπα. Θα δειξει τις επομενες ημερες. Κοιτα, εαν ειχες την επιλογη να κανεις παραγγελια χωρις να πληρωσεις, οκει, δεν εχανες κατι. Αλλα ο Γερμανος δεν εχει τετοια επιλογη, οποτε το να ριξεις το χιλιαρικο plus χωρις να τα επιβεβαιωσεις (εστω τηλεφωνικα εαν δεν μπορουσες να πεταχτεις καπου δια ζωσης) το θεωρω λιγο επιπολαιο. Σου ξαναλεω, μακαρι να υπαρχει και να το παρεις, οχι αυριο, σε μια ωρα 1
NoMans Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 2 τεμ. PM 256 (Orange και Blue) τα προχώρησε στο Γερμανό μετά από επιμονή (κολλούσε η σελίδα) και μάλιστα μέσω εφαρμογής με τιμολόγιο και πληρωμή στο κατάστημα. Ήρθε και email και sms, ότι θα παραλάβω έως και 24/10! Επειδή πολλά έχουμε δει εδώ μέσα, κρατάω μικρό καλάθι. Αν γίνει, θα φάει πανηγυρικό άκυρο ο Κώτσος (το ξέρω ότι δεν έχει ανάγκη τα δικά μου τα λεφτά αλλά δεν πειράζει, είναι για το γαμώτο και την κοροϊδία τους ότι θα παραλαμβάναμε πρώτοι..) Θα ενημερώσω για νεώτερα. Υ.Γ. Αν δεν είναι «συστημικό λάθος», έχει παίξει τρελή μπαλάρα ο Γερμανός. Ακόμα διαθέσιμα PM 256 σε όλα τα χρώματα! (17.43) Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από NoMans
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Εμένα πάντως παιδιά την πήρε κανονικά την παραγγελία με αντικαταβολή , τώρα για μέιλ δν έχει έρθει ακόμα κάτι
cbol Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες εγώ παραγγελιά από πλαίσιο 17 pro 512 silver απο 24/9 και ακομα περιμενω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα