Mexicanos97 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:43 μμ 11 λεπτά πριν, SteliosD70 είπε Εχει παραλάβει κανένας από you.gr μέσω Σκρουτζ; Κανένας φίλε , εμείς είμαστε οι χειρότεροι κ εγώ με τον ίδιο τρόπο την πάτησα , χριστουγεννιάτικο δωράκι θα μας έρθει πληρωμένο από 13 Σεπτέμβρη , μπου****α
dandri Δημοσ. Παρασκευή στις 12:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:58 μμ 3 ώρες πριν, newtron είπε Ρε παιδιά συγγνώμη, ο Κωτσος δίνει, το Public δίνει, η iStorm δίνει. Το πλαίσιο έχει δώσει σε κανέναν; Να ξέρουμε αν είναι να μην ψωνίζουμε από κει. Εγώ δεν έχω παραλάβει. 1
Mexicanos97 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:07 μμ Εδώ φρεεεεσκα , είμαστε τελείως πρόβατα εύχομαι του χρόνου να μην υπάρξει ούτε μισή προπληρωμένη προπαραγγελια
Tropical_fever Δημοσ. Παρασκευή στις 01:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:13 μμ Το δικο μου pro max blue 512 μολις παραδοθηκε στην μεταφορικη,παραγγελια την ιδια μερα και ωρα που ανοιξανε οι προπαραγγελιες απο Isystems μεσα απο το σκρουτζ.Δειχνει παραδοση εως Τριτη.
spyridy Δημοσ. Παρασκευή στις 01:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:45 μμ 2 ώρες πριν, MPQHD είπε Ακριβώς ίδια ώρα και ίδια χωρητικότητα/χρώμα και εγώ από istorm … Για να δούμε μπας και έρθει και το δικό μου… Κι εγώ 17 PM Silver 256 απο iStorm με email επιβεβαίωσης παραγγελίας στις 12/09 15:11 (προπληρωμένο φουλ όχι προπαραγγελία απλά)... Ακόμη καμία ενημέρωση...για να δούμε!
petran1790 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:55 μμ 44 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Εδώ φρεεεεσκα , είμαστε τελείως πρόβατα εύχομαι του χρόνου να μην υπάρξει ούτε μισή προπληρωμένη προπαραγγελια ΔΥΣΤΥΧΩΣ αδερφε, και του χρονου τα ιδια θα εχουμε... Θελουν την γκλαμουρια ορισμενοι και ας τους πατανε στον λαιμο..... ... κριμα.. Ελπιζω ολα αυτα τα ποτε ξανα προπαραγγελια που εχετε γραψει πολλοι να ισχυουν... Κανονιστε .. να σας εχω σημειωσει εναν εναν 🤣🤣 Μην σας δουμε εδω του χρονου να λετε 14:59 παραγγελια.. 1 4
farcry33 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:10 μμ 13 λεπτά πριν, petran1790 είπε ΔΥΣΤΥΧΩΣ αδερφε, και του χρονου τα ιδια θα εχουμε... Θελουν την γκλαμουρια ορισμενοι και ας τους πατανε στον λαιμο..... ... κριμα.. Ελπιζω ολα αυτα τα ποτε ξανα προπαραγγελια που εχετε γραψει πολλοι να ισχυουν... Κανονιστε .. να σας εχω σημειωσει εναν εναν 🤣🤣 Μην σας δουμε εδω του χρονου να λετε 14:59 παραγγελια.. Εγώ κανονικά ρίχνω τις παραγγελίες και μήνα να κάνει δεν με νοιάζει αποτι έχω κτλβ αν δεν ρίξεις νωρίς παραγγελία δεν θα πάρεις ούτε μετά από 3 μήνες. 2
petran1790 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:12 μμ Μόλις τώρα, farcry33 είπε Εγώ κανονικά ρίχνω τις παραγγελίες και μήνα να κάνει δεν με νοιάζει αποτι έχω κτλβ αν δεν ρίξεις νωρίς παραγγελία δεν θα πάρεις ούτε μετά από 3 μήνες. Εγω σκεψου δεν εχω ριξει καν παραγγελια ακομα... καλα θα παει αυτο...🤣 Την βδομαδα που μας ερχεται θα ριξω μια και οποτε ερθει.. ας ερθει και Χριστουγεννα δεν μου καιγεται καρφι.. απλα επειδη θα το παρω με τιμολογιο σκεφτομαι που ειναι καλυτερα αυτη τη στιγμη....
