Aeroporos12 Δημοσ. χθες στις 09:10 μμ Δημοσ. χθες στις 09:10 μμ 11 λεπτά πριν, farcry33 είπε Είπαμε είναι βάση μοντέλο και χρώματος και χωρητικότητας έχω παραλάβει pro max μπλε με παραγγελία 18ΧΧΧ και ασημένιο και πορτοκαλή με 17ΧΧΧ όχι ακόμα. Αναμένω blue pro max 256 και silver pro max 256 με αριθμούς 20XXX ελπίζω να αρχίσει να προχωράει πιο γρήγορα το σύστημα. Γτ ακούστηκε ότι αυξήθηκε η παραγωγή.
vavatraxaki Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) Σήμερα με πήρανε από τοπικό public για να παραλάβω κάτι άλλο που είχα για παραλαβή και ρώτησα την υπάλληλο για την πρόπαραγγελια μου PM silver 256 Η πρώτη της ερώτηση ήταν τι χρώμα περίμενετε της λέω μου λέει α θα αργήσει πολύ της λέω ποσό περίπου δηλαδή ; Και άρχισε η γνωστή κουβέντα δεν ξέρουμε όταν παραλάβουμε και τα γνωστά στο τέλος της είπα μπορείτε όταν παραλάβετε ότι χρώμα κι αν είναι να με ενημερώσετε μου είπε θα προσπαθήσει δεν νομίζω να το κάνει και η ιστορία συνεχίζεται η κατάσταση παραγγελίας ακόμη στα ίδια «καταχωρήθηκε » Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από vavatraxaki
t3llis Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 ώρα πριν, polakis21 είπε Φιλε αν δεν το εδωσες σε αλλον την σειρα, ενδιαφερομαι. Σε ποια περιοχη; Δεν το έδωσα σε κάποιον γιατί θα το κρατήσω εγώ 😇 . Έστειλα για να ενημερώσω ότι ξύπνησε και το πλαίσιο. Καλές παραλαβές !
teol20 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Γενικα απο την ερευνα αγορας που εχω κανει, το ασημι ξεπουλαει φουλ στα Apple Stores ανά τον κόσμο, με το πορτοκαλί να έπεται και με το μπλε να παρουσιάζει την καλύτερη διαθεσιμότητα. Εντάξει μην ακουω υπερβολες και δράματα για Χριστούγεννα και νέο ετος. Η παραγωγη εχει ανέβει, πλέον και στα Pro Max το availability εχει πέσει σε 2-3 weeks στα Apple Stores και μέχρι τα τέλη του μήνα θα πάει 1-2 weeks. Δεν ξερω τι παιχτηκε με Αμαζον και το σνομπάρει πλέον μη βγάζοντας καθόλου διαθεσιμότητες. Retailers πχ στο Ηνωμενο Βασιλειο που εχω γνωστους εχουν speedαρει τις παραδόσεις. Μέσα στον Οκτώβριο θα έχουν εξυπηρετηθεί οι περισσότεροι πιστεύω που έχουν παραγγείλει εως τωρα. Οσους γνωστους δηλαδη και βυσματα να χρησιμοποιούν στα καταστήματα, οι συσκευές θα έρχονται. Λιγο πολυ ολοι θα εξυπηρετούνται σιγα σιγα, θα εξαφανιστουν και οι fake pre orders και τις επόμενες 2-3 βδομάδες όλοι θα ειναι χαρούμενοι 2
Mitsaras29 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, teol20 είπε Γενικα απο την ερευνα αγορας που εχω κανει, το ασημι ξεπουλαει φουλ στα Apple Stores ανά τον κόσμο, με το πορτοκαλί να έπεται και με το μπλε να παρουσιάζει την καλύτερη διαθεσιμότητα. Εντάξει μην ακουω υπερβολες και δράματα για Χριστούγεννα και νέο ετος. Η παραγωγη εχει ανέβει, πλέον και στα Pro Max το availability εχει πέσει σε 2-3 weeks στα Apple Stores και μέχρι τα τέλη του μήνα θα πάει 1-2 weeks. Δεν ξερω τι παιχτηκε με Αμαζον και το σνομπάρει πλέον μη βγάζοντας καθόλου διαθεσιμότητες. Retailers πχ στο Ηνωμενο Βασιλειο που εχω γνωστους εχουν speedαρει τις παραδόσεις. Μέσα στον Οκτώβριο θα έχουν εξυπηρετηθεί οι περισσότεροι πιστεύω που έχουν παραγγείλει εως τωρα. Οσους γνωστους δηλαδη και βυσματα να χρησιμοποιούν στα καταστήματα, οι συσκευές θα έρχονται. Λιγο πολυ ολοι θα εξυπηρετούνται σιγα σιγα, θα εξαφανιστουν και οι fake pre orders και τις επόμενες 2-3 βδομάδες όλοι θα ειναι χαρούμενοι Πάντως ο επίσημος εισαγωγέας της Ελλάδας η istorm δίνει συσκευές με ρυθμο χελώνας ακόμα δεν έχει εξυπηρετήσει παραγγελίες που έγιναν 12/09 14-58-15:02 στα ασιμί και πορτοκάλι pro max, οπότε αυτή η εξομάλυνση που ακούγεται είναι απλά φήμη προς το παρόν
