Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mitskp είπε

1500 με τιμολόγιο, 1200 με αποφορολογηση εκείνη την στιγμή, το ίδιο πράγμα βγαίνει, στην πρώτη περίπτωση σου αφαιρείται ο ΦΠΑ του κινητού στο τέλος του τριμήνου με την περιοδική δήλωση που κάνετε, στην δεύτερη γίνεται επι τοπου. Απορώ αν ορισμένοι είστε όντως επαγγελματίες ή απλά χρησιμοποιείτε αφμ κάποιου αλλου, δε γίνεται να μη γνωρίζεται βασικά πράγματα 

Μάλλον εσυ δεν κατάλαβες καλά όταν λέμε τιμή με τιμολόγιο εννοούμε με αποφόρολογιση το δίνει 1550€ εμείς μια χαρά ξέρουμε και το ΑΦΜ και το ΦΠΑ τι σημαίνει 

• Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, fotisdri είπε

Νομίζω πρέπει να μαζευτούμε όλοι να βάλουμε κανένα δικηγόρο να δούμε εάν υσχιει η σειρά προτεραιότητας που διαφημίζουν. Και έχει τηρηθεί όπως λένε. Στην περίπτωση που δεν έχει τηρηθεί θα πρέπει να βγάλουμε καί κανένα φράγκο . Στη Αμερική κάτι τέτοια είναι για καλημέρα.

Δεν έχει τηρηθεί , και ας λένε ότι θέλουνε!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Subrosaval είπε

Παιδιά εγώ παρέλαβα από Γερμανό PM 512 Silver με παραγγελία προχτεσινή από το site . Ούτε κι εγώ το πιστεύω πως έγινε αυτό με τόση αναμονή . 

Αξιζει να σημειωθεί ότι είχα δοκιμάσει να κάνω το ίδιο προηγουμενως και με τον Κωτσοβολο όμως ενώ μου έγραφε ότι είναι διαθέσιμο , μετά έλεγε οτι δεν είναι , και έτσι ζήτησα πίσω τα χρήματα μου και τα έλαβα . 

Ο Γερμανός αντίθετα αν δεν έχει το προϊόν διαθέσιμο δεν σε προχωράει στο checkout .

Συμπέρασμα ; ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΑΤΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΤΕ !!!!!

Δεν ισχύει πάντα, αγόρασα από Γερμανό 1/10 που είχε διαθέσιμο 17 pro silver με παράδοση 4/10 και δε μου το έστειλαν ποτέ.

Όταν πήρα τηλ, η απάντηση ήταν πως είναι σε λίστα αναμονής και θα παραλάβω όταν έρθει η σειρά μου.

Ακύρωσα και ακόμα περιμένω να φανούν τα χρήματα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vpapanik είπε

συγκεκριμένα είμαστε κάπου μεταξύ 15:01 - 15:07 (μόνο μπλέ), πάντα 12/9

Στο πορτοκαλί σίγουρα είμαστε 12/09 κάπου μεταξύ 14:58 και 15:00

Επεξ/σία από Mitsaras29
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Κωτσοβολος παντως μετα απο πολλες επισκεψεις που εχω κανει λεει οτι ο μαξιμουμ χρονος αναμονης ειναι 1 μηνας. Εαν δεν μπορουν να παραδοσουν εντος 1 μηνα δεν δεχονται παραγγελιες λεει. Αυτα ακριβως μου ειπαν καθως περιμενω το 17 pro max Πορτοκαλί αγορά απο φυσικό κατάστημα 19/09

Επεξ/σία από nikolas2704
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, zavrasdj είπε

Καλησπέρα παιδιά , με τα πολλά πήρα Public για ακύρωση , PM SILVER 256GB , έχουμε μπει σε αυτό το περίεργο τριπάκι και έχουμε εδώ και ένα μήνα σχεδόν την έγνοια μήπως έρθει το κινητό ! Μάλιστα επειδή ακύρωσα τηλεφωνικώς , με ρώτησε ο υπάλληλος "θα μπορούσατε να μας πείτε γιατί την ακυρώνετε ;" (😂🤡)

γιατι δινω τα χρηματα μου !!!για αυτο ακυρωνω  πες του και οφειλετε να το εχετε ετοιμοπαραδοτο.... ολοι επρεπε να το ειχατε ακυρωσει ...  δεν υπαρχει  ουτε μια στο εκατομμυριο να πληρωνα κηνιτο και να μην το ειχα την ιδια μερα αντε την επομενη ...σας δουλεουν κανονικοτατα ... εχετε παραγγελει εχετε πληρωσει και περιμενετε .... αυτο ειναι απο τα αγραφα .... δεν θα το εκανα ποτε ! ντορο θελει να κανει η apple ειναι πολυ απλο ... θα μεινω με αυτο που εχω ξενερωσα ηδη και αντε γεια εχασαν 1000+ ευρω δεν παραγγειλα τσαντα της louis vuitton για να περιμενω ενα κηνιτο ! ειναι σιγα το πραγμα !

Επεξ/σία από allure_boy
  • Like 1
Δημοσ.

Το απογευμα παρελαβα απο istorm Cosmos 17PM silver 512.

Το παιδι στ μαγαζι  μου ειπε ειναι απο τα πρωτα silver που δινουν απο αυτο το μαγαζι, μολις καναν παραλαβη.

Αριθμος παραγγελιας 1962Χ

Εχθες διαβαζα εδω για κατι παραδοσεις εως τελος Νοεμβριου και μου ειχαν πεσει τα αυτια. Ελπιζω συντομα ολοι να παραλαβετε!

Δημοσ.

Σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα από το Γερμανό 17 pm silver 256. Το βρήκα το βράδυ στις 8/10 γύρω στις 11 το βράδυ διαθέσιμο. Το έκανα παραγγελία με πληρωμή και μου ήρθε σήμερα με παραλαβή από κατάστημα Γερμανού στην Κισσάμου Χανίων. Άψογα όλα. Φυσικά την επόμενη το πρωί έκανα ακύρωση την προ παραγγελία που είχα κάνει πληρωμένη στο κώτσο. Σε μια ώρα μου επέστρεψαν τα χρήματα.  

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, thanasis tyro είπε

Το απογευμα παρελαβα απο istorm Cosmos 17PM silver 512.

Το παιδι στ μαγαζι  μου ειπε ειναι απο τα πρωτα silver που δινουν απο αυτο το μαγαζι, μολις καναν παραλαβη.

Αριθμος παραγγελιας 1962Χ

Εχθες διαβαζα εδω για κατι παραδοσεις εως τελος Νοεμβριου και μου ειχαν πεσει τα αυτια. Ελπιζω συντομα ολοι να παραλαβετε!

Παραγγελία 12/9  με επιβεβαίωση 15:00 με αριθμό παραγγελίας 1774Χ ίδιο κινητό ίδιο κατάστημα με εσένα οπότε εσύ με δύο χιλιάδες και βάλε παραγγελίες  μετά από εμένα το παρέλαβες πριν από εμένα? Μάλιστα!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, June είπε

Δεν ισχύει πάντα, αγόρασα από Γερμανό 1/10 που είχε διαθέσιμο 17 pro silver με παράδοση 4/10 και δε μου το έστειλαν ποτέ.

Όταν πήρα τηλ, η απάντηση ήταν πως είναι σε λίστα αναμονής και θα παραλάβω όταν έρθει η σειρά μου.

Ακύρωσα και ακόμα περιμένω να φανούν τα χρήματα!

Πολύ κρίμα που σου έτυχε αυτό . 

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Leonking76 είπε

Παραγγελία 12/9  με επιβεβαίωση 15:00 με αριθμό παραγγελίας 1774Χ ίδιο κινητό ίδιο κατάστημα με εσένα οπότε εσύ με δύο χιλιάδες και βάλε παραγγελίες  μετά από εμένα το παρέλαβες πριν από εμένα? Μάλιστα!

Πρέπει να είναι το χειρότερο κατάστημα για να μην πω τίποτα χειρότερο! Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά έχουν χάσει τα αβγά και τα πασχάλια για να μην αρχίσω με τους ηλίθιους που έχουμε μπλέξει τα Γαλλικά και με κόψουν. Είναι απαράδεκτοι!

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mitskp είπε

1500 με τιμολόγιο, 1200 με αποφορολογηση εκείνη την στιγμή, το ίδιο πράγμα βγαίνει, στην πρώτη περίπτωση σου αφαιρείται ο ΦΠΑ του κινητού στο τέλος του τριμήνου με την περιοδική δήλωση που κάνετε, στην δεύτερη γίνεται επι τοπου. Απορώ αν ορισμένοι είστε όντως επαγγελματίες ή απλά χρησιμοποιείτε αφμ κάποιου αλλου, δε γίνεται να μη γνωρίζεται βασι

Η σιγουριά και η εξυπνάδα θα σε φάει .

Τι είναι το Άρθρο 39α;

Το Άρθρο 39α προβλέπει αντιστροφή της υποχρέωσης καταβολής ΦΠΑ (reverse charge). Αυτό σημαίνει:

• Ο πωλητής δεν χρεώνει ΦΠΑ στο τιμολόγιο.
  • Ο αγοραστής (επιχείρηση/επαγγελματίας) αυτοπαραδίδει και αυτοεκπίπτει τον ΦΠΑ στην περιοδική του δήλωση.
  • Δηλαδή, δεν πληρώνεις ΦΠΑ στον προμηθευτή, ούτε περιμένεις να σου τον επιστρέψει η εφορία — δεν τον πληρώνεις καθόλου.

🔹 Ισχύει μόνο για συγκεκριμένα αγαθά (π.χ. κινητά τηλέφωνα, tablets, laptops, κονσόλες, σίδερα οικοδομής κ.ά.) άνω των 17€ και μόνο μεταξύ επιχειρήσεων με τιμολόγιο.

Αν ΔΕΝ ζητήσεις να εφαρμοστεί το άρθρο 39α:

• Ο προμηθευτής θα σου χρεώσει ΦΠΑ κανονικά (π.χ. +24%).
  • Αυτός ο ΦΠΑ μπαίνει ως έξοδο για σένα και τον εκπίπτεις στο τέλος του τριμήνου.
  • Όμως:

️Η εφορία μπορεί να

μη δεχτεί την έκπτωση του ΦΠΑ

αν:

1. Το είδος που αγόρασες υπάγεται υποχρεωτικά στο άρθρο 39α.
  2. Ο προμηθευτής δεν έπρεπε να σου χρεώσει ΦΠΑ.
  3. Εσύ δέχτηκες λανθασμένο τιμολόγιο και τον πλήρωσες έτσι κι αλλιώς.

💬 Δηλαδή, αν έπρεπε να αγοραστεί με 39α, και δεν έγινε αυτό, η εφορία μπορεί να σου μηδενίσει την έκπτωση του ΦΠΑ — και έτσι χάνεις τα λεφτά.

4 ώρες πριν, Mitskp είπε

1500 με τιμολόγιο, 1200 με αποφορολογηση εκείνη την στιγμή, το ίδιο πράγμα βγαίνει, στην πρώτη περίπτωση σου αφαιρείται ο ΦΠΑ του κινητού στο τέλος του τριμήνου με την περιοδική δήλωση που κάνετε, στην δεύτερη γίνεται επι τοπου. Απορώ αν ορισμένοι είστε όντως επαγγελματίες ή απλά χρησιμοποιείτε αφμ κάποιου αλλου, δε γίνεται να μη γνωρίζεται βασικά πράγματα 

⚠️ Αν σου κόψουν τιμολόγιο

με ΦΠΑ

ενώ ισχύει 39α:

• Είναι λάθος τιμολόγιο.
  • Δεν θα μπορείς να εκπέσεις τον ΦΠΑ στην περιοδική δήλωση ΦΠΑ.
  • Θα τον χάσεις, γιατί δεν έπρεπε να στον χρεώσουν εξαρχής.

🙏 thank me later!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Leonking76 είπε

Pro Max Ιδιο ακριβως χρωμα και χωρητικοτητα;🤯🤯

Επεξ/σία από thanasis tyro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, Mitskp said:

Αν δικαιούσε να μπεις στο 39α μπαίνεις θες δεν θες, γίνεται υποχρεωτικά η από φορολόγηση εκείνη την στιγμή.

Επεξ/σία από Architekt
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...