Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Εντωμεταξύ έγραψα ότι μου ήρθε το μπλε pro max 256 έπρεπε να το πάρει κάποιος αν το ήθελε. 

υπαρχει ακομα?

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, June είπε

image.png.12e2e42428c21f1563c21d6733355668.png

ειναι αρτα συνεχεια καποιος με botακι το παιρνει και το ακυρωνει εχει βγει απο το πρωι ποσες φορες... περιμενουμε που περιμενουμε εχουμε και τα botakia 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, freestyoler93 είπε

Αν κάποιον τον ενδιαφέρει το προ εχει στο you διαθέσιμο μπλε και ασημένιο 256gb

Πάνε αυτά εξαφανιστικαν εν ριπή οφθαλμού 😄😄😄

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, PanozX είπε

ειναι αρτα συνεχεια καποιος με botακι το παιρνει και το ακυρωνει εχει βγει απο το πρωι ποσες φορες... περιμενουμε που περιμενουμε εχουμε και τα botakia 

ρε παιδες και μια αλλη φορα τη day1 μου εβγαλε ετσι ενα διαθεσιμο πατησα αμεσα εκανα αγορα αλλα οταν τους πηρα τηλ στον κωτσο μου ειπαν οτι δεν ισχυει η αμεση διαθεσιμοτητα, υπαρχει σειρα. και παροτι ελεγε αμεσα διαθεσιμο οταν το αγορασα αυτοι στο συστημα εβλεπαν παραδοση του αγιου ανουφριου. αρα τελικα τι παιζει;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε

ρε παιδες και μια αλλη φορα τη day1 μου εβγαλε ετσι ενα διαθεσιμο πατησα αμεσα εκανα αγορα αλλα οταν τους πηρα τηλ στον κωτσο μου ειπαν οτι δεν ισχυει η αμεση διαθεσιμοτητα, υπαρχει σειρα. και παροτι ελεγε αμεσα διαθεσιμο οταν το αγορασα αυτοι στο συστημα εβλεπαν παραδοση του αγιου ανουφριου. αρα τελικα τι παιζει;

Δεν ξέρουν τι λένε.. εμένα εχθές που μου το έβγαλε το πήρα κανονικά.. και άλλος γνωστός την Παρασκευή το ίδιο ακριβώς, το είδε διαθέσιμο το πήρε και σε 20 λεπτά του είχε έρθει μήνυμα Viber να πάει να παραλάβει.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, a40ntistos είπε

Δεν ξέρουν τι λένε.. εμένα εχθές που μου το έβγαλε το πήρα κανονικά.. και άλλος γνωστός την Παρασκευή το ίδιο ακριβώς, το είδε διαθέσιμο το πήρε και σε 20 λεπτά του είχε έρθει μήνυμα Viber να πάει να παραλάβει.

ναι αλλα μου ειχε σαν επιλογη μονο το αποστολη στο χωρο οχι παραλαβη απο καταστημα...και σημερα που εχω πετυχει αντιστοιχη περιπτωησ στον κωτσο παλι το ιδιο

24 λεπτά πριν, PanozX είπε

ναι τι παιζει με αυτο;;

Δημοσ.

Για Κώτσο υπάρχει και η μ@λακία που κάνουν με τα εκθεσιακά.. Την στιγμή που τα ενεργοποιούν βγάζει για λίγο διαθεσιμότητα αλλά είναι μούφα, την είχα πάθει έτσι και πέρσι και πρόπερσι

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, PanozX είπε

εχει κανεις εικονα ποτε θα εχουν νεες παραλαβες στο Κωτσοβολο;

Γενικά κάθε μέρα παραλαμβάνει συσκευές το θέμα είναι ποτέ θα έρθουν από την αποθήκη στα καταστήματα την άλλη εβδομάδα θα έχει εξομαλυνθεί η αγορά γενικά τώρα έφυγαν η μεγάλες παραγγελίες οι κολλητοί που ακόμη φεύγουν και μετά η πληρωμένες προπαραγγελιες και μετά θα πάρουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί 😄😄😄

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, nikzirk είπε

υπαρχει ακομα?

Μπα εντωμεταξύ μλκια έκανα έπρεπε να το πάρω να το βάλω αγγελία 2000 γιατί αποτι φαίνεται θα πάρουμε 17 λίγο πριν βγει το 18 😂

• Haha 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ,παραγγελία iStorm Mediterranean cosmos 15:00 πρώτη ημέρα ένα  iphone 17 PM silver 256  και ακόμη τίποτε,χθες που ρώτησα εκεί μ είπαν ίσως και ένα μήνα παράδοση χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...