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Super Moderators Δημοσ. πριν από 21 ώρες 3 ώρες πριν, Giannis_siag είπε Τώρα αλλάζουν χρώμα? Τι φάση Ακόμη να σοβαρευτούν με το κυνήγι των clicks? 1
farcry33 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 11 λεπτά πριν, billdanos είπε Ακόμη να σοβαρευτούν με το κυνήγι των clicks? Υπάρχουν αναφορές για discoloration σε μπλε και πορτοκαλί από αρκετά άτομα. 10 ώρες πριν, koumos είπε Επιτέλους τέλος! Καλές παραλαβές σε όλους!! Αυτή η θήκη τι χρώμα είναι υποτίθεται μαύρο ;
ktsak Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Γερμανικό και Γαλλικό amazon διαθεσιμα τώρα ΡΜ 512. Περιορισμένες ποςοτητες1-2τεμαχια
dilatedjunkie Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 12 hours ago, Aeroporos12 said: Αναμένω blue pro max 256 και silver pro max 256 με αριθμούς 20XXX ελπίζω να αρχίσει να προχωράει πιο γρήγορα το σύστημα. Γτ ακούστηκε ότι αυξήθηκε η παραγωγή. την Παρασκευή μου ήρθε email από iStorm για παραλαβή pro max blue 512 με παραγγελία 22/9 αριθμό 26ΧΧΧ και το έγραψα εδώ μέσα αν το ήθελε κάποιος
ktsak Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, dilatedjunkie είπε την Παρασκευή μου ήρθε email από iStorm για παραλαβή pro max blue 512 με παραγγελία 22/9 αριθμό 26ΧΧΧ και το έγραψα εδώ μέσα αν το ήθελε κάποιος Ότι να ναι το iStorm. Έχω βάλει παραγγελία ΡΜ πορτοκαλί 256 με αριθμό 23ΧΧΧ στις 15/9 και ακόμη τίποτε ….. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από ktsak
dilatedjunkie Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 33 minutes ago, ktsak said: Ότι να ναι το iStorm. Έχω βάλει παραγγελία ΡΜ πορτοκαλί 256 με αριθμό 23ΧΧΧ στις 15/9 και ακόμη τίποτε ….. ίσως παίζει ρόλο η χωρητικότητα
ktsak Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, dilatedjunkie είπε ίσως παίζει ρόλο η χωρητικότητα Δυστυχώς φίλε μου έχουν αποδείξει όλοι τους μέχρι τώρα ότι δεν κρατάνε καμία σειρά. Δίνουν όπου να ναι, οπότε να ναι. Σε κολλητούς, σε φίλους, σε γνωστούς, σοποιον περαστικό περνάει απέξω και μπαίνει μέσα να ρωτήσει, πολλά τα παραδείγματα μέχρι τώρα ….Τι να πω ? Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από ktsak 1
Stelaras1993 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 ώρα πριν, ktsak είπε Δυστυχώς φίλε μου έχουν αποδείξει όλοι τους μέχρι τώρα ότι δεν κρατάνε καμία σειρά. Δίνουν όπου να ναι, οπότε να ναι. Σε κολλητούς, σε φίλους, σε γνωστούς, σοποιον περαστικό περνάει απέξω και μπαίνει μέσα να ρωτήσει, πολλά τα παραδείγματα μέχρι τώρα ….Τι να πω ? Δεν θα τα δώσουν ρε φίλε σε σένα στην αρχή τα παίρνουν η ίδιοι φιλαράκια γνωστοί , τα πουλάνε με ένα καπελάκι τους πρώτους 2 μήνες και κονομάνε όλοι τιμολογιάκη στα 1200 και πώληση 1600 , δηλαδή 400 στο κομμάτι είναι μεγάλη η κονομα .
ktsak Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 13 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Δεν θα τα δώσουν ρε φίλε σε σένα στην αρχή τα παίρνουν η ίδιοι φιλαράκια γνωστοί , τα πουλάνε με ένα καπελάκι τους πρώτους 2 μήνες και κονομάνε όλοι τιμολογιάκη στα 1200 και πώληση 1600 , δηλαδή 400 στο κομμάτι είναι μεγάλη η κονομα . Συμφωνώ. Γιαυτο έγραψα αυτά που εγραψα
koumos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 20 ώρες πριν, MPQHD είπε Από ποιο κατάστημα ; Πότε είχες κάνει παραγγελία ; Πλαισιο! Το εγραψα πιο πανω. 12/09 15:06 11 ώρες πριν, farcry33 είπε Υπάρχουν αναφορές για discoloration σε μπλε και πορτοκαλί από αρκετά άτομα. Αυτή η θήκη τι χρώμα είναι υποτίθεται μαύρο ; Ναι η μαυρη ειναι, μου αρεσει ο συνδυασμος προσωπικα μαυρη-silver.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα