NickPatou Δημοσ. Παρασκευή στις 10:36 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:36 πμ Παντως εντελως τραγικο, 3 εβδομαδες απο το release day των συσκευων και οποτε ρωτας να σου λενε "μολις ερθει θα ενημερωθειτε". ΓΤΠ καβαλα ολα τα καταστηματα. Να ζητανε προκαταβολες κλπ ξερουν, να δωσουν μια εικονα σχετικα με τις παραδοσεις οχι ομως.
Hik Δημοσ. Παρασκευή στις 11:08 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:08 πμ (επεξεργασμένο) Το χειρότερο είναι αυτό, ότι προεισπράττουν λεφτά που τους δίνονται άτοκα. Μιλάμε για κεφάλαιο κίνησης, 1300 κατά μέσο όρο κάθε τηλέφωνο x 1000 παραγγελίες = 1.3 εκ. κεφάλαιο κίνησης άτοκο. Αν το κάνανε οι μεγάλες αλυσίδες σαν την Amazon, με λογική ότι γίνεται αρχική έγκριση ποσού και η πραγματική χρέωση γίνεται ακριβώς πριν φύγει το προϊόν + δυνατότητα ακύρωσης οποιαδήποτε στιγμή με ένα click, θα το καταλάβαινα. Αλλά να σου παίρνουν όλο το ποσό για να σου παραδώσουν ένα τηλέφωνο 1+ μήνα μετά στην καλύτερη είναι απαράδεκτο. Μην προ πληρώνετε, τους δίνετε την ευκαιρία να κάνουν κάθε χρόνο τα ίδια. Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:08 πμ από Hik 3
koumos Δημοσ. Παρασκευή στις 11:11 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:11 πμ Με πήραν απο Πλαίσιο! Κατέφθασε το PM Silver 256 μου! Παραγγελία 12/09 15:01 9
t3llis Δημοσ. Παρασκευή στις 11:13 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:13 πμ 1 λεπτό πριν, koumos είπε Με πήραν απο Πλαίσιο! Κατέφθασε το PM Silver 256 μου! Παραγγελία 12/09 15:01 Τι ωραία νέα ! Και στα δικά μας ! Να το χαρείς ! 1
MPQHD Δημοσ. Παρασκευή στις 11:17 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:17 πμ 4 λεπτά πριν, koumos είπε Με πήραν απο Πλαίσιο! Κατέφθασε το PM Silver 256 μου! Παραγγελία 12/09 15:01 Ακριβώς ίδια ώρα και ίδια χωρητικότητα/χρώμα και εγώ από istorm … Για να δούμε μπας και έρθει και το δικό μου…
aces Δημοσ. Παρασκευή στις 11:21 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:21 πμ (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, dorinpro είπε θελω να κανω trade in Μονο Public δενει 710 EUR για pro 16 128 gb Όλοι υπόλοιποι πολυ πιο κατω 🤔 670 από flip του public φαινεται λιγο καλυτερη στα 710 αν δεν θες να μπλεκεις με ιδιωτες ερωτησεις ασκοπα μηνυματα κλπ κλπ ειναι το μεγιστο αυτο που δινουν για 16 Pro 128 οποτε προχωρησε το με public/trade in αν εξυπηρετει Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:22 πμ από aces 1
zavrasdj Δημοσ. Παρασκευή στις 11:32 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:32 πμ (επεξεργασμένο) Λοιπόν πήρα στα public να ρωτήσω για το PM SILVER 256 που έχω παραγγείλει , μου είπαν πως η δική μου παραγγελία (18/9) θα εξυπηρετηθεί με την επόμενη παραλαβή από τον επίσημο διανομέα την άλλη βδομάδα! Οπότε θεωρώ και αυτοί που είχατε πάρει νωρίτερα, θα εξυπηρετηθείτε εξίσου μέσα στην επόμενη βδομάδα, αν βέβαια ισχύει αυτό που μου είπαν, γιατί με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις, πάντως είναι η πρώτη φορά που μου δίνουν συγκεκριμένη πληροφορία για την παραλαβή μου! Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:34 πμ από zavrasdj 2
didimimimi Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 πμ 2 λεπτά πριν, zavrasdj είπε Λοιπόν πήρα στα public να ρωτήσω για το PM SILVER 256 που έχω παραγγείλει , μου είπαν πως η δική μου παραγγελία (18/9) θα εξυπηρετηθεί με την επόμενη παραλαβή από τον επίσημο διανομέα την άλλη βδομάδα! Οπότε θεωρώ και αυτοί που είχατε πάρει νωρίτερα, θα εξυπηρετηθείτε εξίσου μέσα στην επόμενη βδομάδα, αν βέβαια ισχύει αυτό που μου είπαν, γιατί με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις, πάντως είναι η πρώτη φορά που μου δίνουν συγκεκριμένη πληροφορία για την παραλαβή μου! Έχεις προπληρώσει επίσης ή οχι; Μακάρι να ισχύει! Αν και εγώ δεν έχω προπληρώσει.