djlazos Δημοσ. Παρασκευή στις 02:27 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:27 μμ Καλησπερα και απο εμενα προπαραγγελια μεσω τηλεφωνου απο κωτσο 12/09/2025 16:03 πληρωσα 100ευρω και οταν βαζω να δω την εξελιξη λεει πληρωμη σε αναμονη.....οσες φορες εχω παρει τηλεφωνο μου λενε φαινεται οτι εχετε δωσει την προκαταβολη αλλα το συστημα το βγαζει ετσι μιλαω για 17 PM Orange 256gb και δεν εχω καποια αλλαγη ακομα ετσι ειναι 397 η παραγγελια Μόλις τώρα, djlazos είπε Καλησπερα και απο εμενα προπαραγγελια μεσω τηλεφωνου απο κωτσο 12/09/2025 16:03 πληρωσα 100ευρω και οταν βαζω να δω την εξελιξη λεει πληρωμη σε αναμονη.....οσες φορες εχω παρει τηλεφωνο μου λενε φαινεται οτι εχετε δωσει την προκαταβολη αλλα το συστημα το βγαζει ετσι μιλαω για 17 PM Orange 256gb και δεν εχω καποια αλλαγη ακομα ετσι ειναι 397 η παραγγελια Με απαλαγη ΦΠΑ το πηρα....καποιος κατι παρομοιο?
vpapanik Δημοσ. Παρασκευή στις 02:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:28 μμ 40 λεπτά πριν, spyridy είπε Κι εγώ 17 PM Silver 256 απο iStorm με email επιβεβαίωσης παραγγελίας στις 12/09 15:11 (προπληρωμένο φουλ όχι προπαραγγελία απλά)... Ακόμη καμία ενημέρωση...για να δούμε! λογικά είσαι > 18500 αριθμό παραγγελίας... ακόμα τα 17xxx δεν εχουν παρει οτι το έχεις πληρώσει, εμφανίζεται στη παραγγελία ή όχι ;
defodio Δημοσ. Παρασκευή στις 02:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:30 μμ 1 λεπτό πριν, vpapanik είπε λογικά είσαι > 18500 αριθμό παραγγελίας... ακόμα τα 17xxx δεν εχουν παρει οτι το έχεις πληρώσει, εμφανίζεται στη παραγγελία ή όχι ; Και εγώ 175ΧΧ είμαι, και δεν έχω παραλάβει ακόμα 1
MPQHD Δημοσ. Παρασκευή στις 02:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:41 μμ 55 λεπτά πριν, spyridy είπε Κι εγώ 17 PM Silver 256 απο iStorm με email επιβεβαίωσης παραγγελίας στις 12/09 15:11 (προπληρωμένο φουλ όχι προπαραγγελία απλά)... Ακόμη καμία ενημέρωση...για να δούμε! Και εγώ έχω προπληρώσει κανονικά … σειρά 178ΧΧ …
harris231 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:43 μμ (επεξεργασμένο) Από το πρωί άλλαξε σε Public η παραγγελία μου και λέει αναμονή από προμηθευτή. Κάποιοι εδώ μου είπατε πως σε όσους άλλαξε σε αναμονή, ξανά άλλαξε και προχώρησε σε τιμολόγηση. Εμένα έχει παραμείνει σε προμηθευτή ακόμα. Είναι φυσιολογικό; Δηλαδή τόσο καιρό δεν υπήρχε αναμονή από προμηθευτή που έγραφε καταχώρηση; Ποια η διαφορά αφού και πάλι δεν έρχεται; Απλό 17 μαύρο περιμένω. Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:44 μμ από harris231
MPQHD Δημοσ. Παρασκευή στις 02:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:43 μμ (επεξεργασμένο) Οπότε πρακτικά αύριο κλείνουμε 1 μήνα που αρκετοί από εμάς έχουμε παραγγείλει στις 12/9 στις 15:00 (με προπληρωμή) και ακόμα δεν έχουμε παραλάβει … Ο ορισμός της προπαραγγελίας 😛 Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:44 μμ από MPQHD 2 1
SteliosD70 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:46 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:46 μμ 2 ώρες πριν, Mexicanos97 είπε Κανένας φίλε , εμείς είμαστε οι χειρότεροι κ εγώ με τον ίδιο τρόπο την πάτησα , χριστουγεννιάτικο δωράκι θα μας έρθει πληρωμένο από 13 Σεπτέμβρη , μπου****α Προπληρωμένο και εγώ 14/09.. Οριακά σκέφτομαι την ακύρωση και να το πάρω από αλλού αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα τώρα.. Σου έχουν απαντήσει τίποτα πέρα από τα τυποποιημένα mails τους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα