Subrosaval Δημοσ. Παρασκευή στις 02:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:48 μμ (επεξεργασμένο) Παιδιά εγώ παρέλαβα από Γερμανό PM 512 Silver με παραγγελία προχτεσινή από το site . Ούτε κι εγώ το πιστεύω πως έγινε αυτό με τόση αναμονή . Αξιζει να σημειωθεί ότι είχα δοκιμάσει να κάνω το ίδιο προηγουμενως και με τον Κωτσοβολο όμως ενώ μου έγραφε ότι είναι διαθέσιμο , μετά έλεγε οτι δεν είναι , και έτσι ζήτησα πίσω τα χρήματα μου και τα έλαβα . Ο Γερμανός αντίθετα αν δεν έχει το προϊόν διαθέσιμο δεν σε προχωράει στο checkout . Συμπέρασμα ; ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΑΤΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΤΕ !!!!! Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:50 μμ από Subrosaval 2
ktsak Δημοσ. Παρασκευή στις 02:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:50 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Subrosaval είπε Παιδιά εγώ παρέλαβα από Γερμανό PM 512 Silver με παραγγελία προχτεσινή από το site . Ούτε κι εγώ το πιστεύω πως έγινε αυτό με τόση αναμονή . Αξιζει να σημειωθεί ότι είχα δοκιμάσει να κάνω το ίδιο προηγουμενως και με τον Κωτσοβολο όμως ενώ μου έγραφε ότι είναι διαθέσιμο , μετά έλεγε οτι δεν είναι . Ο Γερμανός αντίθετα αν δεν έχει το προϊόν διαθέσιμο δεν σε προχωράει στο checkout . Συμπέρασμα ; ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΑΤΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΤΕ !!!!! Άρα επιβεβαιώνεις ότι το σύστημα, σε όλα τα μαγαζιά είναι ΓΤΠ, ρδεμπουλα !!!!!!!! Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:52 μμ από ktsak 2
Subrosaval Δημοσ. Παρασκευή στις 02:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:51 μμ Στο Γερμανό είδα το αντίθετο ! Αν σου προχωράει το checkout , σημαίνει ότι υπάρχει διαθέσιμο . Τσεκάρετε εκεί κοντά στα μεσάνυχτα . 12:30 το βρήκα εγώ διαθέσιμο , μπήκα έτσι για πλάκα να δω αν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο λίγο πριν κοιμηθώ . 1
nikolas2704 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:52 μμ Οπότε για εμάς που κάναμε παραγγελία από Κωτσόβολο την ημέρα κυκλοφορίας 19/09 το PM Cosmic Orange, έχουμε πολύ μέλλον ακόμη….
Subrosaval Δημοσ. Παρασκευή στις 02:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:54 μμ (επεξεργασμένο) Ας ελπίσουμε ότι ισχύουν οι φήμες για αύξηση της παραγωγής pro και pro max εντός του Οκτωβρίου . Πάντως ακόμα και τώρα βλέπω ένα διαθέσιμο pm 512 blue στο Γερμανό Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:54 μμ από Subrosaval
farcry33 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:54 μμ 17 pro max deep blue 512gb διαθέσιμο στον Γερμανό τώρα.
ktsak Δημοσ. Παρασκευή στις 02:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:55 μμ Μόλις τώρα, farcry33 είπε 17 pro max deep blue 512gb διαθέσιμο στον Γερμανό τώρα. Ζητάει πληρωμη όμως, οπότε ΟΥΣΤ !!!!!!
Subrosaval Δημοσ. Παρασκευή στις 02:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:56 μμ Ακριβως . Τσεκάρετε εκεί , βάζει συχνά . Εγώ προχτές παράγγειλα , σήμερα παρέλαβα . Και αφήστε τις προκαταβολές . Επειδη δεν ξέρω με τι όρους γίνονται οι προπαραγγελίες . Αυτο το 100ρικο μπορείτε να το πάρετε πίσω αν βρείτε από αλλού το τηλέφωνο ; 1 λεπτό πριν, ktsak είπε Ζητάει πληρωμη όμως, οπότε ΟΥΣΤ !!!!!! Αν το πληρώσεις θα το λάβεις . Ετσι έκανα κι εγώ . Δεν δείχνει ψεύτικο απόθεμα .
NickPatou Δημοσ. Παρασκευή στις 03:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:13 μμ Εν τω μεταξυ, οποιος το εχει παραγγειλει και το εχει βαλει με δοσεις, το πιθανοτερο ειναι να πληρωσει αυτες τις μερες τη πρωτη δοση (αν δεν το εχει κανει ηδη) και κινητο δεν θα εχει στα χερια του. Απιστευτα πραγματα.
bill_2 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:25 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:25 μμ (επεξεργασμένο) Πριν απο 2 ωρες περιπου παρελαβα 17 PM Silver 256 απο iStorm 12/09 14:58 #3000173** ηταν να παρω πρώτη ημέρα αλλα δεν πρόλαβα να παω να το παραλαβω γιατι ητανε μακρια το istorm , φυσικα παει με σειρά προτεραιότητας οποιος δεν προλαβαίνει να το πάρει, το περνει καποιος αλλος ,οπότε μολις λαβουν εμπόρευμα το περνεις με τον αριθμο και την σειρα παραγγελιας που ειχες κανει , μου ειπανε ακομα εξυπηρετούνε προ παραγγελίες πρώτης ημέρας σχεδόν σε silver ! τα αλλα χρωματα έρχονται καλυτερα ,απο τι καταλαβα ,προχθες μου είχανε ερθει και τα airpods pro 3 , καλη παραλαβή σε ολα τα παιδια εδω μεσα , θα παρακολουθω το νημα , thanks Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:19 μμ από bill_2 7
teol20 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:51 μμ 55 λεπτά πριν, Subrosaval είπε Ας ελπίσουμε ότι ισχύουν οι φήμες για αύξηση της παραγωγής pro και pro max εντός του Οκτωβρίου . Πάντως ακόμα και τώρα βλέπω ένα διαθέσιμο pm 512 blue στο Γερμανό Ηδη σε Apple Store ανα τον κοσμο δειχνει ετοιμοπαραδοτα σε ολα τα χρωματα σε 17 ΡΜ. Μεσα στον Οκτωβρη θα τελειωσουν τα ψέμματα και θα παρει μπρος το πράμα. 1 ώρα πριν, Subrosaval είπε Συμπέρασμα ; ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΑΤΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΤΕ !!!!! Τα έλεγα εγω στο προηγουμενο thread για Κωτσο και 100ευρω και καποιοι πεσανε να με φανε Και ομως πηρα 17 ΡΜ μπλε, ΧΩΡΙΣ βυσμα, ΧΩΡΙΣ προπληρωμη απο iStorm DAY 1 και ώρα 10:07 🤣 2
ANESTIS200 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:51 μμ Καλή παραλαβή αδελφέ εμένα η παραγγελία μου στην istorm είναι 3000300** ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να παραλάβω
George18692 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:06 μμ Καλησπερα,προπαραγγελια 12/9 18 00 ΠΜ ΣΙΛΒΕΡ 256 ολο το ποσο πληρωμενο Κωτσο καταστημα Κατερινης για παραλαβη, γραφει σε διαδικασια αποστολης στο καταστημα εδω και τοσο καιρο,στα τηλ που ειχα να κανω απο τη Τριτη γιατι μου την εδωσε η αναμονη,και σημερα ξανα προσπαθησα εκτος απο το οτι δεν εχουν συμπεριφορα και εχεις αναμονη 15 λεπτα τουλαχιστον,δεν ξερουν λεει τιποτα,πραγματικα ποσο προβατο νιωθω χωρις να θελω να παρεξηγηθω που πηγα και εδωσα τοσα λεφτα εχει περασε ενας μηνα παρα 2 μερες και ακομα να μην εχεις παραλαβει και προσεξε να μην ξερεις και ποτε θα παραλαβεις,σκεφτηκα να ακυρωσω αλλα το ξερω οτι θα ειναι χειροτερα γιατι μετα θα παμε σιγουρα για Δεκεμβριο,εχει παραλαβει κανεις αυτες τις μερες ρε παιδια απο Κωτσο ΠΜ 256 ΑΣΠΡΟ??εχει κανεις καποιον μεσα να ξερει τι παιζει ποτε θα παραλαβουμε τα πληρωμενα κινητα μας??Ειλικρινα ελεος δεν εχω λογια
teol20 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:10 μμ 2 λεπτά πριν, George18692 είπε Καλησπερα,προπαραγγελια 12/9 18 00 ΠΜ ΣΙΛΒΕΡ 256 ολο το ποσο πληρωμενο Κωτσο καταστημα Κατερινης για παραλαβη, γραφει σε διαδικασια αποστολης στο καταστημα εδω και τοσο καιρο,στα τηλ που ειχα να κανω απο τη Τριτη γιατι μου την εδωσε η αναμονη,και σημερα ξανα προσπαθησα εκτος απο το οτι δεν εχουν συμπεριφορα και εχεις αναμονη 15 λεπτα τουλαχιστον,δεν ξερουν λεει τιποτα,πραγματικα ποσο προβατο νιωθω χωρις να θελω να παρεξηγηθω που πηγα και εδωσα τοσα λεφτα εχει περασε ενας μηνα παρα 2 μερες και ακομα να μην εχεις παραλαβει και προσεξε να μην ξερεις και ποτε θα παραλαβεις,σκεφτηκα να ακυρωσω αλλα το ξερω οτι θα ειναι χειροτερα γιατι μετα θα παμε σιγουρα για Δεκεμβριο,εχει παραλαβει κανεις αυτες τις μερες ρε παιδια απο Κωτσο ΠΜ 256 ΑΣΠΡΟ??εχει κανεις καποιον μεσα να ξερει τι παιζει ποτε θα παραλαβουμε τα πληρωμενα κινητα μας??Ειλικρινα ελεος δεν εχω λογια Χωρις να το παιζω ξερολας και εφοσον εχει περασει ενας μηνας θεωρω σχεδον δεδομενο οτι μέσα στον Οκτωβριο σιγουρα θα εξυπηρετηθεις. Οπως εγραψα και παραπανω η εφοδιαστικη ηδη στρωνει στο εξωτερικο και φορτωνουν κομμάτια και δεν νομίζω να περάσει η παρέλαση και να μην εξυπηρετηθεις. Απλά το Σιλβερ ήταν εξαρχης αυτο με τα λιγοτερα κομματια και ειχε προβλημα. Σαν να πιστευαν πως δεν θα πουλησει
Live in chaos Δημοσ. Παρασκευή στις 04:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:13 μμ Επειδη διαβαζω μερικα σχολια αλλα δεν τα καταλαβαινω, τι ειναι αυτοι οι αριθμοι που λετε <>17000 ;; Εγω εχω κανει παραγγελια 17 Pro Max Μπλε απο τις 23/09 συγκεκριμενα απο Κωτσοβολο και προφανως δεν εχω κανενα νεοτερο για το ποτε θα παραλαβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα