Mitskp Δημοσ. χθες στις 08:35 πμ Δημοσ. χθες στις 08:35 πμ Δηλαδή έκανα τον έξυπνο κ την πάτησα, δε ήξερα ότι η αποφορολογηση είναι υποχρεωτική, με συγχωρείται, γράψτε λάθος. Είστε καλοί επαγγελματίες τελικά. Μπράβο. 1 1
Terys M Δημοσ. χθες στις 08:47 πμ Δημοσ. χθες στις 08:47 πμ Παιδιά συνήθως οι καθυστερήσεις είναι σε φυσιολογικά πλαίσια. Ο κυριότερος λόγος καθυστέρησης είναι ότι τα τεμάχια δίνονται σε γνωστούς κοντινούς κλπ κατά βάση. Εχω δουλέψει σε γνωστή αλυσίδα σε θέση διεύθυνσης. Οι από πάνω βολεύουν πρώτα αυτά που σας είπα.
fotisdri Δημοσ. χθες στις 08:49 πμ Δημοσ. χθες στις 08:49 πμ Όπως και να έχει εάν έχεις επιχείρηση το ΦΠΑ αγοράς ΕΙΝΑΙ ΈΞΟΔΟ . το άρθρο 39 είναι θέμα ότι δεν πληρώνεις εκείνη την στιγμή. όλα είναι θέμα ρευστότητας.
equi1908 Δημοσ. χθες στις 09:44 πμ Δημοσ. χθες στις 09:44 πμ Παραγγελία 16/9 από document το 16 pro 256 και με πήραν χτες αν όντως το θέλω γιατί θα το έχουν Δευτέρα. Έχω ήδη βρει οπότε του είπα να πάει στον επόμενο
kazantzidis Δημοσ. χθες στις 09:50 πμ Δημοσ. χθες στις 09:50 πμ 5 λεπτά πριν, equi1908 είπε Παραγγελία 16/9 από document το 16 pro 256 και με πήραν χτες αν όντως το θέλω γιατί θα το έχουν Δευτέρα. Έχω ήδη βρει οπότε του είπα να πάει στον επόμενο 16 pro? εισαι ενα χρονο πισω φιλος... 😄
equi1908 Δημοσ. χθες στις 10:04 πμ Δημοσ. χθες στις 10:04 πμ 13 λεπτά πριν, kazantzidis είπε 16 pro? εισαι ενα χρονο πισω φιλος... 😄 Είμαι χωρίς καφέ 😴 2
Leonking76 Δημοσ. χθες στις 11:14 πμ Δημοσ. χθες στις 11:14 πμ 3 ώρες πριν, thanasis tyro είπε Pro Max Ιδιο ακριβως χρωμα και χωρητικοτητα;🤯🤯 Ίδιο ακριβώς! Αν επιτρέπεται πότε έκανες την παραγγελία και τι ώρα είχες email επιβεβαίωσης ?
NoMans Δημοσ. χθες στις 11:15 πμ Δημοσ. χθες στις 11:15 πμ (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, funeral3 είπε Καλησπερα σας, επιτελους χθες παρελαβα επαρχια με easymail. παραγγελια iphone 17 pro max 256 blue στις 12/09 15:20 περιπου. κωτσοβολος Ίδια specs, 12/9 15.01, Κώτσο, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.. Επεξ/σία χθες στις 11:15 πμ από NoMans
petroschelsea Δημοσ. χθες στις 11:40 πμ Δημοσ. χθες στις 11:40 πμ Όποιος θέλει pm 512 μπλε στην Αθήνα να μου στείλει pm να του δώσω την παραγγελία.