zavrasdj Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 πμ Μόλις τώρα, didimimimi είπε Έχεις προπληρώσει επίσης ή οχι; Μακάρι να ισχύει! Αν και εγώ δεν έχω προπληρώσει. Έχω βάλει δόσεις και έχω πληρώσει την πρώτη ! 1
vavatraxaki Δημοσ. Παρασκευή στις 11:59 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:59 πμ παραγγελία εχθες απλο 17 απο public σημερα ηρθε να παω να παραλαβω επισης 17 pro απο Κωτσοβολο με περιμενει για παραλαβη
nikosp11 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:10 μμ 11 minutes ago, vavatraxaki said: παραγγελία εχθες απλο 17 απο public σημερα ηρθε να παω να παραλαβω επισης 17 pro απο Κωτσοβολο με περιμενει για παραλαβη Χρωμα για το pro? Και ποτε το παραγγειλες;
NoMans Δημοσ. Παρασκευή στις 12:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:16 μμ Κώτσος προπαραγγελία PM Blue 256, 12/09 15.01 τηλεφωνικώς, προεξόφληση όλο το ποσό με τιμολόγιο, ακόμα αναμονή. Στα τηλ. η μόνη απάντηση τον πρώτο καιρό ήταν "θα εξυπηρετηθείτε πρώτοι όσοι έχετε προπαραγγελίες" (μετά βαρέθηκα να ξαναπαίρνω). Ουσιαστικά μιλάμε για 1 μήνα αναμονής, οπότε πλέον νομίζω δεν υπάρχει λόγος επόμενη χρονιά για προπαραγγελία.. (πρώτη φορά το έκανα και ευτυχώς δεν βιάζομαι). Κάνεις υπομονή, το βλέπεις και από κοντά και τέλος. Ας είναι και Χριστούγεννα. Υ.Γ. Για την ιστορία, πρέπει να είναι γενικό το θέμα, διότι αν θυμάμαι καλά άλλες χρονιές μέσα Οκτωβρίου είχε εξομαλυνθεί αρκετά το πράγμα (εννοώ ακόμα και Amazon πχ).
ktsak Δημοσ. Παρασκευή στις 12:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:17 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, zavrasdj είπε Λοιπόν πήρα στα public να ρωτήσω για το PM SILVER 256 που έχω παραγγείλει , μου είπαν πως η δική μου παραγγελία (18/9) θα εξυπηρετηθεί με την επόμενη παραλαβή από τον επίσημο διανομέα την άλλη βδομάδα! Οπότε θεωρώ και αυτοί που είχατε πάρει νωρίτερα, θα εξυπηρετηθείτε εξίσου μέσα στην επόμενη βδομάδα, αν βέβαια ισχύει αυτό που μου είπαν, γιατί με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις, πάντως είναι η πρώτη φορά που μου δίνουν συγκεκριμένη πληροφορία για την παραλαβή μου! Εγώ πλέον δεν πιστεύω ΚΑΝΕΝΑΝ τους. Όταν με SMS στα χέρια και πας για παραλαβή, σου λένε ότι έγινε λάθος και δεν έχεις να παραλάβεις τίποτε, να πιστέψω στην προφορική διαβεβαίωση μέσω τηλεφώνου ? Ούτε καν .... Βαρεθηκα πια να περιμένω. Σταματάω την έρευνα και την ανησυχία για μένα. Δεν θέλω συσκευή τα Χριστούγεννα που σε 9 μήνες, το Σεπτεμβριo 2026 θα είναι παλιά. Πάω πλέον καρφί για το Foldable !!!!! Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:41 μμ από ktsak 2
vavatraxaki Δημοσ. Παρασκευή στις 12:23 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:23 μμ 11 λεπτά πριν, nikosp11 είπε Χρωμα για το pro? Και ποτε το παραγγειλες; εχθες το βραδυ το μπλε
SteliosD70 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:31 μμ Εχει παραλάβει κανένας από you.gr μέσω Σκρουτζ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα