Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αλλά νέα για γέλια ο Κώτσος λίγο πριν πάω να παραλάβω ενώ ήρθε μήνυμα ότι με περιμένει για παραλαβή λέω δεν ξανά μπαίνω πριν πάω να δω την κατάσταση και εκεί που έλεγε έτοιμο το άλλαξε και έλεγε περιμένουμε από την αποθήκη μόλις παραλάβουμε θα σας ενημερώσουμε με νέο μήνυμα χαχαχα προφανώς το δώσανε σε κάποιον άλλον !

Το απλό 17 στο public ήρθε κανονικά !

για το PM SILVER 256 ακόμη στο καταχωρήθηκε ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

31 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε

Με πηρε κατάστημα μικρό στην Ροδο που μιλήσαμε τηλεφωνικά για 17 256 go pm, ότι έφερε σήμερα σε μπλε. Πολύ απλά χωρίς προ παραγγελία χωρίς προκαταβολή χωρίς τίποτα. Απλα τηλεφωνικά για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Και περιμένουμε σαν τα βόδια με προπαραγγελίες 10/09 και μετά… 

Τι τιμή σου το δίνει ;

γιατι κι εγώ το βρήκα σε μικρό κατάστημα αλλά μου το δίνει 1500€ με τιμολόγιο Ε όχι 300€ παραπάνω δεν δίνω για κανέναν λόγο !

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Live in chaos είπε

Επειδη διαβαζω μερικα σχολια αλλα δεν τα καταλαβαινω, τι ειναι αυτοι οι αριθμοι που λετε <>17000 ;; 

Εγω εχω κανει παραγγελια 17 Pro Max Μπλε απο τις 23/09 συγκεκριμενα απο Κωτσοβολο και προφανως δεν εχω κανενα νεοτερο για το ποτε θα παραλαβω. 

Ο αριθμός παραγγελίας στην I storm

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , με τα πολλά πήρα Public για ακύρωση , PM SILVER 256GB , έχουμε μπει σε αυτό το περίεργο τριπάκι και έχουμε εδώ και ένα μήνα σχεδόν την έγνοια μήπως έρθει το κινητό ! Μάλιστα επειδή ακύρωσα τηλεφωνικώς , με ρώτησε ο υπάλληλος "θα μπορούσατε να μας πείτε γιατί την ακυρώνετε ;" (😂🤡)

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, spyridy είπε

Ναι είμαι αριθμός παραγγελίας 188ΧΧ και ναι φαίνεται οτι έχω εξοφλήσει

Εμένα μου είπαν ότι μόνο αν πλήρωνα με κάρτα θα εμφανιζόταν εξοφλημένο. Με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό (αυτό έκανα) ή με μετρητά, θα φαίνεται απλήρωτο μέχρι να το παραλάβω... ΤΣΙΡΚΟ

2 ώρες πριν, defodio είπε

Ωραία. Διόρθωση, υποτίθεται δείχνει και τη σειρά προταιρεότητα.

ναι είναι η ΓΕΝΙΚΗ σειρά, αλλά τα μπλέ φαίνεται έχουν ενα προβάδισμα

2 ώρες πριν, MadSurfer είπε

Σήμερα στείλανε σε φίλο με ACS από iStorm PM 256 πορτοκαλί με προ-παραγγελία 12/09, ώρα δεν θυμάμαι.

Αν μαθαίναμε αριθμό θα είχαμε ενα μπούσουλα, υποθέτω 17ΧΧΧ και ωρα πριν τις 15:01

2025-10-10_19-13-44.png

Επεξ/σία από vpapanik
Δημοσ.

Καραγιοζιλίκια το iStorm, λέω στην ευγενέστατη και ολοφάνερα εξουθενωμένη κοπέλα που μίλησα πως έχω κάνει ΠΡΟπαραγγελία με ΠΡΟπληρωμή από τις 15/10 και αν γνωρίζει πότε περίπου θα παραλάβουμε, η απάντηση της ήταν πως δεν έχει ιδέα γιατί δεν έχουν καμία ενημέρωση από την ΑΠΟΛ και ακόμη εξυπηρετούν παραγγελίες που μπήκαν την πρώτη μέρα τα ΠΡΩΤΑ λεπτά... Γουατ δε φακ της λέω ρε κοπελία, έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας και ακόμη δεν εξυπηρετήθηκαν αυτοί που παρήγγειλαν πρώτη μέρα; Δυστυχώς δεν έχω καμία άλλη πληροφορία να σας δώσω μου λέει... αυτά

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, x8diesel είπε

Καραγιοζιλίκια το iStorm, λέω στην ευγενέστατη και ολοφάνερα εξουθενωμένη κοπέλα που μίλησα πως έχω κάνει ΠΡΟπαραγγελία με ΠΡΟπληρωμή από τις 15/10 και αν γνωρίζει πότε περίπου θα παραλάβουμε, η απάντηση της ήταν πως δεν έχει ιδέα γιατί δεν έχουν καμία ενημέρωση από την ΑΠΟΛ και ακόμη εξυπηρετούν παραγγελίες που μπήκαν την πρώτη μέρα τα ΠΡΩΤΑ λεπτά... Γουατ δε φακ της λέω ρε κοπελία, έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας και ακόμη δεν εξυπηρετήθηκαν αυτοί που παρήγγειλαν πρώτη μέρα; Δυστυχώς δεν έχω καμία άλλη πληροφορία να σας δώσω μου λέει... αυτά

συγκεκριμένα είμαστε κάπου μεταξύ 15:01 - 15:07 (μόνο μπλέ), πάντα 12/9

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας, επιτελους χθες παρελαβα επαρχια με easymail. παραγγελια iphone 17 pro max 256 blue στις 12/09 15:20 περιπου. κωτσοβολος

Επεξ/σία από funeral3
  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, funeral3 είπε

Καλησπερα σας, επιτελους χθες παρελαβα επαρχια με easymail. παραγγελια iphone 17 pro max 256 blue στις 12/09 15:20 περιπου. κωτσοβολος

Καλορίζικο αλλά για να το πήρες εσύ χθες με παραγγελία 12/9 εγώ που το έχω παραγγείλει από της 18/9 κατάλαβα πότε θα το πάρω 😂

• Sad 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vavatraxaki είπε

Σε αλλά νέα για γέλια ο Κώτσος λίγο πριν πάω να παραλάβω ενώ ήρθε μήνυμα ότι με περιμένει για παραλαβή λέω δεν ξανά μπαίνω πριν πάω να δω την κατάσταση και εκεί που έλεγε έτοιμο το άλλαξε και έλεγε περιμένουμε από την αποθήκη μόλις παραλάβουμε θα σας ενημερώσουμε με νέο μήνυμα χαχαχα προφανώς το δώσανε σε κάποιον άλλον !

Το απλό 17 στο public ήρθε κανονικά !

για το PM SILVER 256 ακόμη στο καταχωρήθηκε ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

Τι τιμή σου το δίνει ;

γιατι κι εγώ το βρήκα σε μικρό κατάστημα αλλά μου το δίνει 1500€ με τιμολόγιο Ε όχι 300€ παραπάνω δεν δίνω για κανέναν λόγο !

1300το δίνει με τιμολόγιο και χωρίς το δίνει κανονικά 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, εμένα με ενημέρωσαν απο Κωτσοβολο για προπαραγγελια PM 256 blue 12/09 15:47 πριν μια βδομάδα ότι θα παραλάβω αυτή την Τετάρτη 08/10 μετά μου είπαν θα παραλάβω μέχρι Παρασκευή, σήμερα κατόπιν χτεσινου email παραπονου μου είπαν πως υπάρχει ένα διαθέσιμο στο αεροδρόμιο κι αν το θέλω, μου στείλαν επιβεβαιωτικό SMS ότι η δέσμευση του προϊόντος έγινε με επιτυχία και να περιμένω SMS για την παραλαβή άμεσα. Τελικά πριν απο λιγο ξαναπήρα τηλ μου είπαν δεν ήταν διαθέσιμο και δεν έχουν ιδέα.

Έχω κάνει ήδη την καταγγελία μου στη Γενική γραμματεία καταναλωτή για ελλειψη καλόπιστης ενημέρωσης και επαγγελματική συνέπειας.

https://kataggelies.mindev.gov.gr/ 

Το κάνεις με τρία απλά βήματα και προτείνω σε όλους να προβούν σε καταγγελία ούτως ώστε να σταματήσουν να μας κοροϊδεύουν.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πρέπει να μαζευτούμε όλοι να βάλουμε κανένα δικηγόρο να δούμε εάν υσχιει η σειρά προτεραιότητας που διαφημίζουν. Και έχει τηρηθεί όπως λένε. Στην περίπτωση που δεν έχει τηρηθεί θα πρέπει να βγάλουμε καί κανένα φράγκο . Στη Αμερική κάτι τέτοια είναι για καλημέρα.

Επεξ/σία από fotisdri
  • Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

1500 με τιμολόγιο, 1200 με αποφορολογηση εκείνη την στιγμή, το ίδιο πράγμα βγαίνει, στην πρώτη περίπτωση σου αφαιρείται ο ΦΠΑ του κινητού στο τέλος του τριμήνου με την περιοδική δήλωση που κάνετε, στην δεύτερη γίνεται επι τοπου. Απορώ αν ορισμένοι είστε όντως επαγγελματίες ή απλά χρησιμοποιείτε αφμ κάποιου αλλου, δε γίνεται να μη γνωρίζεται βασικά πράγματα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...