Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Giannis_nteko είπε

Εγώ σήμερα που μίλησα με Κωτσόβολο βρήκα ένα καλό παλικαράκι φάνηκε ότι ήθελε να βοηθήσει και μου είπε πως 25 το πολύ τέλος του μήνα θα το έχω 

Ξεκαθαρα επειδη εχω παρει και εγω 3-4 φορες ..... η αληθεια ειναι οτι δεν ξερουν ποτε και δεν μπορουν να ξερουν τα CallCenter Boys - Girls  του κωτσο ...... παντως χθες που μιλησα με ενα παλικαρακι μου ζητησε συγνωμη επειδη του ειπα οτι εχω δει να εξηπηρετειτε παραγγελια με αριθμο μετα απο εμενα .... ( 10/9 19:50 ) και πραγματικα μου ζητησε 3 φορες συγνωμη για τα πραγματα που κανουν καποιοι συναδελφοι του αλλα και καταστηματαρχες ! λεγοντας ψέματα πρωτον και για το οτι φτιάχνουν καποιους δικους τους ! .... δυστηχως μου ειπε το συστημα του κωτσο με της προπαραγγελιες ειναι για κλαματα .... 

ετσι απο περιέργια ..... ποσοι εχουμε παραγγειλει          PM 256 ORANGE   απο κωτσο 10/9 19¨50 ??

Επεξ/σία από iioannou1988
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά από Γερμανό έχει αγοράσει κάποιος 17 pro max με τιμολόγιο και να πληρώσει με μετρητά όλο το ποσό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε σήμερα μήνυμα από istorm για παραλαβή pm 256 blue παραγγελία #3000199χχ

Επεξ/σία από dalton13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dalton13 είπε

Μου ήρθε σήμερα μήνυμα από istorm για παραλαβή pm 256 black παραγγελία #3000199χχ

Black 😂 ωραίος άξιζε η αναμονή !

• Haha 1
Δημοσ.

Πάντως για το πόσες παραγγελίες έγιναν από Γερμανό plus ότι την πέμπτη περιμέναμε αφίξεις άρα και κάποια κίνηση, δεν βλέπω και τίποτα ιδιαίτερο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Galaktopita είπε

Γεια σας παιδιά

Έκανα παραγγελία online μέσω istorm στις 16/10. Έλαβα αυτό το μήνυμα σήμερα γύρω στις 5 μ.μ.

Screenshot_20251023-222929.png

Με το καλό να το πάρεις φίλε! Κατά τα άλλα τραγικό 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Galaktopita είπε

Γεια σας παιδιά

Έκανα παραγγελία online μέσω istorm στις 16/10. Έλαβα αυτό το μήνυμα σήμερα γύρω στις 5 μ.μ.

Screenshot_20251023-222929.png

Τι μοντέλο, χρώμα και χωρητικότητα; 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Aeroporos12 είπε

Εντάξει blue εννοούσε 😅

Ναι ρε για πλάκα το είπα σαν black είναι σε κάποιους φωτισμούς 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mexicanos97 είπε

Εμείς εδώ μέσα πιο γρήγορα θα μοιράσουμε συσκευές μεταξύ μας , τους σιχάθηκε η ψυχή μου 

IMG_5438.jpeg

Άκυρο από αυτούς ή την ακύρωσες εσύ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Galaktopita είπε

PM 256 Orange

Μάλιστα, με πέρασαν για 300+ νούμερα και μετράμε…Πάμε γερά iStorm 

Edit: 1600+ νούμερα, δεν το είδα καλά. 179ΧΧείμαι εγώ 

Επεξ/σία από Dimitrisger
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε

Μάλιστα, με πέρασαν για 300+ νούμερα και μετράμε…Πάμε γερά iStorm 

χαχα, μονο 300+ ? Εγώ έχω 256 ΡΜ Orange 15/09 παραγγελιά #300023xxxx !!!!! Αρα μιλαμε για 1000+ 😮😲  Εκτος αν ειναι fake μήνυμα. Γιατί στα αγγλικά ?

Όταν λέω ΓΤΠ ...... 

Επεξ/σία από ktsak

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...