MPQHD Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, koumos είπε Πλαισιο! Το εγραψα πιο πανω. 12/09 15:06 Ναι η μαυρη ειναι, μου αρεσει ο συνδυασμος προσωπικα μαυρη-silver. Δεν είχα δει να το αναφέρεις γι’αυτό ρώτησα …. Βλέπω παραλάβατε με παραγγελίες από πλαίσιο 15:06 & 15:15 για silver 256 και εγώ για ίδιο μοντέλο στις 15:02 από istorm τίποτα ακόμα … Ο συνδυασμός μαύρου με silver είναι τοπ και εγώ αυτό θα κάνω ή με λεπτή Pitaka αντίστοιχα. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από MPQHD
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Κάποιος από you.gr έχει παραλάβει έστω μια συσκευή; Οποιαδήποτε της σειράς 17;
fotisdri Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 17 ώρες πριν, Giannis_siag είπε Τώρα αλλάζουν χρώμα? Τι φάση Αυτό ισχύει ή πείραξες τα χρώματα. Γιατί δεν ψήνομαι να πάρω κινητό και να βγει άλλο χρώμα.
Mitsaras29 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ktsak είπε Ότι να ναι το iStorm. Έχω βάλει παραγγελία ΡΜ πορτοκαλί 256 με αριθμό 23ΧΧΧ στις 15/9 και ακόμη τίποτε ….. Σκέψου ότι έχουμε πολλοί προπαραγγελία στην istorm πορτοκαλί 256 PM από 12/09 στις 14:58 - 15:02 με αριθμό παραγγελίας 17xxx και ακομα καμία ειδοποίηση... Οπότε καταλαβαίνεις πόσο καλά πάει όλα αυτό! Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Mitsaras29 1
Giannis_siag Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 22 λεπτά πριν, fotisdri είπε Αυτό ισχύει ή πείραξες τα χρώματα. Γιατί δεν ψήνομαι να πάρω κινητό και να βγει άλλο χρώμα. Το έχουν κι άλλοι απ ότι φαίνεται
dandri Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, Mexicanos97 είπε Κάποιος από you.gr έχει παραλάβει έστω μια συσκευή; Οποιαδήποτε της σειράς 17; Όχι.
SteliosD70 Δημοσ. πριν από 34 λεπτά Δημοσ. πριν από 34 λεπτά 4 ώρες πριν, Mexicanos97 είπε Κάποιος από you.gr έχει παραλάβει έστω μια συσκευή; Οποιαδήποτε της σειράς 17; Όχι δυστυχώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα