Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά δεν έχουν εξυπηρετηθεί καν οι προπαραγγελίες έως 19/09, πως περιμένετε να παραλάβετε Οκτώβρη ; Να το πω πιο απλά δεν έχουν εξυπηρετηθεί οι προπαραγγελίες ούτε 12/09. Εγώ έχω παραγγείλει 13/09 από ιστορμ και παμπλικ 17 pm silver, ΔΕΝ υπάρχει κανένα νέο και το ιστορμ μου είπε τα παραπάνω που έγραψα. Και σε σημερινή επικοινωνία με public, λέει δεν ξέρουν πότε έχει παραλαβή ούτε πότε θα εξυπηρετηθούμε και ότι είμαι σε σειρά προτεραιότητας. ( 🤣🤣 )

Επεξ/σία από Maxpower71
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Live in chaos είπε

Επειδη διαβαζω μερικα σχολια αλλα δεν τα καταλαβαινω, τι ειναι αυτοι οι αριθμοι που λετε <>17000 ;; 

Αριθμοι παραγγελιας απο iStorm.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Live in chaos είπε

Επειδη διαβαζω μερικα σχολια αλλα δεν τα καταλαβαινω, τι ειναι αυτοι οι αριθμοι που λετε <>17000 ;; 

Εγω εχω κανει παραγγελια 17 Pro Max Μπλε απο τις 23/09 συγκεκριμενα απο Κωτσοβολο και προφανως δεν εχω κανενα νεοτερο για το ποτε θα παραλαβω. 

Όσοι έχουμε κάνει παραγγελία από iStorm, ο αριθμός παραγγελείας δείχνει και τη σειρά προταιρεότητας

• Haha 2
Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας, ημουν μου ημουν στα νευρα απο την αναμονη διαβαζοντας τα σχολια στο φορουμ πολυ απλα θα παψω να ασχολουμε.

Λογικα θα παραλαβω εφοσον ειμαι τυχερος τελους του μηνα στην καλυτερη ... 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, defodio είπε

Όσοι έχουμε κάνει παραγγελία από iStorm, ο αριθμός παραγγελείας δείχνει και τη σειρά προταιρεότητας

Δεν είναι έτσι ακριβώς είπαμε παίζει ρόλο το χρώμα και το κατάστημα γιατί εγώ έχω παραλάβει το μπλε αλλά όχι το πορτοκαλί και το ασημένιο από iStorm, και η παραγγελία του μπλε ήταν μεταγενέστερη.

Επεξ/σία από farcry33
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, farcry33 είπε

Δεν είναι έτσι ακριβός είπαμε παίζει ρόλο το χρώμα και το κατάστημα γιατί εγώ έχω παραλάβει το μπλε αλλά όχι το πορτοκαλί και το ασημένιο από iStorm, και η παραγγελία του μπλε ήταν μεταγενέστερη.

Ωραία. Διόρθωση, υποτίθεται δείχνει και τη σειρά προταιρεότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γερμανός ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. 
Το προϊόν στο καλάθι, με ένδειξη παραλαβής 13/14 Οκτ 2025, αλλά με άλλη σημείωση που λέει ότι στο καλάθι υπάρχει προϊόν που δεν είναι διαθέσιμο. Και φυσικά δεν σαφηνει να προχωρήσεις !!!!!!

Ρε καραγκιοζηδες, αν δεν το μπορείτε, κλείστε το να ησυχάσουμε όλοι !!!!!! Αντε και …….τε επιτέλους.

httpswww.germanos.grcart.png

Επεξ/σία από ktsak
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ANESTIS200 είπε

Έχει ακόμα... Εδω

Screenshot_2025-10-10-16-35-27-79_7ce04c763914e01b61700c480fb34db2.jpg

Έχεις κάνει προπληρωμή; Και τι χρώμα χωρητικότητα κλπ είναι; Έχω την 513436... φαντάσου και ακόμα ούτε αυτό δε μου έχει έρθει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα στείλανε σε φίλο με ACS από iStorm PM 256 πορτοκαλί με προ-παραγγελία 12/09, ώρα δεν θυμάμαι.

Edit: 14:58

Επεξ/σία από MadSurfer
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ktsak είπε

Γερμανός ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. 
Το προϊόν στο καλάθι, με ένδειξη παραλαβής 13/14 Οκτ 2025, αλλά με άλλη σημείωση που λέει ότι στο καλάθι υπάρχει προϊόν που δεν είναι διαθέσιμο. Και φυσικά δεν σαφηνει να προχωρήσεις !!!!!!

Ρε καραγκιοζηδες, αν δεν το μπορείτε, κλείστε το να ησυχάσουμε όλοι !!!!!! Αντε και …….τε επιτέλους.

httpswww.germanos.grcart.png

Παλι καλα να λες που στο ειπε εκει και δεν εμεινες -1759e πριν στο πει...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, newtron είπε

Έχεις κάνει προπληρωμή; Και τι χρώμα χωρητικότητα κλπ είναι; Έχω την 513436... φαντάσου και ακόμα ούτε αυτό δε μου έχει έρθει.

Όχι δεν έχω πληρώσει και σκέψου απλό 17 μαύρο 256 εχω παραγγείλει. 2 Οκτώβρη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πηρε κατάστημα μικρό στην Ροδο που μιλήσαμε τηλεφωνικά για 17 256 go pm, ότι έφερε σήμερα σε μπλε. Πολύ απλά χωρίς προ παραγγελία χωρίς προκαταβολή χωρίς τίποτα. Απλα τηλεφωνικά για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Και περιμένουμε σαν τα βόδια με προπαραγγελίες 10/09 και μετά… 

Επεξ/σία από Maxpower71
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vpapanik είπε

λογικά είσαι > 18500 αριθμό παραγγελίας...
ακόμα τα 17xxx δεν εχουν παρει

οτι το έχεις πληρώσει, εμφανίζεται στη παραγγελία ή όχι ;

Ναι είμαι αριθμός παραγγελίας 188ΧΧ και ναι φαίνεται οτι έχω εξοφλήσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...