Ανδρεας97 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:28 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:28 πμ 30 λεπτά πριν, Spc1983 είπε Οποίος ενδιαφέρεται υπάρχει 17 pro max 512 πορτοκάλι ετοιμοπαράδοτο στον Γερμανό στα mall Μαρούσι.. Δευτέρα πήρα το μπλε ρε γαμωτο ενώ ήμουν φουλ για το πορτοκαλί
zavrasdj Δημοσ. Παρασκευή στις 01:32 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:32 πμ όποιος έχει νέα για 17 PM SILVER 256GB από PUBLIC , να απαντήσει εδώ ! 1
Th0d0ris21 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:18 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:18 πμ Καλησπέρα στην ομάδα. Ακόμα στην αναμονή για την παραγγελία που έχω κάνει από 10/9 για 17 pm silver 256 από κοτσοβολο. Την Δευτέρα πήγα στο κατάστημα που έχω ζητήσει να το παραλάβω για να βρω μια γνωστή μήπως μπορεί να δει κάτι στο σύστημα μου λέει υπάρχει σημείωση για να έρθει 7 του μήνα αύριο . Πάω στις 7 μου λέει δεν ήρθε και της έβγαζε νέα ημερομηνία για 9 . Ωστόσο 2 μέρες τώρα στην εξέλιξη παραγγελίας μου έδειχνε αναμονή αποθέματος και σήμερα άλλαξε και έβγαζε το γνωστό αναμένουμε την παραγγελία από τις αποθήκες μας κλπ ενώ το αναμονή αποθέματος είχε Εξαφανιστεί οπότε λέω ωραία καλό σημάδι. Τελικά ούτε στην σημερινή παραλαβή του καταστήματος ήρθε και της έβγαζε νέα ημερομηνία 13/10. Το κατάστημα του Ηρακλείου παραλαμβάνει Τρίτη- πέμπτη- Σάββατο οπότε την Δευτέρα που έχει 13 είναι ήδη αδύνατο να έρθει πιστεύω.
ktsak Δημοσ. Παρασκευή στις 02:22 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:22 πμ Το site του Κοτσοβολο κρασαρε. Από τις πολλές εκκρεμούσας παραγγελίες άραγε ? Τι να πει κανείς …
Maxpower71 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:35 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:35 πμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, zavrasdj είπε όποιος έχει νέα για 17 PM SILVER 256GB από PUBLIC , να απαντήσει εδώ ! Τίποτα φίλε από 13/09 Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:36 πμ από Maxpower71
harris231 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:11 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:11 πμ Από Public μου άλλαξε σήμερα όπως βλέπω από απλό "καταχωρήθηκε" σε "αναμονή από προμηθευτή", λέτε να παίζει ρόλο που μου είπανε πως την επόμενη εβδομάδα θα παραλάβω; Περιμένω απλό 17άρι μαύρο.
Ανδρεας97 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:24 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:24 πμ 11 λεπτά πριν, harris231 είπε Από Public μου άλλαξε σήμερα όπως βλέπω από απλό "καταχωρήθηκε" σε "αναμονή από προμηθευτή", λέτε να παίζει ρόλο που μου είπανε πως την επόμενη εβδομάδα θα παραλάβω; Περιμένω απλό 17άρι μαύρο. Καλημερα, αν δεν κάνω λάθος μόλις άλλαξε αυτό το status και σε άλλα άτομα μετά από λίγο παρέλαβαν 1
harris231 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:32 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:32 πμ Άντε μακάρι γιατί πραγματικά το φετινό ούτε κατά διάνοια δεν το περίμενα. Πρώτη φορά ασχολούμαι με προπαραγγελία και πρώτη φορά με iphone μετά και το 4s. Σε όλες τις άλλες ναυαρχίδες από άλλες εταιρείες δεν είχα ποτέ τέτοιες αναμονές. Ιδίως με το περυσινό s25 που πήγε πλέον σε ξάδερφο, την πρώτη εβδομάδα που βγήκε απλά μπήκα και το πήρα. Το ίδιο και με Χιαομι παλαιότερα την 13 σειρά. Αλλά αυτό εδώ για βασική συσκευή να κοντεύουν 3 εβδομάδες και να μην έχω παραλάβει...πραγματικά με τίποτα δεν το φανταζόμουν.
jimmyboyk Δημοσ. Παρασκευή στις 09:34 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:34 πμ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΓΕΛΙΑ....ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ....ΚΑΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ 1 1
newtron Δημοσ. Παρασκευή στις 09:40 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:40 πμ Ρε παιδιά συγγνώμη, ο Κωτσος δίνει, το Public δίνει, η iStorm δίνει. Το πλαίσιο έχει δώσει σε κανέναν; Να ξέρουμε αν είναι να μην ψωνίζουμε από κει.
t3llis Δημοσ. Παρασκευή στις 09:48 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:48 πμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, newtron είπε Ρε παιδιά συγγνώμη, ο Κωτσος δίνει, το Public δίνει, η iStorm δίνει. Το πλαίσιο έχει δώσει σε κανέναν; Να ξέρουμε αν είναι να μην ψωνίζουμε από κει. Καλημέρα. Νομίζω κάποιος ανέφερε ότι πήρε ένα pm 512 gb σε προηγούμενη σελίδα. Γενικά όμως αναφέρουν λίγοι παραλαβές από Πλαίσιο. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:50 πμ από t3llis
Mexicanos97 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:57 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:57 πμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, t3llis είπε Καλημέρα. Νομίζω κάποιος ανέφερε ότι πήρε ένα pm 512 gb σε προηγούμενη σελίδα. Γενικά όμως αναφέρουν λίγοι παραλαβές από Πλαίσιο. Λίγες από πλαίσιο και από you.gr δεν έχω ακούσει ΚΑΜΙΑ , γενικότερα παιδιά χάλι μαύρο η κατάσταση απίστευτο όλο αυτό που γίνεται , νομίζω ο καλύτερος ήταν ο Κωτσόβολος στις παραδόσεις και μετά istorm και Γερμανός Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:58 πμ από Mexicanos97 1
ErnestoGr Δημοσ. Παρασκευή στις 10:10 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:10 πμ 33 λεπτά πριν, jimmyboyk είπε ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΓΕΛΙΑ....ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ....ΚΑΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ Μπείτε λίγο στην θέση του Έλληνα επιχειρηματία, "Αυτός που το έχει προπληρώσει θα το πάρει από μένα και ας αργήσει λίγο, ας δώσω το τηλέφωνο σε κάποιον άλλο για να μην χάσω τον πελάτη" 1
fotisdri Δημοσ. Παρασκευή στις 10:11 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:11 πμ Λοιπόν παιδιά καλημερα . Παραγγελία από Κωτσόβολο παραγγελία 12/09 12:00 17 PM πορτοκάλι. Σήμερα άλλαξε το status από "Σε διαδικασία αποστολής στο κατάστημα" ΣΕ "Προετοιμασία για αποστολή σε καταστήμα" Αναμένουμε την παραγγελία σου από τις αποθήκες μας. Μόλις την παραδώσουμε στην εταιρεία ταχυμεταφορών θα σε ενημερώσουμε άμεσα με SMS. . Λέτε ;που εβδομάδα να το πάρουμε? 3 λεπτά πριν, ErnestoGr είπε Μπείτε λίγο στην θέση του Έλληνα επιχειρηματία, "Αυτός που το έχει προπληρώσει θα το πάρει από μένα και ας αργήσει λίγο, ας δώσω το τηλέφωνο σε κάποιον άλλο για να μην χάσω τον πελάτη" Νομίζω ότι τώρα έπεσαν στην αγορά τα πορτοκαλί από σήμερα δηλαδή. Εάν δει μέχρι τώρα όλοι είχαν πάρει μπλε και λευκά.
zavrasdj Δημοσ. Παρασκευή στις 10:14 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:14 πμ 2 ώρες πριν, Maxpower71 είπε Τίποτα φίλε από 13/09 άντε να έρθουν και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα