Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mexicanos97 είπε

Αληθεια εγώ πραγματικά δν μπορώ να καταλάβω πως παιδιά που την πάτησαν και Πέρσι έκαναν ξανά φέτος το ίδιο λάθος με τις προ παραγγελίες μου φαίνεται αδιανόητο , εγώ προσωπικά δν ήξερα την κατάσταση που επικρατεί πρώτη φορά μπήκα σε αυτήν την διαδικασία και δν θα υπάρξει δεύτερη 

Ούτε εγώ , είπα μετά από 3 χρόνια να αλλάξω κινητό και λέω ας κάνω προπαραγγελία, πρώτη φορά , δεν έχω ξανά κάνει , και μάλλον δεν πρόκειται να ξανά κάνω !

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zavrasdj είπε

Ούτε εγώ , είπα μετά από 3 χρόνια να αλλάξω κινητό και λέω ας κάνω προπαραγγελία, πρώτη φορά , δεν έχω ξανά κάνει , και μάλλον δεν πρόκειται να ξανά κάνω !

Καλό θα είναι να μην κάνει κανένας μπαααας και βάλουν μυαλό , ούτως ή άλλως αν δεν είχαμε κάνει προ παραγγελία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είχαμε συσκευή τώρα , φαντάσου είμαι με ένα 11αρι απλό που το φορτίζω 3-4 φορές την μέρα 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε

Καλό θα είναι να μην κάνει κανένας μπαααας και βάλουν μυαλό , ούτως ή άλλως αν δεν είχαμε κάνει προ παραγγελία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είχαμε συσκευή τώρα , φαντάσου είμαι με ένα 11αρι απλό που το φορτίζω 3-4 φορές την μέρα 

Με ότι και να σαι , δεν είναι λογικό με προπαραγγελία να περιμένουμε ένα μήνα για τη συσκευή !

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα νέκρα βλέπω...σταμάτησε και το refreshing στον Κωτσό αφού πήρανε το μάθημά τους και δεν δείχνουν στοκ αν δεν έχουν...έχω μια κρυφή ελπίδα στο Πλαίσιο αλλά είδωμεν..

Δημοσ.

Μόλις μίλησα με Istorm οι προπαραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί 12/9 θα παραλάβουν έως και τέλη Νοέμβρη οι υπόλοιποι μέχρι τα Χριστούγεννα 

• Like 1
  • Haha 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Architekt είπε

Είχαμε καμία παραλαβή από Πλαίσιο; σε 17p και pm; Πόσο ακόμα πρέπει να αντέξω το 11pm σε ios 26? δεν παλευεται...

Τίποτα, και σήμερα είπαν πάλι ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν. Ή μας κοροϊδεύουν ή είναι απλά για γέλια. Πάντως αν φτάσουν Χριστούγεννα με προπαραγγελία, εγώ προσωπικά θα την ακυρώσω και θα το πάρω από εξωτερικό και απλά δε θα ξαναψωνίσω τίποτα από κανένας από τους "μεγάλους". 

Δημοσ.

Ναι και γω με public , θα το σκιπάρουν το 17 και θα μας στείλουν απευθείας το 18 , μέχρι Οκτώβριο του 26 θα το έχουμε !

3 λεπτά πριν, newtron είπε

Τίποτα, και σήμερα είπαν πάλι ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν. Ή μας κοροϊδεύουν ή είναι απλά για γέλια. Πάντως αν φτάσουν Χριστούγεννα με προπαραγγελία, εγώ προσωπικά θα την ακυρώσω και θα το πάρω από εξωτερικό και απλά δε θα ξαναψωνίσω τίποτα από κανένας από τους "μεγάλους". 

Αν φύγει και ο Οκτώβριος και δεν έχουμε παραλάβει , εννοείται πως θα ακυρώσουμε , ποια Χριστούγεννα ρε ; ΟΧΙ θα περιμένουμε ένα τρίμηνο με πληρωμένο κινητό !

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Leonking76 είπε

Μόλις μίλησα με Istorm οι προπαραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί 12/9 θα παραλάβουν έως και τέλη Νοέμβρη οι υπόλοιποι μέχρι τα Χριστούγεννα 

Τι λένε ρε 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Δημοσ.
59 minutes ago, koumos said:

Σήμερα νέκρα βλέπω...σταμάτησε και το refreshing στον Κωτσό αφού πήρανε το μάθημά τους και δεν δείχνουν στοκ αν δεν έχουν...έχω μια κρυφή ελπίδα στο Πλαίσιο αλλά είδωμεν..

