Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή έκανα τον έξυπνο κ την πάτησα, δε ήξερα ότι η αποφορολογηση είναι υποχρεωτική, με συγχωρείται, γράψτε λάθος. Είστε καλοί επαγγελματίες τελικά. Μπράβο. 

• Sad 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά συνήθως οι καθυστερήσεις είναι σε φυσιολογικά πλαίσια. Ο κυριότερος λόγος καθυστέρησης είναι ότι τα τεμάχια δίνονται σε γνωστούς κοντινούς κλπ κατά βάση. Εχω δουλέψει σε γνωστή αλυσίδα σε θέση διεύθυνσης. Οι από πάνω βολεύουν πρώτα αυτά που σας είπα.

Δημοσ.

Όπως και να έχει εάν έχεις επιχείρηση το ΦΠΑ αγοράς ΕΙΝΑΙ ΈΞΟΔΟ . το άρθρο 39 είναι θέμα ότι δεν πληρώνεις εκείνη την στιγμή. όλα είναι θέμα ρευστότητας.

Δημοσ.

Παραγγελία 16/9 από document το 16 pro 256 και με πήραν χτες αν όντως το θέλω γιατί θα το έχουν Δευτέρα. Έχω ήδη βρει οπότε του είπα να πάει στον επόμενο

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, equi1908 είπε

Παραγγελία 16/9 από document το 16 pro 256 και με πήραν χτες αν όντως το θέλω γιατί θα το έχουν Δευτέρα. Έχω ήδη βρει οπότε του είπα να πάει στον επόμενο

16 pro? εισαι ενα χρονο πισω φιλος... 😄

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thanasis tyro είπε

Pro Max Ιδιο ακριβως χρωμα και χωρητικοτητα;🤯🤯

Ίδιο ακριβώς! Αν επιτρέπεται πότε έκανες την παραγγελία και τι ώρα είχες email επιβεβαίωσης ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, funeral3 είπε

Καλησπερα σας, επιτελους χθες παρελαβα επαρχια με easymail. παραγγελια iphone 17 pro max 256 blue στις 12/09 15:20 περιπου. κωτσοβολος

Ίδια specs, 12/9 15.01, Κώτσο, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.. 

Επεξ/σία από NoMans
Δημοσ.

Μην βιάζεστε παιδιά τα Χριστούγεννα είναι κοντά 😂😂😂, από ότι βλέπω και τα silver έχουν αρχίσει να κινούνται , μόνο στα πορτοκαλί υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Leonking76 είπε

Ίδιο ακριβώς! Αν επιτρέπεται πότε έκανες την παραγγελία και τι ώρα είχες email επιβεβαίωσης ?

Παραγγελια 12/9 email επιβεβαιωσης 15:33.

και εχθες μεσημερι ελαβα email η παραγγελια σου ειναι ετοιμη προς παραλαβη.

Τα εχουν σκατωσει 

Σορρυ φιλε δεν εκανα τιποτα υποπτο 😅
ΥΓ. Ειχα βαλει πληρωμη στο καταστημα. Δεν ξερω αν αυτο παιζει καποιο ρολο και ενισχυει τις θεωριες οτι αμα εχεις προπληρωσει σε εχουν λιγο σιγουρο και σε προσπερνανε;

Επεξ/σία από thanasis tyro
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, thanasis tyro είπε

Τα εχουν σκατωσει 

ΥΓ. Ειχα βαλει πληρωμη στο καταστημα. Δεν ξερω αν αυτο παιζει καποιο ρολο και ενισχυει τις θεωριες οτι αμα εχεις προπληρωσει σε εχουν λιγο σιγουρο και σε προσπερνανε;

Και εγώ πληρωμή στο κατάστημα έχω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, thanasis tyro είπε

Τα εχουν σκατωσει 

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω! Στην τύχη τα δίνουν! Σίγουρα δεν φταις εσύ αλλά όπως φαίνεται δεν τηρείται καμία σειρά προτεραιότητας, ίσως το πηγαίνουν αλφαβητικά, ίσως βγάζουν κλήρο, ίσως όποια παραγγελία πιάσουν εκείνη την ώρα. Για αυτό εκνευρίζομαι που στην istorm δεν είναι μηχανογραφημένη η διαδικασία αυτή αλλά πάει στο κατάστημα και από εκεί κανονίζουν ποιος θα την πάρει 

Επεξ/σία από Mitsaras29
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω! Στην τύχη τα δίνουν! Σίγουρα δεν φταις εσύ αλλά όπως φαίνεται δεν τηρείται καμία σειρά προτεραιότητας, ίσως το πηγαίνουν αλφαβητικά, ίσως βγάζουν κλήρο, ίσως όποια παραγγελία πιάσουν εκείνη την ώρα. Για αυτό εκνευρίζομαι που στην istorm δεν είναι μηχανογραφημένη η διαδικασία αυτή αλλά πάει στο κατάστημα και από εκεί κανονίζουν ποιος θα την πάρει 

Δύο χιλιάδες παραγγελίες μετα!! 😂💀

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...