Mexicanos97 Δημοσ. χθες στις 11:52 πμ Δημοσ. χθες στις 11:52 πμ Μην βιάζεστε παιδιά τα Χριστούγεννα είναι κοντά 😂😂😂, από ότι βλέπω και τα silver έχουν αρχίσει να κινούνται , μόνο στα πορτοκαλί υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα
Aeroporos12 Δημοσ. χθες στις 12:11 μμ Δημοσ. χθες στις 12:11 μμ Δηλαδή εμείς με παραγγελία από istorm με αριθμό παραγγελίας 20ΧΧΧ 12/9 πάμε για Χριστούγεννα;
thanasis tyro Δημοσ. χθες στις 12:22 μμ Δημοσ. χθες στις 12:22 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Leonking76 είπε Ίδιο ακριβώς! Αν επιτρέπεται πότε έκανες την παραγγελία και τι ώρα είχες email επιβεβαίωσης ? Παραγγελια 12/9 email επιβεβαιωσης 15:33. και εχθες μεσημερι ελαβα email η παραγγελια σου ειναι ετοιμη προς παραλαβη. Τα εχουν σκατωσει Σορρυ φιλε δεν εκανα τιποτα υποπτο 😅 ΥΓ. Ειχα βαλει πληρωμη στο καταστημα. Δεν ξερω αν αυτο παιζει καποιο ρολο και ενισχυει τις θεωριες οτι αμα εχεις προπληρωσει σε εχουν λιγο σιγουρο και σε προσπερνανε; Επεξ/σία χθες στις 12:25 μμ από thanasis tyro 1
Leonking76 Δημοσ. χθες στις 12:49 μμ Δημοσ. χθες στις 12:49 μμ 26 λεπτά πριν, thanasis tyro είπε Παραγγελια 12/9 email επιβεβαιωσης 15:33. και εχθες μεσημερι ελαβα email η παραγγελια σου ειναι ετοιμη προς παραλαβη. Τα εχουν σκατωσει Σορρυ φιλε δεν εκανα τιποτα υποπτο 😅 ΥΓ. Ειχα βαλει πληρωμη στο καταστημα. Δεν ξερω αν αυτο παιζει καποιο ρολο και ενισχυει τις θεωριες οτι αμα εχεις προπληρωσει σε εχουν λιγο σιγουρο και σε προσπερνανε; Και εγώ πληρωμή στο κατάστημα έχω
Mitsaras29 Δημοσ. χθες στις 01:14 μμ Δημοσ. χθες στις 01:14 μμ (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, thanasis tyro είπε Παραγγελια 12/9 email επιβεβαιωσης 15:33. και εχθες μεσημερι ελαβα email η παραγγελια σου ειναι ετοιμη προς παραλαβη. Τα εχουν σκατωσει Σορρυ φιλε δεν εκανα τιποτα υποπτο 😅 ΥΓ. Ειχα βαλει πληρωμη στο καταστημα. Δεν ξερω αν αυτο παιζει καποιο ρολο και ενισχυει τις θεωριες οτι αμα εχεις προπληρωσει σε εχουν λιγο σιγουρο και σε προσπερνανε; Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω! Στην τύχη τα δίνουν! Σίγουρα δεν φταις εσύ αλλά όπως φαίνεται δεν τηρείται καμία σειρά προτεραιότητας, ίσως το πηγαίνουν αλφαβητικά, ίσως βγάζουν κλήρο, ίσως όποια παραγγελία πιάσουν εκείνη την ώρα. Για αυτό εκνευρίζομαι που στην istorm δεν είναι μηχανογραφημένη η διαδικασία αυτή αλλά πάει στο κατάστημα και από εκεί κανονίζουν ποιος θα την πάρει Επεξ/σία χθες στις 01:18 μμ από Mitsaras29 1
Leonking76 Δημοσ. χθες στις 01:29 μμ Δημοσ. χθες στις 01:29 μμ 14 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω! Στην τύχη τα δίνουν! Σίγουρα δεν φταις εσύ αλλά όπως φαίνεται δεν τηρείται καμία σειρά προτεραιότητας, ίσως το πηγαίνουν αλφαβητικά, ίσως βγάζουν κλήρο, ίσως όποια παραγγελία πιάσουν εκείνη την ώρα. Για αυτό εκνευρίζομαι που στην istorm δεν είναι μηχανογραφημένη η διαδικασία αυτή αλλά πάει στο κατάστημα και από εκεί κανονίζουν ποιος θα την πάρει Δύο χιλιάδες παραγγελίες μετα!! 😂💀
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα