Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια εμένα σήμερα μου ήρθε μήνυμα παραδοσης απλου iphone 17 black 256 απο σκρουτζ και you.gr. (19/9). Καλες παραλαβες..

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ βλέπω σχετικά καλή κίνηση στον Γερμανό. Σχεδόν κάθε μέρα εχει διαθεσιμα κομμάτια σε PM 512. Περισσότερα μπλε και ελάχιστα γκρι. Πορτοκαλί ούτε λόγος 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Giorgoss94 είπε

Επιτέλους είδα κάποια αλλαγή στην παραγγελία μου , αυτά που βλέπετε ότι γράφει !!! Παραγγελία 12/9 ώρα 16:00 !! Για να δούμε μήπως παραλάβουμε αυτή την εβδομάδα ! 

IMG_4097.jpeg

Παραγγελία 12/9 ώρα 13:45 και ακόμα δεν άλλαξε τίποτα. Αν τυχόν στο στείλουν, ενημέρωσε σε παρακαλώ!

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-10-13 102517.png

Δημοσ.

Μην αγχώνεστε, έχουμε ακόμα λογικά. Εγώ από Κώτσο με προπαραγγελία (χαχα γελάω πλέον) 12/9 15.01, τηλεφωνική, προεξόφληση την ίδια μέρα, PM 256 Blue, με άφησαν στο "καταχωρήθηκε" 🤣

Δημοσ.

Μόλις μίλησα για ακόμα μια φορά με you.gr , τίποτα νεότερο μου είπαν ότι εφόσον έγινε προπαραγγελια στις 13/9 θα παραλάβω σύντομα , ρωτάω πόσο σύντομα καθώς είναι τελείως υποκειμενικό , βδομάδα μήνα πότε; Η απάντηση τους ήταν τις επόμενες εβδομάδες 😂😂😂 δωράκι Χριστουγέννων το βλέπω 

Δημοσ.

Κάποιος εδώ νομίζω, είπε και κάτι που έχει μια βάση.. ένα προϊόν που ανανεώνεται κάθε 12 μήνες, αν το πάρεις με τέτοια καθυστέρηση που σε 9-10 μήνες βγει το νέο, έχεις "χάσει" από το χρόνο ζωής του ως "νέο" σχεδόν το 20%. Δεν λέω ότι κάθε χρόνο χρειάζεται ανανέωση, αλλά για το πόσο συχνά η εταιρία παρουσιάζει τη νέα γενιά. Από την άλλη, it's just a phone I know...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NoMans είπε

Μην αγχώνεστε, έχουμε ακόμα λογικά. Εγώ από Κώτσο με προπαραγγελία (χαχα γελάω πλέον) 12/9 15.01, τηλεφωνική, προεξόφληση την ίδια μέρα, PM 256 Blue, με άφησαν στο "καταχωρήθηκε" 🤣

Εγώ απλήρωτη πήγα και παρέλαβα 😆

IMG_0785.jpeg

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Εγώ απλήρωτη πήγα και παρέλαβα 😆

IMG_0785.jpeg

Ε ναι αφού το σύστημα αντί να δίνει τις ακυρώσεις στις προπαραγγελίες δείχνει διαθέσιμα τα κινητά, και μπράβο σου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ppmarkos είπε

Υπάρχουν και χειρότερα όπως τα καταστήματα Vodafone. Έχω κάνει παραγγελία γιατί συνδύασα ανανέωση συμβολαίου. Καμια πληροφορία για το πότε θα παραλάβουν. 

Και εγώ σε μια παρόμοια κατάσταση με την nova.. έκανα συμβόλαιο το πληρώνω και ακόμα δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thanos248 είπε

Παραγγελία 12/9 ώρα 13:45 και ακόμα δεν άλλαξε τίποτα. Αν τυχόν στο στείλουν, ενημέρωσε σε παρακαλώ!

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-10-13 102517.png

Πήγα κατάστημα Κωτσόβολος και μου είπαν ότι ισχύει ότι μου έρχεται , έχουν δεσμεύσει το κομμάτι στο όνομα μου και θα παραλάβω αύριο μεθαύριο , για αυτούς που πάταγαν «χαχα» στην ανάρτηση που έκανα πριν 😎

• Haha 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Giorgoss94 είπε

Πήγα κατάστημα Κωτσόβολος και μου είπαν ότι ισχύει ότι μου έρχεται , έχουν δεσμεύσει το κομμάτι στο όνομα μου και θα παραλάβω αύριο μεθαύριο , για αυτούς που πάταγαν «χαχα» στην ανάρτηση που έκανα πριν 😎

Συγγνώμη εγώ πατάω τώρα. Πήρα και έκανα τηλεφωνική παραγγελία Παρασκευή 03/10 στο Παμπ Λικ(γιατί οριακά πιωμένοι είναι στο τηλεφωνικό) και μου είπαν ότι μας δείχνει κανονικά παράδοση τη Δευτέρα 06/10 και θα το παραλάβετε σίγουρα και μπούρδες. Ξαφνικά τη Δευτέρα δεν είχαν καμία ενημέρωση και δεν ήξεραν τίποτα απολύτως ενώ ζήτησαν και προπληρωμή. Στην εβδομάδα ακυρώθηκε και τους πήρε και ο δ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Ilias992 είπε

Και εγώ σε μια παρόμοια κατάσταση με την nova.. έκανα συμβόλαιο το πληρώνω και ακόμα δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν 

ειναι πραγματικα χαζομαρα .... να καθετε καποιος να περιμενει ενα κηνιτο .... και το χειροτερο να το εχει πληρωσει κιολας ουτε καν ....η apple το κανει επιτηδες για να κανει ντορο ! εγω χθες φιλος μου πηρε απο public και i storm 2 iphone ενα προ και το 17 . εχουν αλλα το κανουν επιτηδες και χωρις καν παραγγελια και χωρις να ξερει καποιον . ειπε το εχετε να το αγορασω αλλιως δεν θα το παρω και καθολου ... και του τα εδωσαν σας δουλεουν .... δινω τα λεφτα μου ! το εχει το παιρνω δεν το εχει δεν καθομαι με την καμια να περιμενω .... δεν παραγγελνεις αμαξι .... για να το φερουν ενα κηνιτο ειναι σιγα αυγα  ...

Επεξ/σία από allure_boy
Δημοσ.

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου προπαραγγελία για 17 Pro Orange, με παραλαβή και πληρωμή σε κατάστημα. Έλαβα μήνυμα ότι ειναι διαθέσιμο τη παρασκευή και τελικά πήγα και το παρέλαβα Σαββάτο 11 Οκτωβρίου, δηλαδή σχεδόν ένα μήνα μετά.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε

Κανονικά θα σου έρθει έτσι έκανε και σε εμένα και τις δυο φορές ο Κώτσο αν έχεις viber τσέκαρε γιατί δεν στέλνει πάντα ειδοποιήσεις. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...