Εχει βγαλει αρκετα κομματια απ το πρωι σε 17 Pro, αλλα προφανως μηδεν πραγματικη διαθεσιμοτητα. Εκανα μια δευτερη δοκιμη σε καταστημα Πατρας αλλα "συστημικο λαθος"...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη αρχιζει και με κουραζει αφανταστα αυτη η κατασταση, κλεινω αυριο μηνα που το εχω παραγγειλει απο Κωτσοβολο, παιρνω τηλ μου λενε δεν ξερουμε ποτε παραλαμβανουμε απο προμηθευτη, στο εξελιξη παραγγελιας ειναι ακομα στο σε διαδικασια αποστολης στο καταστημα...βλεπω να τρωμε κανα μηνα ακομα....

Επεξ/σία από Vkngs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το Pro Max δεν βλέπω φως και είπα να δω μήπως μπορέσω με το απλό 17 το οποίο φέτος για απλό είναι πολύ τίμιο σε αυτά που προσφέρει!

Μου δινει παραλάβη αύριο αν τελικά παραλάβω θα ακυρώσω το PM να τελειώσει η ιστορία κουραστικά με το θέμα !

Ειμαι χωρίς κινητό 1,5 μήνα το 7 αρακι τα έχει παίξει 

Επεξ/σία από vavatraxaki
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε

Με το Pro Max δεν βλέπω φως και είπα να δω μήπως μπορέσω με το απλό 17 το οποίο φέτος για απλό είναι πολύ τίμιο σε αυτά που προσφέρει!

Μου δινει παραλάβη αύριο αν τελικά παραλάβω θα ακυρώσω το PM να τελειώσει η ιστορία κουραστικά με το θέμα !

Ειμαι χωρίς κινητό 1,5 μήνα το 7 αρακι τα έχει παίξει 

Σωστος με βλέπω και εμενα να παω σε τέτοια λυση , υπαρχουν και χειροτέρα εγω με 6s ειμαι ... ενα μηνα ακριβως .... το σφυρι το εχω διπλα μου μολις θα παρω κανονικο θα του την δωσω με τη μια ...😡

Επεξ/σία από bill_2
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, bill_2 είπε

Ο Γερμανος ναι ποιο αξιόπιστος εννοείτε ,πηρανε και αλλα παιδιά εδω μεσα ετσι , υπαρχει διαθέσιμο το πληρώνεις και το περνεις κανονικά! οχι σαν το Κωτσοβολ που μας εσπασε τα π@π@@@ του τυπου "δεν ειναι δικο σας ειναι αλουνου και ολο τετοιες βλακειες ! ¨" φτιάξτε το Γ@Μ@ΣΑΙΤ ΣΑΣ να είστε σωστοί δεν φταίμε εμεις! εσείς φταίτε ετσι ειπα εχθες σε εναν με (υφακι ξερολα) ! γιατι υπάρχουν και καλα παιδιά  εκει μεσα δεν ειναι ολοι ετσι ! φτιάξτε το Κ@Λ@σαιτ οπως πρεπει και ΤΕΛΟΣ ! 

αντε και πολυ τραβηξε το θεμα με τον Κωτσοβολ και τα refresh .... το αλλο το παιδί εχθές εδω ποιο πάνω στο νήμα εκανε 280 χιλ και δεν πηρε τιποτα ! ενω του ελεγε το sms ελα να το παρεις απο το καταστημα ! και πηρε τα π@π@@@α του στο τελος και αυτος οπως και εγω και πολύ αλλοι ..

καλα ειπε οτι θα τους παει δικαστικος η για καταγγελία ! γιατι ίσως ετσι θελουνε για να στρώσουν τα πραγματα ....

Φίλε όντως τραγικό για το παλικάρι που έκανε τόσα χμ για να μην παραλάβει στο τέλος..

Αν μαζεύεις τέτοια urban stories καθημερινού αγώνα στις επάλξεις για 17 ΠΜ έχω να σου πω κ εγώ ένα ακραίο. Είχα πάει προχθές να παραλάβω ΠΜ 256 πορτοκαλί από κωτσοβολο σε Περιστέρι μετά από SMS ότι είναι εκεί κ με περιμένει. Φόρεσα ακόμα κ πορτοκαλί μπλουζάκι για να το χρησιμοποιήσω σαν μέσο πίεσης (που το έκανα!) αλλά κ πάλι δεν μου δώσαν κάποιο τηλέφωνο! Τι άλλο να κάνω?? Σπαθιά να καταπιώ μπροστά τους??? 😂

(υ.γ. έχω πάρει μπλε από χθες το πρωί με τον ίδιο τρόπο)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...