Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Επισκεψη σε καταστημα του Κωτσοβολου Κρητη. Ο υπευθυνος καταστηματος ειναι φιλος. Μου ειπε τιμια οτι στις προπληρωμενες παραγγελιες για Pro max, δινει η apple 3 εβδομαδες ελαχιστο χρονο παραδοσης. Μπορει δηλαδη να ειναι 3.5-4 εβδομαδες.
Αυτο μου ειπε και σας το μεταφερω.
Επισης πηγα Γερμανο και ζητησα να ακυρωθει η πληρωμενη προπαραγγελια που εχω κανει με τιμολογιο, εφοσον δεν μπορω να αλλαξω χρωμα συσκευης απο Deep blue σε Silver. Μου ειπαν σημερα οτι πρεπει πρωτα να ερθει το προιον, να παω απο το καταστημα και θα ακυρωθει τοτε. Δεν γινεται τωρα.
Καλα κρασια δηλαδη.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, James. είπε

Καλημερα. Επισκεψη σε καταστημα του Κωτσοβολου Κρητη. Ο υπευθυνος καταστηματος ειναι φιλος. Μου ειπε τιμια οτι στις προπληρωμενες παραγγελιες για Pro max, δινει η apple 3 εβδομαδες ελαχιστο χρονο παραδοσης. Μπορει δηλαδη να ειναι 3.5-4 εβδομαδες.
Αυτο μου ειπε και σας το μεταφερω.
Επισης πηγα Γερμανο και ζητησα να ακυρωθει η πληρωμενη προπαραγγελια που εχω κανει με τιμολογιο, εφοσον δεν μπορω να αλλαξω χρωμα συσκευης απο Deep blue σε Silver. Μου ειπαν σημερα οτι πρεπει πρωτα να ερθει το προιον, να παω απο το καταστημα και θα ακυρωθει τοτε. Δεν γινεται τωρα.
Καλα κρασια δηλαδη.

Αλλά ντι άλλων σου είπε ο υπεύθυνος 

• Haha 2
Δημοσ.

Παραγγελια ιστορμ 14:58 17 PM SILVER 256 ηρθε λαρισα δεν μπορεσα να το παρω επειδή επαθα ζημια με το αυτοκίνητο , δεν μπορούσαν να το κρατησουνε μεχρι δευτερα ! καποιος τυχερος αλλος το πηρε, ειχα κανει και δεύτερη παραγγελία στο ιστορμ 15:03 ο λογος ητανε γιατι ειχα κανει λαθος στην πρωτη με το τιμολογιο , την αφησα και αυτην μπας και γίνει τίποτα αλλα σε τηλ που πηρα δεν μου λενε κατι ,εχει κανενας εμπειρια απο πέρυσι που δεν πηρε την πρώτη μερα και πήρανε την επόμενη εβδομάδα ? απο τι διαβάζω και βλεπω και Amazon γερμανικο γαλλικο ολα για τελος Οκτωμβριου λενε ! παλι τοσο αργα οπως περυσι ρ γμτ ! ελεος με αυτο κ@λ@τηλεφωνο καθε χρονο !! να περιμενουμε σαν μ@λ@κες 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, petran1790 είπε

Εεε ναι!! οντως την εκανες αδερφε.. Αξιζεις το βραβειο!! χωρις παρεξηγηση.. γιατιιιιιι???  εμπλεξες με 2 πλευρες εσυ, οχι με μια ... Ειλικρινα παιζει να παραλαβεις αφου παραλαβει και ο τελευταιος εδω.. καλο 2026. Υπομονη!!!

Επεσα κατω....  🤣🤣🤣

Ααααστο φίλε είμαι έτοιμος να παραλάβω το βραβείο , γαμησετα τώρα λόγο βιασινης και δουλειάς το έκανα έτσι επειδή τα είχα όλα αποθηκευμένα στον Σκρουτζ και δν χρειαζόταν να κάνω βήματα πολλά , τώρα είναι δίκοπο μαχαίρι το να ακυρώσω και να παραγγείλω ξανά από αλλού 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 
Εχει παραγγείλει κανείς από you.gr? Είδα έναν φίλο πιο πάνω, αλλά οι απαντήσεις που έλαβε από κάτω δεν ήταν ενθαρρυντικές. Παρηγγειλα από you, 17 pm 256gb orange στις 20/9 πληρωμένο μέσω Σκρουτζ. Έστειλα μήνυμα στο ίδιο το you για διαθεσιμότητα και με καλέσαν πίσω. Μου είπαν ότι Δεν γνωρίζουν πότε θα παραλάβω ακριβώς αλλά παραλαμβάνουν κάθε μέρα απόθεμα. Κάποιος άλλος σε παρόμοια μοίρα ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε

Ααααστο φίλε είμαι έτοιμος να παραλάβω το βραβείο , γαμησετα τώρα λόγο βιασινης και δουλειάς το έκανα έτσι επειδή τα είχα όλα αποθηκευμένα στον Σκρουτζ και δν χρειαζόταν να κάνω βήματα πολλά , τώρα είναι δίκοπο μαχαίρι το να ακυρώσω και να παραγγείλω ξανά από αλλού 

Πραγματικα ομως... εγω θα το εψαχνα στην θεση σου για την ακυρωση... σχεδον βεβαιο οτι θα παραλαβεις νωριτερα αν ακυρωσεις και παραγγελεις αλλου... Το skroutz ειναι ακομα δυσκοιλιο και οταν τα προιοντα ειναι μονιμα αμεσα διαθεσιμα στα καταστηματα.. φαντασου τωρα που ειναι σε αναμονες... και για να στρωσει αυτο θελει μηνες...

Αν παλι ειναι τοσο μπελιας.. απλα ξεχασε το και οταν ερθει... θα ειναι σαν δωρο.. τωρα Χριστουγεννων , Πρωτοχρονιας, Πασχα.. παιζεται.. 🤣

Για να καταλαβεις, εγω που δεν εχω παραγγειλει ακομα (σε κανα 2 βδομαδες θα ριξω παραγγελια) παιζει να παραλαβω νωριτερα απο σενα ετσι.. 🤣🤣

Επεξ/σία από petran1790
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Elvenlied95 είπε

Καλησπέρα παιδιά. 
Εχει παραγγείλει κανείς από you.gr? Είδα έναν φίλο πιο πάνω, αλλά οι απαντήσεις που έλαβε από κάτω δεν ήταν ενθαρρυντικές. Παρηγγειλα από you, 17 pm 256gb orange στις 20/9 πληρωμένο μέσω Σκρουτζ. Έστειλα μήνυμα στο ίδιο το you για διαθεσιμότητα και με καλέσαν πίσω. Μου είπαν ότι Δεν γνωρίζουν πότε θα παραλάβω ακριβώς αλλά παραλαμβάνουν κάθε μέρα απόθεμα. Κάποιος άλλος σε παρόμοια μοίρα ;

Ααα τελικά δεν θα πάω μόνος να παραλάβω το βραβείο έκανε και άλλος την χοντρή που έκανα κ εγώ , περαστικά μας φίλε κατά τον Δεκέμβρη μια χαρά θα είμαστε δωράκι για τα Χριστούγεννα 😂

Δημοσ.

Κατάλαβα 😅 

το θέμα είναι γιατί τόση αρνητική κριτική για το συγκεκριμένο κατάστημα; Ας μας πει κάποιος την εμπειρία του να ξέρουμε να μην την ξαναπατήσουμε 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...