NickPatou Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 λεπτό πριν, Mexicanos97 είπε Οσο πιο γρήγορα καταλάβουμε ότι αν δεν είχαμε βάλει ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ θα είχαμε πολλές περισσότερες πιθανότητες να είχαμε συσκευή τώρα στα χέρια μας τόσο το καλύτερο για μας , για να πράξουμε πιο σωστά του χρόνου Το πληρωμενες δεν ξερω εαν ειναι λαθος. Λαθος για εμενα ειναι το να δινεις τη δυνατοτητα (σε τετοια συσκευη ενω ξερεις οτι καθε χρονο υπαρχουν καθυστερησεις) να ριχνει ο κοσμος παραγγελιες χωρις να πληρωνει τιποτα, με αποτελεσμα ολοι να εριξαν παραγγελιες σε ολα τα καταστηματα με τη λογικη "οπου ερθει πρωτο". Επισης συμφωνω με ενα παλικαρι χθες που εγραψε οτι λαθος ηταν που καναμε γενικα προπαραγγελιες γιατι αν δεν ειχαμε κανει θα ειχαν "θορυβηθει" τα καταστηματα, θα ειχαν στοκαρει πραγμα και θα παιρναμε σχεδον ολοι οσοι πραγματικα θελαμε απο τις πρωτες μερες.
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, NickPatou είπε Το πληρωμενες δεν ξερω εαν ειναι λαθος. Λαθος για εμενα ειναι το να δινεις τη δυνατοτητα (σε τετοια συσκευη ενω ξερεις οτι καθε χρονο υπαρχουν καθυστερησεις) να ριχνει ο κοσμος παραγγελιες χωρις να πληρωνει τιποτα, με αποτελεσμα ολοι να εριξαν παραγγελιες σε ολα τα καταστηματα με τη λογικη "οπου ερθει πρωτο". Επισης συμφωνω με ενα παλικαρι χθες που εγραψε οτι λαθος ηταν που καναμε γενικα προπαραγγελιες γιατι αν δεν ειχαμε κανει θα ειχαν "θορυβηθει" τα καταστηματα, θα ειχαν στοκαρει πραγμα και θα παιρναμε σχεδον ολοι οσοι πραγματικα θελαμε απο τις πρωτες μερες. Λάθος είναι οι πληρωμένες προπαραγγελίες εννοείται όταν επικρατεί τέτοιο χάος άλλοι πληρώνουν άλλοι όχι λίστα αναμονής πουθενά κανένας , η δν θα πρέπει να κάνουμε προπαραγγελίες πληρωμένες και απλά να ρίχνουμε παντού κ ότι γίνει χωρίς να πληρώνουμε ή να γίνονται μόνο προ πληρωμένες με πρόσβαση σε αυτή την πολυπόθητη λίστα αναμονής και σειράς προτεραιότητας , γιατί και μόνο προπληρωμένες να είναι πάλι θα υπάρχουν κάποιοι που θα χώνονται μέσω γνωστών κλπ κλπ , οπότε θα πρέπει να υπάρχει πρόσβαση στην λίστα με αριθμό να ξέρεις τι σου γίνεται με αυτό που έχεις ήδη πληρώσει Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Mexicanos97
JoannaB1979 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Ξέρει κάποιος να μου τι σημαίνει η αλλαγή στην εξέλιξη παραγγελίας; μέχρι το πρωί έβλεπα αυτο:
NickPatou Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 6 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Λάθος είναι οι πληρωμένες προπαραγγελίες εννοείται όταν επικρατεί τέτοιο χάος άλλοι πληρώνουν άλλοι όχι λίστα αναμονής πουθενά κανένας , η δν θα πρέπει να κάνουμε προπαραγγελίες πληρωμένες και απλά να ρίχνουμε παντού κ ότι γίνει χωρίς να πληρώνουμε ή να γίνονται μόνο προ πληρωμένες με πρόσβαση σε αυτή την πολυπόθητη λίστα αναμονής και σειράς προτεραιότητας , γιατί και μόνο προπληρωμένες να είναι πάλι θα υπάρχουν κάποιοι που θα χώνονται μέσω γνωστών κλπ κλπ , οπότε θα πρέπει να υπάρχει πρόσβαση στην λίστα με αριθμό να ξέρεις τι σου γίνεται με αυτό που έχεις ήδη πληρώσει Καλα, στην Ελλαδα το "μεσω γνωστων" ειναι το Α και το Ω. Αν εχεις γνωστο, οχι αηφονι, επιδοτηση απο οπεκεπε παιρνεις εχοντας δηλωσει καμηλες να βοσκανε στον Ολυμπο. Αλλου παπα ευαγγελιο αυτο. Προσωπικα εγω, πρωτη προπαραγγελια που εριξα στη ζωη μου για κινητο και τελευταια. Οταν θελησω να παρω καποιο μελλοντικο αηφον, θα δω ποτε κανει release, 19/09; , οκει, θα ξεκινησω απο 25/09 και θα παω καθε μερα στα καταστηματα που ειναι στη γειτονια και στανταρ σε 2-3-4 μερες θα εχω παρει συσκευη.
JoannaB1979 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, JoannaB1979 είπε Ξέρει κάποιος να μου τι σημαίνει η αλλαγή στην εξέλιξη παραγγελίας; μέχρι το πρωί έβλεπα αυτο: Και τώρα αυτο:
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 λεπτά πριν, JoannaB1979 είπε Ξέρει κάποιος να μου τι σημαίνει η αλλαγή στην εξέλιξη παραγγελίας; μέχρι το πρωί έβλεπα αυτο: Τίποτα αδερφούλη όταν έχουν την συσκευή σου θα ειδοποιηθείς μην αγχώνεσαι υπάρχει σειρά προτεραιότητας 😂😂😂😂 1
JoannaB1979 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μόλις τώρα, Mexicanos97 είπε Τίποτα αδερφούλη όταν έχουν την συσκευή σου θα ειδοποιηθείς μην αγχώνεσαι υπάρχει σειρά προτεραιότητας 😂😂😂😂 Η απάντηση απο τον Κωτσοβολο τι αλλάζει απο το "σε προετοιμασία" σε "καταχωρήθηκε" ήταν οτι επειδή ει ένας μήνας απο την παραγγελία αλλάζει μόνο του το σύστημα
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, JoannaB1979 είπε Η απάντηση απο τον Κωτσοβολο τι αλλάζει απο το "σε προετοιμασία" σε "καταχωρήθηκε" ήταν οτι επειδή ει ένας μήνας απο την παραγγελία αλλάζει μόνο του το σύστημα Είναι επειδή έχουν χάσει τα αβγά και τα πασχάλια και δν ξέρουν τι τους γίνεται κοροϊδεύονται έτσι να φαίνεται ότι κάτι κάνουν , εμένα προσωπικά μου χουν βγάλει την Παναγία σκέφτομαι να πάρω 512 να τελειώνω με αυτόν τον καρκίνο χωρίς να χρειάζομαι τα έξτρα gigabyte Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Mexicanos97
NickPatou Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 7 λεπτά πριν, JoannaB1979 είπε Η απάντηση απο τον Κωτσοβολο τι αλλάζει απο το "σε προετοιμασία" σε "καταχωρήθηκε" ήταν οτι επειδή ει ένας μήνας απο την παραγγελία αλλάζει μόνο του το σύστημα Στον δευτερο μηνα θα αρχισει να λεει αγκου. Γενικα μην πιστευεις τιποτα απο οτι σου λενε στο τσατ ή στο τηλεφωνο, δεν εχουν ιδεα πραγματικα, καλημερα αν σου πουν κοιτα καλου και κακου εξω να δεις αν οντως ειναι μερα 2
SGEORGI Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ρε ομαδα καλησπερα! Σχετικα με τα ΑΠΛΑ μοντελα , τι συμβαινει με διαθεσιμοτητες, εχω παραγγειλει απο ΠΛΑΙΣΙΟ και κανουν τους Κινεζους υπαρχει οντως προβλημα με το ΑΠΛΟ μοντελο? Βλεπω σχεδον μονιμα διαθεσιμο στο κωτσοβολο να κανω ακυρωση της παραγγελιας απο πλαισιοφ για επιστροφη χρημάτων η θα φαω και απο Κωτσοβολο πορτα μετα?
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 λεπτά πριν, SGEORGI είπε Ρε ομαδα καλησπερα! Σχετικα με τα ΑΠΛΑ μοντελα , τι συμβαινει με διαθεσιμοτητες, εχω παραγγειλει απο ΠΛΑΙΣΙΟ και κανουν τους Κινεζους υπαρχει οντως προβλημα με το ΑΠΛΟ μοντελο? Βλεπω σχεδον μονιμα διαθεσιμο στο κωτσοβολο να κανω ακυρωση της παραγγελιας απο πλαισιοφ για επιστροφη χρημάτων η θα φαω και απο Κωτσοβολο πορτα μετα? Εχεις αργήσει κιόλας , ακύρωσε το και μπες χτύπα το τώρα από Γερμανό
ikaloger Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Παιδιά εγώ έκανα σήμερα προπαραγγελία το 18 pro max, γιατί σκέφτηκα αν παραγγείλω το 17 pro max σήμερα, μέχρι να το πάρω θα έχει βγει το 18 1
farcry33 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 17 λεπτά πριν, ikaloger είπε Παιδιά εγώ έκανα σήμερα προπαραγγελία το 18 pro max, γιατί σκέφτηκα αν παραγγείλω το 17 pro max σήμερα, μέχρι να το πάρω θα έχει βγει το 18 Από iStorm πάρε για να μην αργήσει 😂 2
Aeroporos12 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Από istorm κανένα νέο σήμερα με παραγγελίες pro max?
farcry33 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 8 λεπτά πριν, Aeroporos12 είπε Από istorm κανένα νέο σήμερα με παραγγελίες pro max? Μόνο αν μασήσεις φύλλα δάφνης μαθαίνεις νέα από αυτούς 🍃 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα