Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατήρησα ότι στην εξέλιξη παραγγελίας στο public μου άλλαξε από «Καταχωρήθηκε» σε «Αναμονή από προμηθευτή» το πρωί και πριν λίγο σε «Σε συλλογή». Παραγγελία 12/09 15:00 17 PM silver 256. 

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, gskourtis91 είπε

Παρατήρησα ότι στην εξέλιξη παραγγελίας στο public μου άλλαξε από «Καταχωρήθηκε» σε «Αναμονή από προμηθευτή» το πρωί και πριν λίγο σε «Σε συλλογή». Παραγγελία 12/09 15:00 17 PM silver 256. 

Κάτι πάει να γίνει , εμένα καταχωρήθηκε λέει ακόμα !

Επεξ/σία από zavrasdj
  • Haha 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, zavrasdj είπε

Κάτι πάει να γίνει , εμένα καταχωρήθηκε λέει ακόμα !

Τιμολογήθηκε και είναι προς παράδοση στην courier. Μου έστειλαν παραστατικό και αριθμό αποστολής. 

• Like 5
Δημοσ.
4 ώρες πριν, harris231 είπε

Με μία πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση βλέπω πως πλέον ο Κωτσοβολος έχει γεμίσει στην κυριολεξία με μαύρες απλές 256 συσκευές και γενικά τροφοδοτήθηκε καλά σήμερα. Δείχνει η απλή σε μαύρο χρώμα διαθέσιμη σε 18 καταστήματα ανά την Ελλάδα, το ίδιο και η μπλέ και τα υπόλοιπα χρώματα. Θεωρώ πως οι προπαραγγελίες λογικά καλύφθηκαν και πάμε ράφι τουλάχιστον στις απλές με την μικρή χωρητικότητα. Πιστεύω πως και οι υπόλοιπες αλυσίδες  (public) λογικά θα στοκάρουν σύντομα και εμείς οι κοινοί θνητοί με τις βασικές συσκευές θα παραλάβουμε επίσης σύντομα. Αναφέρομαι πάντα στις απλές εκδόσεις. Η καθυστέρηση δεν πιστεύω πως οφειλόταν στις προπαραγγελίες αλλά στην έλλειψη στοκ. Έχω την εντύπωση πως στις μικρές εκδόσεις έχουν καλυφθεί εδώ και μέρες. Και ο Γερμανός βλέπω πως έχει πλέον διαθεσιμότητα σε βασικές συσκευές σε μαύρο χρώμα. 

Μακάρι και istorm και πλαίσιο φίλε 

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα προπαραγγελία 17 PM Orange από Κωτσόβολο στης 12/9 και 13:34 και καλά μόλις είχαν ανοίξει οι προπαραραγγελίες σύμφωνα με την τηλεφωνήτρια και από τότε καμία αλλαγή στο status της. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Leonking76 είπε

Μόλις μίλησα με Istorm οι προπαραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί 12/9 θα παραλάβουν έως και τέλη Νοέμβρη οι υπόλοιποι μέχρι τα Χριστούγεννα 

Τελικά τι έγιναν όλα τα inside infos από υπαλλήλους της istorm ότι θα ερχόταν μεγάλη παραγγελία μέχρι τέλος της εβδομάδας αυτής και θα παραλάβουν όλοι μέχρι 16/10 που έχουν κάνει προ παραγγελία από 12/09;

Δεν χλευάζω τα παιδιά που μας το έγραψαν εδω αλλά τον επίσημο εισαγωγέα Apple στην Ελλάδα που είναι για γέλια! Δεν είναι δυνατόν ακόμα να μην έχουν ιδέα τι τους γίνεται και φυσικά δεν φταίνε οι υπάλληλοι! Σκεφτείτε τι πίεση και σπαμ πέφτει από όλους όσους έχουν pre order από εδώ και ενα μήνα καθημερινά στα τηλέφωνα και στα καταστήματα και η εταιρεία στην ουσία να μην έχει ιδέα τι γίνεται στην Apple! Τι σκ@τ@ επίσημος εισαγωγέας είναι;

Επεξ/σία από Mitsaras29
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gskourtis91 είπε

Τιμολογήθηκε και είναι προς παράδοση στην courier. Μου έστειλαν παραστατικό και αριθμό αποστολής. 

Αρα πήραν μπρος και τα silver ! Με το καλό να παραλάβεις φίλε μου !

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gskourtis91 είπε

Πάμε να ξεκινάνε τα σιλβερ σιγά σιγά! Με το καλό και οι υπόλοιποι!

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Architekt είπε

Είχαμε καμία παραλαβή από Πλαίσιο; σε 17p και pm; Πόσο ακόμα πρέπει να αντέξω το 11pm σε ios 26? δεν παλευεται...

φιλε μου κι εγω εβαλα τα 26 στο 11αρι και τα εχει παιξει.. Δεν μπορουμε να παμε πισω κιολας. Εκει που εβγαζε εναν χρονο ακομα με την νεα μπαταρια, τωρα εμαι ετοιμος να παω για το 17αρι.

Δημοσ.

να  γραψω και εγω την εμπειρια μου...εκανα προπαραγγελια σε istorm 14/9 iphone17pro πορτοκαλι..και με πηρα τηλ να το παραλαβω στις 3/10 αλλα εγω ημουν ταξιδι εκτος αθηνας...και αναγκαστικα το ακυρωσα(βλεπω πολλους που εχουν παραγγειλει 12/9 και δεν παρελαβαν ακομα....περιεργο)

και αφου γυρισα αθηνα εκανα ξανα παραγγελια απο public στις 6/10 ιδιο μοντελο με τιμολογιο και κανονικα πληρωμη ονλαιν...και βλεπω ηδη σημερα οτι ειναι προς παραδοση στην μεταφορικη....

αρα καμια σειρα δεν τηρειται τελικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...