Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, katerinapapag είπε

Ναι το γνωρίζω έκανα παραγγελία εκείνη την ώρα. Άρα να ελπίζω ότι θα μου έρθει τις επόμενες μέρες; 

Με πηραν πρωι πρωι τηλεφωνο να μου πουν πως δεν υπαρχουν διαθεσιμα τελικα και πως ηταν συστημικο λαθος που εδειξε διαθεσιμα τα εκθεσιακα 🤣

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε

Το θέμα ειναι να μην κάνουμε το ίδιο λάθος πάλι του χρόνου αν έχουν πάλι το ίδιο σύστημα γαμ***ε τους προπαραγγελίες ΠΑΝΤΟΥ ααααλλα χωρίς προπληρωμή 

Προσωπικα ηταν η πρωτη και τελευταια φορα που εκανα προπαραγγελια , τελος !! Εφοσον δεν αγοραζω με δοσεις , οπου βρω διαθεσιμο θα χτυπησω !

• Like 1
Δημοσ.

Και μενα ήρθε μήνυμα για παραλαβή από γερμανο Γλυφάδα για pm 256 silver με αντικαταβολή και απόδειξη (όχι τιμολόγιο) . Όποιος το θέλει του το παραχωρώ δεν θα παραλάβω. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, petroschelsea είπε

Και μενα ήρθε μήνυμα για παραλαβή από γερμανο Γλυφάδα για pm 256 silver με αντικαταβολή και απόδειξη (όχι τιμολόγιο) . Όποιος το θέλει του το παραχωρώ δεν θα παραλάβω. 

Τι κρίμα ρε φίλε... κι εγώ το silver ήθελα αλλά δεν το πρόλαβα διαθέσιμο, κι έτσι αναγκάστηκα και παρήγγειλα το μπλε. Εγώ όμως με τιμολόγιο, οπότε δεν μου κάνει το δικό σου με απόδειξη... Κι εγώ Γλυφάδα παραλαμβάνω (Ανω)... λες να τους πω να μου δώσουν το δικό σου; :) (αν και έχει 3 καταστήματα στην περιοχή τουλάχιστον, οπότε μπορεί να μην μιλάμε για το ίδιο)

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, spyridy είπε

Η προχθεσινή μου παραγγελία στο Γερμανό, είναι στο κατάστημα ήδη και με περιμένει! :) 

Και μένα το ίδιο. Κώτσος ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Δημοσ.

Εγω βλεπω οτι κραζουμε τα καταστηματα αλλα το μεγαλυτερο προβλημα ειμαστε εμεις...Η τουλαχιστον οσοι πατε και βαρατε 5 διαφορετικες παραγγελιες στο καθε καταστημα....Βγαινουν ολη μερα διαθεσιμα κινητα και στον γερμανο και στον κωτσοβολο και στο παμπλικ λογω αυτου που κανατε....

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dimitrisger είπε

Εγω βλεπω οτι κραζουμε τα καταστηματα αλλα το μεγαλυτερο προβλημα ειμαστε εμεις...Η τουλαχιστον οσοι πατε και βαρατε 5 διαφορετικες παραγγελιες στο καθε καταστημα....Βγαινουν ολη μερα διαθεσιμα κινητα και στον γερμανο και στον κωτσοβολο και στο παμπλικ λογω αυτου που κανατε....

Εγώ έβαλα μια και μόνο προπαραγγελια προ πληρωμένη , ο κόσμος εφόσον του δίνουν το δικαίωμα πολύ καλά κάνει φιλε και εγώ το ίδιο θα έκανα και θα το κάνω του χρόνου αν συνεχίσουν έτσι , εφόσον έχουν τα συστήματα τους μπουρδελο καλά κάνει ο κόσμος , τι πάει να πει δηλαδή δεν γνωρίζουμε πότε και αν θα παραλάβουμε και όταν παραλάβουμε θα σας ενημερώσουμε σε παραγγελία 1.5 μήνα κοντά πληρωμένη σοβαρά; Τα καταστήματα πρέπει να φτιάξουν τα συστήματα τους!!!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε

Εγώ έβαλα μια και μόνο προπαραγγελια προ πληρωμένη , ο κόσμος εφόσον του δίνουν το δικαίωμα πολύ καλά κάνει φιλε και εγώ το ίδιο θα έκανα και θα το κάνω του χρόνου αν συνεχίσουν έτσι , εφόσον έχουν τα συστήματα τους μπουρδελο καλά κάνει ο κόσμος , τι πάει να πει δηλαδή δεν γνωρίζουμε πότε και αν θα παραλάβουμε και όταν παραλάβουμε θα σας ενημερώσουμε σε παραγγελία 1.5 μήνα κοντά πληρωμένη σοβαρά; Τα καταστήματα πρέπει να φτιάξουν τα συστήματα τους!!!!

Ενταξει αλλα οσοι το κανουν αυτο μετα να μη γκρινιαζουν για την σειρα προταιρεοτητας. Δεν αντιλεγω, φταινε τα συστηματα τους, αλλα το γνωριζουμε οτι ειναι ετσι, και πατε και κανετε μετα την κατασταση ακομα χειροτερη με τις πολλαπλες παραγγλιες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε

Αν το λες για μένα, έκανα την παραγγελία στον Γερμανό ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ και κοροϊδίας από τη μεριά του Κώτσου, στο τηλ δεν ήξεραν τι τους γίνεται και το είχα προπληρώσει από 12/9 15.01 (Pro Max Blue 256). 

Απλά το διευκρινίζω αλλά γενικά έχεις δίκιο ότι πολλοί απλά "πυροβολούσαν" παντού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε

Ενταξει αλλα οσοι το κανουν αυτο μετα να μη γκρινιαζουν για την σειρα προταιρεοτητας. Δεν αντιλεγω, φταινε τα συστηματα τους, αλλα το γνωριζουμε οτι ειναι ετσι, και πατε και κανετε μετα την κατασταση ακομα χειροτερη με τις πολλαπλες παραγγλιες

Το πρόβλημα υπάρχει με όσους έχουμε πληρώσει , αρχικά όσοι πλήρωσαν θα έπρεπε να έχουν προτεραιότητα απο αυτούς που απλά ρίχνουν παραγγελίες αλλά αν ξεκινήσουμε τώρα με το τι θα έπρεπε κανονικά δεν θα τελειώσουμε την κουβέντα ούτε αύριο , το έκανα προ παραγγελία και το προ πλήρωσα για να το έχω την πρώτη μέρα όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε που λέει και ο αυγολέμονος, δεν μπορείς να εξυπηρετήσεις τότε κλειστές τις γαμημενες τις προπαραγγελίες τι τις έχεις ανοιχτές για να μην ξέρεις πότε θα πάρει συσκευή ο άλλος που στην έχει πληρώσει κ έχει περάσει 1.5 μήνας , μπουρδελα 

Επεξ/σία από Mexicanos97
  • Like 1
Δημοσ.

Οχι, δεν κανω σε κανεναν επιθεση προσωπικα, το εχουν κανει πανω απο 50 ατομα εδω περα. Απλα παρατηρω πως αυτο ειναι ενα προβλημα, βλεπουμε πως ακυρωνονται παραγγελιες συνεχως, αλλοι παιρνουν χρωματα που δεν θελουν, προ η προ μαξ ενω θελουν το αλλο αντιστοιχα κλπ. Πιστευω αν δεν το καναμε αυτο, δεν θα ηταν τοσο μπουρδ... η κατασταση με τις παραγγελιες, ακομα κι αν τα μαγαζια εχουν τοσο κακη διαχειριση των παραγγελιων

2 λεπτά πριν, NoMans είπε

Αν το λες για μένα, έκανα την παραγγελία στον Γερμανό ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ και κοροϊδίας από τη μεριά του Κώτσου, στο τηλ δεν ήξεραν τι τους γίνεται και το είχα προπληρώσει από 12/9 15.01 (Pro Max Blue 256). 

Απλά το διευκρινίζω αλλά γενικά έχεις δίκιο ότι πολλοί απλά "πυροβολούσαν" παντού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, NoMans είπε

"Πυροβολούσαν" παντού, γιατί δεν ήξεραν ποτέ θα το φερει το κάθε κατάστημα. Οποίο κατάστημα το φέρει πρώτο, θα το πάρουν. Το θέμα θα ήταν οι ακυρώσεις να πήγαιναν στην επόμενη παραγγελια, εκεί είναι το μυστικό και η λύση σαυτον τον γόρδιο δεσμό, και όχι διαθέσιμη η συσκευή για όποιον περνάει απέξω, έχει κολλητό, φίλο, γνωστό, συγγενή. Άρα το εφοδιαστικό τους σύστημα έχει θέμα και όχι οι πελατες που σε μια ελεύθερη αγορά βάζουν όπου βρουν παραγγελια και οποίος την ικανοποιήσει πρώτος. 

Όσο λοιπόν δεν αλλάζει το εφοδιαστικό τους σύστημα και διαχειρίζονται τα προϊόντα τους έτσι, θα υπάρχει αυτό το μπ.....ο. Γιατί στο εξωτερικό δεν συμβαίνει αυτό ? Γιατί εχοιυν σύστημα και όλοι πάνε με τη σειρά τους !!!!

Επεξ/σία από ktsak
Δημοσ.

Του χρόνου αρχικά δεν πρόκειται να βάλω πληρωμένη παραγγελία , αααλλα θα μπω και θα πετάξω 200 παραγγελίες σε όλα τα καταστήματα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας έτσι για το σπάσιμο κ μόνο 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...