nikzirk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, farcry33 είπε Εντωμεταξύ έγραψα ότι μου ήρθε το μπλε pro max 256 έπρεπε να το πάρει κάποιος αν το ήθελε. υπαρχει ακομα?
kostasmath23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 17 pro ασημι 512gb στο you gr αυτη τη στιγμη αμεσα διαθεσιμο
PanozX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, June είπε ειναι αρτα συνεχεια καποιος με botακι το παιρνει και το ακυρωνει εχει βγει απο το πρωι ποσες φορες... περιμενουμε που περιμενουμε εχουμε και τα botakia 2
panosk111178 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, freestyoler93 είπε Αν κάποιον τον ενδιαφέρει το προ εχει στο you διαθέσιμο μπλε και ασημένιο 256gb Πάνε αυτά εξαφανιστικαν εν ριπή οφθαλμού 😄😄😄 1
kostasmath23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, PanozX είπε ειναι αρτα συνεχεια καποιος με botακι το παιρνει και το ακυρωνει εχει βγει απο το πρωι ποσες φορες... περιμενουμε που περιμενουμε εχουμε και τα botakia ρε παιδες και μια αλλη φορα τη day1 μου εβγαλε ετσι ενα διαθεσιμο πατησα αμεσα εκανα αγορα αλλα οταν τους πηρα τηλ στον κωτσο μου ειπαν οτι δεν ισχυει η αμεση διαθεσιμοτητα, υπαρχει σειρα. και παροτι ελεγε αμεσα διαθεσιμο οταν το αγορασα αυτοι στο συστημα εβλεπαν παραδοση του αγιου ανουφριου. αρα τελικα τι παιζει;
a40ntistos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε ρε παιδες και μια αλλη φορα τη day1 μου εβγαλε ετσι ενα διαθεσιμο πατησα αμεσα εκανα αγορα αλλα οταν τους πηρα τηλ στον κωτσο μου ειπαν οτι δεν ισχυει η αμεση διαθεσιμοτητα, υπαρχει σειρα. και παροτι ελεγε αμεσα διαθεσιμο οταν το αγορασα αυτοι στο συστημα εβλεπαν παραδοση του αγιου ανουφριου. αρα τελικα τι παιζει; Δεν ξέρουν τι λένε.. εμένα εχθές που μου το έβγαλε το πήρα κανονικά.. και άλλος γνωστός την Παρασκευή το ίδιο ακριβώς, το είδε διαθέσιμο το πήρε και σε 20 λεπτά του είχε έρθει μήνυμα Viber να πάει να παραλάβει.
kostasmath23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, a40ntistos είπε Δεν ξέρουν τι λένε.. εμένα εχθές που μου το έβγαλε το πήρα κανονικά.. και άλλος γνωστός την Παρασκευή το ίδιο ακριβώς, το είδε διαθέσιμο το πήρε και σε 20 λεπτά του είχε έρθει μήνυμα Viber να πάει να παραλάβει. ναι αλλα μου ειχε σαν επιλογη μονο το αποστολη στο χωρο οχι παραλαβη απο καταστημα...και σημερα που εχω πετυχει αντιστοιχη περιπτωησ στον κωτσο παλι το ιδιο 24 λεπτά πριν, PanozX είπε ειναι αρτα συνεχεια καποιος με botακι το παιρνει και το ακυρωνει εχει βγει απο το πρωι ποσες φορες... περιμενουμε που περιμενουμε εχουμε και τα botakia ναι τι παιζει με αυτο;;
equi1908 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Για Κώτσο υπάρχει και η μ@λακία που κάνουν με τα εκθεσιακά.. Την στιγμή που τα ενεργοποιούν βγάζει για λίγο διαθεσιμότητα αλλά είναι μούφα, την είχα πάθει έτσι και πέρσι και πρόπερσι
PanozX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου εχει κανεις εικονα ποτε θα εχουν νεες παραλαβες στο Κωτσοβολο;
panosk111178 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, PanozX είπε εχει κανεις εικονα ποτε θα εχουν νεες παραλαβες στο Κωτσοβολο; Γενικά κάθε μέρα παραλαμβάνει συσκευές το θέμα είναι ποτέ θα έρθουν από την αποθήκη στα καταστήματα την άλλη εβδομάδα θα έχει εξομαλυνθεί η αγορά γενικά τώρα έφυγαν η μεγάλες παραγγελίες οι κολλητοί που ακόμη φεύγουν και μετά η πληρωμένες προπαραγγελιες και μετά θα πάρουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί 😄😄😄
farcry33 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 59 λεπτά πριν, nikzirk είπε υπαρχει ακομα? Μπα εντωμεταξύ μλκια έκανα έπρεπε να το πάρω να το βάλω αγγελία 2000 γιατί αποτι φαίνεται θα πάρουμε 17 λίγο πριν βγει το 18 😂 1
stelpanta Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε όλους ,παραγγελία iStorm Mediterranean cosmos 15:00 πρώτη ημέρα ένα iphone 17 PM silver 256 και ακόμη τίποτε,χθες που ρώτησα εκεί μ είπαν ίσως και ένα μήνα παράδοση χαχα
giannisag17 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου iPhone 17 πάντως σε μαύρο χρώμα το 256 πουθενά διαθέσιμο.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα