Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Giannisrethymno είπε

Αυτό το χάλι να παίρνεις από τόν επίσημο εισαγωγέα και να παίρνεις τελευταίος δεν νομίζω να γίνεται αλλού

Φίλε εγώ το πήρα από τους πρώτους και χωρίς καν να κάνω προ παραγγελία. Απλά πέρασα από ένα αεροδρόμιο το είχαν διαθέσιμο το αγόρασα τελειώσαμε το πορτοκάλι κιόλας. Οπότε είναι θέμα τύχης

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Φίλε εγώ το πήρα από τους πρώτους και χωρίς καν να κάνω προ παραγγελία. Απλά πέρασα από ένα αεροδρόμιο το είχαν διαθέσιμο το αγόρασα τελειώσαμε το πορτοκάλι κιόλας. Οπότε είναι θέμα τύχης

Τι θα πει θέμα τύχης ρε συ; Σε όλο τον κόσμο υπάρχει το σύστημα pre-order. Και σε όλο τον κόσμο επίσης υπάρχει εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Μόνο στην Ελλαδαρα υπάρχει αυτό το «άγνωστο» γιατί κάποιοι θέλουν να εξυπηρετήσουν τους κολλητούς. Μπες σε ομάδες Apple iOS σε όλο τον κόσμο να δεις. Σε όλες τις παραγγελίες λέει ακριβώς ημερομηνία παραλαβής. 

• Like 3
Δημοσ.

Επιτέλους είδα κάποια αλλαγή στην παραγγελία μου , αυτά που βλέπετε ότι γράφει !!! Παραγγελία 12/9 ώρα 16:00 !! Για να δούμε μήπως παραλάβουμε αυτή την εβδομάδα ! 

IMG_4097.jpeg

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Giorgoss94 είπε

Επιτέλους είδα κάποια αλλαγή στην παραγγελία μου , αυτά που βλέπετε ότι γράφει !!! Παραγγελία 12/9 ώρα 16:00 !! Για να δούμε μήπως παραλάβουμε αυτή την εβδομάδα ! 

IMG_4097.jpeg

Από ποια αλυσίδα αν επιτρέπεται ; Και έχεις πλήρωση όλο το ποσό ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...